IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    priateli, s risk da izcapate gastite reshih da wi spodelia kude sum limitiral 4380... tam 4380 4400 ste e interesno....haide uspeshen den i umnata
    лимити чухме достатъчно тази сутрин,добре е да се споделят и стопчетата
    http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Просто не ставате!!!

Не се занимавайте с форекс. Никой от вас не става!!!

Само ще си загубите парите и ще го докарате до хазартна зависимост!!!!!

Нито знания имате, нито опит, нито нюх!!

Просто всички тук не ставате!!!
      Малко прибързано и много брутално заключение
      Знанията и опитът идват с времето,ти също не си ги придобил по рождение
      Трейдърите които печелят от форекс(според стастиката са 5%) не пишат във форуми защото !!!
      Ти защо пишеш...)

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
        SELL 1.4308 TARGET 1.4288
        ако го удари лимита де

Коментар

• SELL 1.4308 TARGET 1.4288

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
            Просто не ставате!!!

Нито знание имате, нито опит, нито нюх!!

Спечка,
            не е страшно, като втори път не стане пълви път ...
            страшно става, като втори път не стане от първия път ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Просто не ставате!!!

Нито знания имате, нито опит, нито нюх!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                ех тез женички .... ти Груев го остави >>> той е голямо пате замаено не са е научил още да брои правилно вълните нищо че учи другите
                Не не, той правилно ги брои, ама те се оказват впоследствие, че не били същите иначе анализите му винаги са правилни, ама пазара се бил променял и затова и вариантите били и те такива от дъжд на вятър
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  ми щот не съм си изпила още кафето ....с едното око гледам чашата с другото коментарите...
                  ех тез женички .... ти Груев го остави >>> той е голямо пате замаено не са е научил още да брои правилно вълните нищо че учи другите
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• priateli, s risk da izcapate gastite reshih da wi spodelia kude sum limitiral 4380... tam 4380 4400 ste e interesno....haide uspeshen den i umnata
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Добро утро .12 п в ловните полета .За днес очаквам дори шип до 4430-освен ако не почне да пада оттук.

п.п. тоест или клин или флаг на дневна
                      Last edited by PLP; 20.05.2011, 09:11.

Коментар

еееее мойта глава с рамене и И. Груев я потвърди
                        http://fx1.bg/2011/05/usd-chf/i-grue...ne-pri-usdchf/
                        чак забравих да ви кажа Добро Утрои успешен ден !
                        Добро утро ефче
                        На Груев му замина стопа от краткосрочната позиция, която искаше да продължи за ново историческо дъно как ги вижда тези неща хич не знам, ма то сигурно щото е претърпял няколко фалита...
                        Не го слушай. Ама поне входа му е бил арен, та няма повреди този път.
                        И само забележи, краткосрочна от H1 нагоре, който Н1 е силно свит
                        Добро и на останалите обитатели.
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Кефче ама що не четеш до края ?

1 коментар за “И. Груев: Формация глава с рамене при USD/CHF”
                          Иво Груев
                          19.05.2011 - 10:58
                          USD/CHF проби ключово ниво, с което подсказва, че формация глава и рамене вероятно ще се провали. Стопа ми бе ударен на нулата и сега чакаме за нови ситуации.
                          ми щот не съм си изпила още кафето ....с едното око гледам чашата с другото коментарите...
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

еееее мойта глава с рамене и И. Груев я потвърди
                            Кефче ама що не четеш до края ?

1 коментар за “И. Груев: Формация глава с рамене при USD/CHF”
                            Иво Груев
                            19.05.2011 - 10:58
                            USD/CHF проби ключово ниво, с което подсказва, че формация глава и рамене вероятно ще се провали. Стопа ми бе ударен на нулата и сега чакаме за нови ситуации.
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• еееее мойта глава с рамене и И. Груев я потвърди
                              Last edited by ef4e; 20.05.2011, 08:56.
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Стопа е 10 пипа
                                ясно залагаш че няма да има пробив над върха 1,43388 от 13 май >>>> аз пък мисля че ше го бие
                                може би на биковете им е целта 1,4388 >>>> 38,2 фибо на изсипването от 1,4939 до долу
                                Last edited by Ебльо Еблев; 20.05.2011, 08:48.

Коментар

Working...
                                X