и аз съм би4е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОт МАЙМУН маймунджулъци да търсиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧЕРНОПРАСе ,
никога не съм казвал,
че съществува подобно нещо !!!!!!!!
П.П.Има вероятност за 1.48555Интерпретирам ти теорията за култовите нива. Иииии гууууулемо меле.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа не би да имаш 2 огледално противоположни позиции?!... Ма ти си голяма работа бе. Как досега никой не е могъл да се сети да печели като купи и продаде едновременно?!?!... А?)) Бас, че не можеш
Иначе доста кривичко това огледало
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА иначе си чакам 1,4511 и 1,6050 и двете са добре дошлиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБи ли качил графика, на която да има Bid на 1.4770 в последните 2ч. ?
Бях решил , че стопа ти е на 1.4777! Явно съм доста предубеден към теб, не знам знам защо, ама нещо не ми вдъхваш доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИзчакай малко и ще я видиш, щото по законите на госин РЕД @4848 трябва да видим @4747.
никога не съм казвал,
че съществува подобно нещо !!!!!!!!
П.П.Има вероятност за 1.48555Last edited by bgg_red; 28.04.2011, 18:02.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАма той говори за ударен стоп на 1.4770, а такава цена не е имало. За сметка на това видяхме 1.4852 и който е искал да си прибере печалбата, е можел да го направи. Ако ли пък не да си мести стопа на 0 или +1)) А иначе си чакам 1,4511 и 1,6050 и двете са добре дошли
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИзчакай малко и ще я видиш, щото по законите на госин РЕД @4848 трябва да видим @4747.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБи ли качил графика, на която да има Bid на 1.4770 в последните 2ч. ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение, а вече и с ударени стопове поне на Е/$
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеМоля моля >>>>от 1,4774 тръгна за нагоре >>>>.ако това е дъното>>>> вече ми е за трети път с няколко пипона разликаМай трябва да си сменя ника на Нострадамус
Търпение му е майката...
Коментар
Коментар