IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Де ги намирате тез йовтини агнета,бре?!
    Наздраве и никога да не виждаш наживо меча на Реда
    Ше та привиквам в другата тема май Нъл знайш колко обичам да ма гъбаркат
    Наздраве и на теб !

П.П. Сега кат са замисля 3 лота х 10 цента = 30 х 60 пипа 18 $ . Бря, чи аз са набутвам с тез черпилки бре
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ПЕНЧЕВ НЕ ПОЖЕЛАВАЙ
      подобни нещица, щото мога
      да реша да те почерпя ,,,,,
      една СВИНСКА задна кълка
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Пенчев сам можеш да си сметнеш, колко ми е 1 пипон, ама аз като направя 60 пипона профит за деня и пека агне , а ако си позволя повече от 10 загуба, ще търгувам от кардио отделението . Тази последната сделка ми беше малка, за проба Така че ще го преживея
        Аз пък , ако направя за
        деня 160 пипа хапвам
        ПЕЧЕНО СВИНЕ !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Пенчев сам можеш да си сметнеш, колко ми е 1 пипон, ама аз като направя 60 пипона профит за деня и пека агне , а ако си позволя повече от 10 загуба, ще търгувам от кардио отделението . Тази последната сделка ми беше малка, за проба Така че ще го преживея
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Стопиран в 52 Което означава че от тук сме яко надолу поне до 47777. Поне всичките ми стопове днес бяха такива Пипоните в торбата. Успех!!!
            Ами аз вече съм сложил шампанското в хладилника ...
            Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ююююю бряяяяя. Ей ся вече ми мислете стоп. 150 пипоня трябва да се бранят. Аре 25 следящ от 4840. Търся му 47777
              Стопиран в 52 Което означава че от тук сме яко надолу поне до 47777. Поне всичките ми стопове днес бяха такива Пипоните в торбата. Успех!!!

Коментар

• Ха- ха .. тази кака 504 на 5 мин ме кефи. Незнам случано ли я нацелих обаче вижте на австралиец долар за какво иде реч.
                Го Дим помогна много. Аз бях пуснал ма 365 (годишна) а той ме светна че в годината има 252 работни дни(бара) и така стана 2 годишна на дневна кака 504. Обаче на 5 мин е кака 1.75 дни и е перфектна.
                П.П. В ауди долар все едно гурото Пешката Караиванов е чертал графиката и (точно по върховете)
                Last edited by 4un4o; 04.05.2011, 20:05.

Коментар

Е,и?Ти нали по 3 лота пущаш,колко ти е един пипон тогиз?
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Те това е Мърфи наказва лакомите Затворих на -10, свали още 5 пипа и тръгна нагоре

Коментар

Ехеееее, те до там са 60 пипоня бре Ти къде ма хвърли в тъча бе Пенчев
                      Е,и?Ти нали по 3 лота пущаш,колко ти е един пипон тогиз?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Исе, майна ли тия пущини франковете ...
                        Мисионер

Коментар

• Кат гледам йената и тя за интервенция станала. Ма там не пипам че 1 месец избивах шамарите дето ги изядох за два дни

Коментар

Тц,тц,тц.......
                            Стопът требе да е около 4774,ама нейсе

Ехеееее, те до там са 60 пипоня бре Ти къде ма хвърли в тъча бе Пенчев

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Аууу металите верно са ги отворили! Грозна гледка!
                              И жълтото се ожълти
                              Търпение му е майката...

Коментар

• аре следваща добавка за бичетата 4830 фърс коЛ
                                аре нема да се излагате Я я вижте как красиво е 1.50

Коментар

Working...
                                X