IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз съм би4е
    Вся Власть Советам

Коментар

• аз пък мисля да тръгваме нагоре , стига маймонджулъци
      тва връщане , беше излишно 4777

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        От МАЙМУН маймунджулъци да търсиш
        Аз пък се направих на МЕЧКА преди малко за сефте от бая време. Затворих всички дълги, скъсих с малко и нещо около 1.44 ми се привижда (+/- 50 пипса). Стоп при дневно затваряне над днешния връх.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          ЧЕРНОПРАСе ,
          никога не съм казвал,
          че съществува подобно нещо !!!!!!!!
          П.П.Има вероятност за 1.48555
          Не казах, че си го казал бря Интерпретирам ти теорията за култовите нива. Иииии гууууулемо меле.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• От МАЙМУН маймунджулъци да търсиш
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Да не би да имаш 2 огледално противоположни позиции?!... Ма ти си голяма работа бе. Как досега никой не е могъл да се сети да печели като купи и продаде едновременно?!?!... А?
              Ха сети се)) Бас, че не можеш Иначе доста кривичко това огледало)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                А иначе си чакам 1,4511 и 1,6050 и двете са добре дошли
                Да не би да имаш 2 огледално противоположни позиции?!... Ма ти си голяма работа бе. Как досега никой не е могъл да се сети да печели като купи и продаде едновременно?!?!... А?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Би ли качил графика, на която да има Bid на 1.4770 в последните 2ч. ?
                  Извинявай, грешката е моя!
                  Бях решил , че стопа ти е на 1.4777! Явно съм доста предубеден към теб, не знам знам защо, ама нещо не ми вдъхваш доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Изчакай малко и ще я видиш, щото по законите на госин РЕД @4848 трябва да видим @4747.
                    ЧЕРНОПРАСе ,
                    никога не съм казвал,
                    че съществува подобно нещо !!!!!!!!
                    П.П.Има вероятност за 1.48555
                    Last edited by bgg_red; 28.04.2011, 18:02.
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ама той говори за ударен стоп на 1.4770, а такава цена не е имало. За сметка на това видяхме 1.4852 и който е искал да си прибере печалбата, е можел да го направи. Ако ли пък не да си мести стопа на 0 или +1
                      Даааам, аз така направих. Влязох където каза Петър ама понеже съм тарикат влязох и в 1.4777 и за 1/3 от секундата видях 1,4851 и си прибрах печалбата. Другите нека блеят)) А иначе си чакам 1,4511 и 1,6050 и двете са добре дошли

Коментар

• Таз вечер до 9 часа ако слезе до 1,4790 може да се добави >>>>> на нея вече стопа ще е 1,4770 >>>>таргета ще е също 1,4959
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Изчакай малко и ще я видиш, щото по законите на госин РЕД @4848 трябва да видим @4747.
                          Ама той говори за ударен стоп на 1.4770, а такава цена не е имало. За сметка на това видяхме 1.4852 и който е искал да си прибере печалбата, е можел да го направи. Ако ли пък не да си мести стопа на 0 или +1

Коментар

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              , а вече и с ударени стопове поне на Е/$

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                Моля моля >>>>от 1,4774 тръгна за нагоре >>>>.ако това е дъното>>>> вече ми е за трети път с няколко пипона разлика Май трябва да си сменя ника на Нострадамус
                                Нострадамус каза: 5166 надвечер в сряда
                                Търпение му е майката...

Коментар

Working...
                                X