If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе смейте се вие, ама ако фалирам никой от приятелите ми няма една коричка хляб да ми даде, въпреки, че някой да в пъти по-богати от мен!!! Ей така, от злоба!!! От това, че не си ги светнал на далаверата????
Хайде, ако си на 40 г. ще се намериш работа, ама ако си над 50??????? Нямаш избор освен да пропаднеш до там да бачкаш в някоя пералня?????
Не се занимавайте с форекс или ако да, то не казвайте на никой!!!!
За съжаление си прав за доста неща,всичко си има цена!
Абе смейте се вие, ама ако фалирам никой от приятелите ми няма една коричка хляб да ми даде, въпреки, че някой да в пъти по-богати от мен!!! Ей така, от злоба!!! От това, че не си ги светнал на далаверата???? НАй-злобеят роднините!! Там губиш много!!
Хайде, ако си на 40 г. ще се намериш работа, ама ако си над 50??????? Нямаш избор освен да пропаднеш до там да бачкаш в някоя пералня?????
Не се занимавайте с форекс или ако да, то не казвайте на никой!!!!
Навремето имаше и един колоритен тип Дон Карлос и системата му на усредняване.
SPEKO имаш ли информация какво се случва с тоя индивид?
Аз доколкото следя писанията знам че Дона се отказал от търговията на маржин и търгува валута без маржин което сигурно предполага голям капитал Доколкото помня в един от форумите не помня тук или в зоната пишеше че системата му с добавяне е била доста опасна и рискова дори споменаваше ,че се чудел как се е измъквал от някои сделки и голям късмет е извадил Това всичкото по памет го пиша
СПЕКО това мечтите ти ли са
Колкото и да се опитваш да се убеждаваш че узрялото сочно и с едри сладки зърна грозде е кисело, няма да успееш ми се струва
аз пък си мисля че Спеко е много прав за себе си .Наистина Форекса не е за всеки >>>> а за само 5% от нас >>>> въпроса е кой за колко време ще разбере че не е в тези 5%
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар