Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение.....
Но ако говорим за професионално отношение към материята, то съм втрещен от мнения изсмукани от пръстите........
Държа на отговор, моля !.....И няма да е "изсмукан от пръстите" , а от "архивите "
...и подплътен с допълнителни въпроси
EDIT 11:00 Обаче въпросът с едностранната промяна на лостовете от брокера , изобщо не си го засегнал......И какво като Делтите " вземат " "ликвидност " от дукасите ? Това топли ли с нещо бедния търговец
?....Аз ако обуя гащите на Роналдо , значи ли че съм готов за трансфер в дебелия Балет
Last edited by SPART; 18.05.2011, 10:58.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВлезнал е къс на 65 и вече е на +Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа не ме направите инвеститор пак, че отивам на ингилизки, после на работа и чак след обяд ще го гледам. На Реда кенефа им търся в 42
но МАЙМУНСКА му работа--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДа ти услужа с моятаТи 300 000 косъма у четината може да имаш,ама пари
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДобро утро!/само да не ме чуе ББ,че ще ми се скара
/
Не мога да не ви се похваля,че вече съм на далавера днеска-скъсих от 4261 и затворих на 4254-ихуууу,цели 7 пипоня за една крадлива мижитурка.Прекрасно щеше да е ако можех да оперирам с примерно 300 000 у сметкатаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТова как да го разбирам чее си влезнал дълги ли ?
п.п...на мен трябва повече да ми се обяснява ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩооооАз съм у парите вече
п.п...на мен трябва повече да ми се обяснява ...Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениемай ще си остане до контрата ...
Аз съм у парите вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Контра 4265 Реконтра 4299 ако стигнемай ще си остане до контрата ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар