If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се занимавайте с форекс. Никой от вас не става!!!
Само ще си загубите парите и ще го докарате до хазартна зависимост!!!!!
Нито знания имате, нито опит, нито нюх!!
Просто всички тук не ставате!!!
Малко прибързано и много брутално заключение
Знанията и опитът идват с времето,ти също не си ги придобил по рождение
Трейдърите които печелят от форекс(според стастиката са 5%) не пишат във форуми защото !!!
Ти защо пишеш...)
ех тез женички .... ти Груев го остави >>> той е голямо пате замаено не са е научил още да брои правилно вълните нищо че учи другите
Не не, той правилно ги брои, ама те се оказват впоследствие, че не били същите иначе анализите му винаги са правилни, ама пазара се бил променял и затова и вариантите били и те такива от дъжд на вятър
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Добро утро ефче
На Груев му замина стопа от краткосрочната позиция, която искаше да продължи за ново историческо дъно как ги вижда тези неща хич не знам, ма то сигурно щото е претърпял няколко фалита...
Не го слушай. Ама поне входа му е бил арен, та няма повреди този път.
И само забележи, краткосрочна от H1 нагоре, който Н1 е силно свит
Добро и на останалите обитатели.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
1 коментар за “И. Груев: Формация глава с рамене при USD/CHF”
Иво Груев
19.05.2011 - 10:58
USD/CHF проби ключово ниво, с което подсказва, че формация глава и рамене вероятно ще се провали. Стопа ми бе ударен на нулата и сега чакаме за нови ситуации.
ми щот не съм си изпила още кафето ....с едното око гледам чашата с другото коментарите...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
1 коментар за “И. Груев: Формация глава с рамене при USD/CHF”
Иво Груев
19.05.2011 - 10:58
USD/CHF проби ключово ниво, с което подсказва, че формация глава и рамене вероятно ще се провали. Стопа ми бе ударен на нулата и сега чакаме за нови ситуации.
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
ясно залагаш че няма да има пробив над върха 1,43388 от 13 май >>>> аз пък мисля че ше го бие
може би на биковете им е целта 1,4388 >>>> 38,2 фибо на изсипването от 1,4939 до долу
Коментар