If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Казаха ли ви го Мулти идиоти такива. Направо в очите ви го казаха като сте майстори на чекиите да не ставате чираци на курвите Тъй де, то кат седи на 4188 ако някой знаеше на 41 ли ще отиде или на 43 ехехеееее))
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Около 4110 може да се изчака да се формира ниво за стоп и да се пробват дълги за 1.4330 и при пробив -> 4420. Ако даде пазарът тази възможност ще е супер
Казаха ли ви го Мулти идиоти такива. Направо в очите ви го казаха като сте майстори на чекиите да не ставате чираци на курвите Тъй де, то кат седи на 4188 ако някой знаеше на 41 ли ще отиде или на 43 ехехеееее))
Браво, доста си се ядосал, значи разбираш вече безсмисленото и губившо занимание (освен ако не играеш на демо, което правят повечето "играчи"). Иначе през 93-та съм бил хед оф трежъри на голема за тогава банка и без последствия за тогавашните големи банкови дълъри съм гледал загуби от милиони долари(става върос за истински и реални загуби) - знаеш колко велики и самоуверени беха тези пичове. В тази игра пари правеха единствено тези с шейди дийлс (ако не знаеш какво е това питай да ти обяснят)
Значи и тогава си гледал и сега пак гледаш !
Но със гледане само нестава. Ако не се яхнеш на коня няма как да се научиш да яздиш.
Иначе и аз всяка неделя гледам Ф1 и предупреждавам всички да не се качват в болидите, че е много опасно за ЖИВОТА им !
Браво, доста си се ядосал, значи разбираш вече безсмисленото и губившо занимание (освен ако не играеш на демо, което правят повечето "играчи"). Иначе през 93-та съм бил хед оф трежъри на голема за тогава банка и без последствия за тогавашните големи банкови дълъри съм гледал загуби от милиони долари(става върос за истински и реални загуби) - знаеш колко велики и самоуверени беха тези пичове. В тази игра пари правеха единствено тези с шейди дийлс (ако не знаеш какво е това питай да ти обяснят)
Не е нужно да се правим на важни употребявайки термини от рода на "шейди дийлс". Можеш да се изразяваш и по-простичко. Какъв си бил през 93 не е важно, важно е какъв си и къде си днес. То и Тодор Живков беше жив ( лека му пръст ), ама де е сега човека
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ти преди да ни "светкаш" за шейди дийлс и да говориш за практиката ти от 93-а, не можа ли първо да си припомниш английския? Единия ник не можеш да си напишеш правилно.
Че ти да не мислиш че е "ПознайКой" Той е Гешо от Перник и поради спецификата на диалекта се е писал така
Ти преди да ни "светкаш" за шейди дийлс и да говориш за практиката ти от 93-а, не можа ли първо да си припомниш английския? Единия ник не можеш да си напишеш правилно.
Коментар