IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аноне здравей
    Как да тълкуваме думите на чичо Бен,
    че не вярва в инфлационата заплаха??????
    Няма ли да оттегли стимулите ли ????????????
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Адаш това стопче заминава
      Пропуснал е това от снощи:

Bernanke: Is Seeing Increase In Inflation
      Bernanke:Fed Would Respond To Sustained Rise In Inflation

Да ме прощава Eti_ - модератора, но изказванията на Бърнанки ги цитирам в оригинал. Когато започне да се изказва на български, ще ги пускам на български.

Eti_, ти някога търгувала ли си форекс или си завършила българска филология?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        О, Спартче, здравей! Баш ми е драго да те срещна! Това, което си надраскал в червено показва, че хал хабер си нямаш от тази сложна материя. То не е като да преписваш от интернет и да се правиш на всезнаещ!
        Тъй че какво търсиш в тема за форекс? По-добре вземи, че преброй колко пъти си казал нещо по същество и по темата.
        А, да не забравя, тъкмо е сгоден моментът да те питам ти какво търсиш в Инвестора, след като години наред сипеше хули срещу него в друг един форум. Тиквестор бил, сборище на некадърници и тикви бил, под нивото ти бил, какво ли не още хули сипеше. Да те пита човек защо сега си пишеш с тези некадърни тикви?! И то в гадния Тиквестор.
        Никак няма да е лошо модераторите да се позаинтересуват от твоята особа. И да имат едно на ум, че основната ти специалност е да съсипваш форуми, както направи с Фрийзоната.
        А иначе баш ми е драго!
        Доне , недей така
        обмяна на мисли и по-малко влизане в дълбочина на '' лични '' истории
        от теб се чака повече
        повече ......насока , треид
        и Спарта ще трявба да се замисли

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
          до 6218 и затварям
          изчакай ретеста на грубо 6250
          с близък стоп ще даде 'убави пипони до 6180 може и надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            знам , но много пари пък и моята идея е да добавя ко ще го бъде
            добавям , ако влезе под 68 и да местя стопа на 4208
            добавка на ретеста на 69
            Реде , под 50 почвам да затварям
            квото даде пазара

Коментар

• Айде бутайте, че до 444
              малко остая !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Спарт

О, Спартче, здравей! Баш ми е драго да те срещна! Това, което си надраскал в червено показва, че хал хабер си нямаш от тази сложна материя. То не е като да преписваш от интернет и да се правиш на всезнаещ!
                Тъй че какво търсиш в тема за форекс? По-добре вземи, че преброй колко пъти си казал нещо по същество и по темата.
                А, да не забравя, тъкмо е сгоден моментът да те питам ти какво търсиш в Инвестора, след като години наред сипеше хули срещу него в друг един форум. Тиквестор бил, сборище на некадърници и тикви бил, под нивото ти бил, какво ли не още хули сипеше. Да те пита човек защо сега си пишеш с тези некадърни тикви?! И то в гадния Тиквестор.
                Никак няма да е лошо модераторите да се позаинтересуват от твоята особа. И да имат едно на ум, че основната ти специалност е да съсипваш форуми, както направи с Фрийзоната.
                А иначе баш ми е драго!
                Last edited by Дон Карлос; 05.04.2011, 13:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  .... и да ти пратя телефона на Черкезов

П>С : За 50-то германски провинции си прав , но явно гледаш картата на Третия Райх
                  чета го дядо дончо и виждам как сам си противоречи ...защо им е на германците да си връщат марката след като в 50 области използват 50 незнайни тяхни си пари...нон сенс ми звучи..тъй и тъй не ебават други парични знаци защо да правят излишното упражнение от евро в марка....

Коментар

сел паунда 6233 сл 6251
                    до 6218 и затварям

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                      Адаш това стопче заминава

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        аз ще го дялкам отново но от 6262
                        шибне ли ми стопа се кротвам за днес.

Коментар

сел паунда 6233 сл 6251
                          аз ще го дялкам отново но от 6262

Коментар

• сел паунда 6233 сл 6251

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              верно е това което си забелязал, че в момента влизам "остро" и затова се налага до пипс да се прави разчет .... всъщност по 1пип пусках под всяко дъно в повече.

между другото на +7-8 към момента затварям всяка дълга. След ако преминем чертите със стрелките ще ги държа по-дълго.
                              ти сигурно товариш сметката , за да имаш сносна печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                ..
                                Ще бъдеш ли добър да ми отговориш??????
                                Готов си !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X