IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петролът като техника е много мечи в момента, но страшно е да се шортва, за това - внимателно!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Добро утро на всички!

Започна се -

http://vbox7.com/play:03eb81a8

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
        а какво ще рече ПослеПис
        Ами П.П.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          ПослеПис
          а какво ще рече ПослеПис

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Момичета ако има тук, набирам ги за Форекс Маркетс Ескорт! С две думи, ще ги обучим за истински форексджийки , стига да са ми послушни и предани!
            Докторе, гледам си сменил подписа, само ако може да дам съвет, по кУректно е да напишеш Блоуджобва а не Блауджобва.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
              какво ще рече П.П
              ПослеПис
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                ДА, ДА Знам, знам
                Въпроса ми е по-скоро теоретичен и не съм задълбавал дали за вас има чак такива значение , но все пак логично по тази логика е човек да си има едно наум за разликата между късата и дългата позиция, и че реално късата е по-рискова. Нямам опит във валутната търговия, обаче наскоро смятах, че само от това в каква валута е сметката, профита идва около 15% годишно, което добавено или извадено от нормалния годишен профит го променя значително. Тоест ако си приемем за нормален един да кажем 30% годишен профит. На доларова сметка за последните 6-7 години, реално профита става 15% / заради загубата на 15% годишно от дългосрочния тренд/,на еврова сметка това се явява 45%, което както и да го гледаш си е тройно увеличение на профита Малко е груба и неточна сметката ама се надявам да се разбере какво съм искал да кажа
                М дам,

Сега ако ми сметнеш в Тайландски батове, каква е доходността, ще те предложа за финансов министър. Нищо чудно и да те земе Б.Б. Той такива звезди много ги обича.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Може да разсъждавам елементарно, но от моята дългосрочна гледна точка, предпочитам да заемам дълги позиции. Теоретично, при къса позиция има вариант при който откривам къса позиция, цената се удвоява и загубата става 100%, дори и при 100% собсвен капитал,което за мен е неприемливо като риск. При откриване на дълга този вариант е невъзможен. Та по тази логика предпочитам да открия дълга позиция долар/евро, вместо къса при евро/долар. Малко е дълго за обяснение и не е толкова важно при валутната търговия ми се струва, особенно за дей трейдъри като вас, но за моя начин на търгуване има значение. Бъркам ли някъде?

Начи,

Или Каро пише тука с нов ник, или си имаме още един лауреат за нобелова награда, след теорията за чистата акция.

Гореразвитата теория можем примерно да я кръстим - "Теория на Дългия хедж за защита от късо зануляване."

Коментар

• Има ли на Форексо нещо като LEVEL2 при акциите където да се виждат ордерите на ММ

Коментар

някой знае ли за да се промени котировката с 1 пип колко оборот е нужен? на е/д примерно ... алъне и колко е ако знаеш?
                      не е нужен оборот !

Коментар

алъне и колко е ако знаеш?
                        С 1 лот повече от насрещните)

Коментар

• алъне и колко е ако знаеш?
                          Вся Власть Советам

Коментар

• На горе, надолу

Алонсо е прав, но за стоките и то само за някои - среброто преди 1 г. беше 14,...$ а сега около 50$
                            За да има ефект, трябват много пари, много време и много, много малък обем
                            Last edited by Me4obubule4o; 03.05.2011, 09:08.
                            Търпение му е майката...

Коментар

Абе, я кажете тука умните глави, дали според вас има значение дали се търгува двойката евро/долар или долар/ евро, защото според моята елементарна математика има значение и то много голямо
                              Това пък поражда следващия ми въпрос ако не съм в някаква заблуда.
                              Защо няма двойка долар/евро на форекса?

добро утро според мен се захвани с нещо друго --еврофутбол или залагания на хрътки

Коментар

• Добрутро рейнджъри)

Коментар

Working...
                                X