Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Шъ съ лизгаме ли? Намазахте ли ските? Първо 1.48 и после 1.4770
Докато си мажех ските и се сетих за една конспирацияВъзможно ли е да има договорка между САЩ и ЕС. Примерно следната:
САЩ "освободиха" ,много държави, Кувейт, Ирак, Косово, и някак е неудобно да освободят и ЛИБИЯ и Сирия, затова да са се споразумяли с Европа тя да "освободи" Либия за тяхна сметка а ФЕД да им отпусне глътка въздух като спрат обезценката на долара.Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеПо подразбиране ,разбира се .Наздраве и успехУспех и на теб !
Пенчев ами аз не съм обещавал и обяснение, понеже ще трябва да се доказва и прилага не малко материал.
Обаче.........накратко в аналогия : Ситуацията Риба Рак и Щука
Или : Медии, Нефт и Дългове.
Или : САЩ, Европа, Япония.............казвам ти дъще, сещай се снахо
Поздрави и наздраве !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМааалко по на юг може би?
Бат Седефчо ни измъчи да чакаме обяснението за скъсаните дипломи
мойта няма да я скъсам,
щото ми е само една и
не искам да остана без висшу !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеКак по точно. Или как да се разбира това ?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКакто би казал Реда :
" Пенчев , чадо -- скоро ше разбереш !"
Ние сме ....ние ....БГ ........добавям аз
....
Бат Седефчо ни измъчи да чакаме обяснението за скъсаните дипломиФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение......Интересно кой ще е следващият Леман Брадърс?.....
" Пенчев , чадо -- скоро ше разбереш !"
Ние сме ....ние ....БГ ........добавям аз
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеДа беше станал синоптик. Защо си губиш времето с форексБезмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеБат Седефчо какво имаш предвид
с това скъсване на лицензите??????Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеSel евро и от 1,4855 /---/----
Ценови лимит не слагам ,защото се оказа че е глупавоТрябваше да извървя и този път .
Пусто новобранство проточи се вече близо 3 години .
Но ще Ви кажа нещо друго -купувайте и продавайте ВРЕМЕТО ,Пичове .И чакайте зимата на 2012 година .Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеНо ще Ви кажа нещо друго -купувайте и продавайте ВРЕМЕТО ,Пичове .И чакайте зимата на 2012 година .Успехи
Наздраве !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеМного е интересна картинката между EUR и USD.
Това зеленото горе са пачки долари, а по средата ни гледа пра-пра-пра дядото на чичко Бен Шалом Бернанке
Last edited by Jay Gould; 29.04.2011, 21:40.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар