IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ManUtd ПРИВЕТ бря !!!!!
    Напоследък се губиш
    като на Бербатов головете !!!!
    Привет Реде!
    Жена ми не ме пуска по форумите и чакам на резервната като Бербо. От време на време зяпам каква я ритат на форумния терен. Бая махленска стана играта напоследък.
    Успех на всичкото трейдър.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
      Да обират, стопирал съм се на нула от села на 6361 на кабела.Вероятноста да го вземат е 99%, но ако имам шанс 1%, ще е отлично.Успех до края на сесията!
      не знам за къде чакаш села , но 1,6340 му е съпорта на кабела ..така че малко в никъдето си влезнал къс...но щом ти е фри от лост позицията няма проблеми

Коментар

• Да обират, стопирал съм се на нула от села на 6361 на кабела.Вероятноста да го вземат е 99%, но ако имам шанс 1%, ще е отлично.Успех до края на сесията!

Коментар

• готови ли сме за обира на годината ауд, кад и паунд тръгнаха, време и за евро на 1.42

странно е в графиката на нетдания обемите как намалят от март насам, а при днешния скок са направо смешни....то не че отразяват адекватно пазара но все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            Не си разбрал намека ...
            Радвам се да видя твой пост.Поздрави и успех!

Коментар

• ManUtd ПРИВЕТ бря !!!!!
              Напоследък се губиш
              като на Бербатов головете !!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                Не си разбрал намека на комарджията. Иска да ти каже, че и оня профил в зулуто е изглеждал по едно време само растящ, точно като твоя. Нещата се променят. Това че ти не си стигнал още до тоя момент да видиш вертикален дроудаун не значи че го няма в зара.
                От твоята графика се виждат много ясно два проблема, балансът има здрав лаг спрямо икуитито, което ще рече че относително късно влиза по тренд и късно излиза, което пък е следствие от мистичната комбинация на ония 23 индикатора/експерта които ползва и второто-извод от първото е, че има праг на волатилността, над който резултата му ще прилича на МА кросоувър в рейндж. Т.е. фалита на тоя експерт е закодиран в него, даже може да се изчисли колко широк рейндж и с каква волатилност на дневна му е нужен за да го претвори в реалност.
                Иначе оня от зулуто е измамник вързан с крадлив бъкет.
                Ти явно си просто ентусиаст.
                наистина и на мене ми се стори странно ,че цели 23 -ма експерти са в услуга и се грижат за растежа на сметката...викам си да не е техническа грешка само ... т.е. една запетайка...
                и не е просто ентусиаст г-н Мане... пича иска да продава нещо "реално " , но явно не знае ,че не е попаднал на форума с шарани ....Ако е мераклия да полази западни форуми където е пълно с рибоци ...достатъчно е да погледа малко Зулу и да се светне... друго което му е необходимо - едно хубаво броки за автентичност на системата
                Last edited by йосиф; 08.04.2011, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от awers Разгледай мнение
                  Ще кажа, че линкът води към доста неприятна картинка (виж по-долу). Авторът на посочения в Zulu експерт следва да си посипе главата с пепел и да не се занимава повече с неща, които не разбира. Защо изобщо давате този тъп пример? Аз ви насочвам към нещо реално, а вие занимавате аудиторията с глупости.
                  Не си разбрал намека на комарджията. Иска да ти каже, че и оня профил в зулуто е изглеждал по едно време само растящ, точно като твоя. Нещата се променят. Това че ти не си стигнал още до тоя момент да видиш вертикален дроудаун не значи че го няма в зара.
                  От твоята графика се виждат много ясно два проблема, балансът има здрав лаг спрямо икуитито, което ще рече че относително късно влиза по тренд и късно излиза, което пък е следствие от мистичната комбинация на ония 23 индикатора/експерта които ползва и второто-извод от първото е, че има праг на волатилността, над който резултата му ще прилича на МА кросоувър в рейндж. Т.е. фалита на тоя експерт е закодиран в него, даже може да се изчисли колко широк рейндж и с каква волатилност на дневна му е нужен за да го претвори в реалност.
                  Иначе оня от зулуто е измамник вързан с крадлив бъкет.
                  Ти явно си просто ентусиаст.

Коментар

• И аз не мисля, че ще мине 1.4420 днес много забави хода ... ще търся вход за надолу

ПП: още 2 часа да направи 1 double top на М5 и се пускаме
                    Last edited by EpicFailure; 08.04.2011, 14:16.
                    Buy now, think later !

Коментар

• Време му е магарето да скъса синджира
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• 49 пипоня не е зле По-късно може да пробвам с дълга.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• На вашето внимание - големи потоци в EUR/GBP, нетипични за това време на седмицата.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            Много прафилно Прасчо Търгувай това което виждаш ,а не това което чуваш
                            Вижда той,,,,,,,,,,,,
                            Вижда само зоб и зелени мухи
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Не вярвам на никой от тея манипулатори бреее, само се къоря в графиките и прая, кот каже пазаря.
                              Много прафилно Прасчо Търгувай това което виждаш ,а не това което чуваш
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                МУТРОПРАС
                                има един шанс днеска
                                доларчето да поскъпва
                                и това е, ако вземат да се
                                разберат за бюджета по американско,,,,,,,,,,
                                Не вярвам на никой от тея манипулатори бреее, само се къоря в графиките и прая, кот каже пазаря.
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X