IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аха със стоп 54
    амиии бъркаш се,ще ти отнесе стопчето като шаран торен червей,куце пиле домат,бръмбар сламка...

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
      влизаш какво късо ли?
      Аха със стоп 54

Коментар

• Понакупих доларчета с жапанки, ама май грешка беше. Поне стопа плитък няма да боли много. Ще ми дръпне най много 30 пипа заработени вчера
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Цък-цък..... а посоката неясна ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Влизам пак от 4338/54
            влизаш какво късо ли?

Коментар

• Влизам пак от 4338/54

Коментар

• Реда влезе, аз излязох

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                  Абе смейте се вие, ама ако фалирам никой от приятелите ми няма една коричка хляб да ми даде, въпреки, че някой да в пъти по-богати от мен!!! Ей така, от злоба!!! От това, че не си ги светнал на далаверата????
                  Хайде, ако си на 40 г. ще се намериш работа, ама ако си над 50??????? Нямаш избор освен да пропаднеш до там да бачкаш в някоя пералня?????

Не се занимавайте с форекс или ако да, то не казвайте на никой!!!!
                  За съжаление си прав за доста неща,всичко си има цена!

Коментар

• Абе смейте се вие, ама ако фалирам никой от приятелите ми няма една коричка хляб да ми даде, въпреки, че някой да в пъти по-богати от мен!!! Ей така, от злоба!!! От това, че не си ги светнал на далаверата???? НАй-злобеят роднините!! Там губиш много!!
                    Хайде, ако си на 40 г. ще се намериш работа, ама ако си над 50??????? Нямаш избор освен да пропаднеш до там да бачкаш в някоя пералня?????

Не се занимавайте с форекс или ако да, то не казвайте на никой!!!!

Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                    Нямам идея!!
                    Аз почти никой не познавам от форума.
                    Предполагам е фалирал или се е отказал, ако има друг занаят?

Какво да ви кажа:
                    Форексът е тъпа работа, самотна. Губиш контакти с реалния свят.

Губиш приятелите си, защото всички злобеят!! Не ходиш на работа, хубаво си облечен, ходиш на море 3 месеца, на планина, на екскурзияи т.н.

Ако искаш да имаш приятели не можеш да си купиш хубава кола или хубаво жилище!!

Дори и хора, който имат повече от теб злобеят, защото те си мислят, че ти не работиш, а те работят, а кой знае в какво са се забъркали

А ти не може да им помогнеш с нищо, защото ако го направиш ще спечелят 2,3 пъти и после го докарват до хазартна зависимост и ще си съсипят живота!!

Абе, не се занимавайте с Форекс!!!!!
                    Хората се скъсват от злоба?? Как става тая работа!!
                    Отказването от форекса е хубаво нещо!!

Абе отказвайте се!!! Не се занимавайте!!
                    Last edited by SPEKO; 20.05.2011, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
                      ааа сакан рано е осте да се казува
                      Ако ти се наложи да плащаш, потърси в темите на Иван. На дълго и на широко е написал на кой колко требе да се дава

Коментар

Навремето имаше и един колоритен тип Дон Карлос и системата му на усредняване.
                        SPEKO имаш ли информация какво се случва с тоя индивид?
                        Аз доколкото следя писанията знам че Дона се отказал от търговията на маржин и търгува валута без маржин което сигурно предполага голям капитал Доколкото помня в един от форумите не помня тук или в зоната пишеше че системата му с добавяне е била доста опасна и рискова дори споменаваше ,че се чудел как се е измъквал от някои сделки и голям късмет е извадил Това всичкото по памет го пиша
                        Pip master

Коментар

абе не се сърди ама според мен няма да има нужда да плащаш данък ...
                          ааа сакан рано е осте да се казува

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            СПЕКО това мечтите ти ли са
                            Колкото и да се опитваш да се убеждаваш че узрялото сочно и с едри сладки зърна грозде е кисело, няма да успееш ми се струва
                            аз пък си мисля че Спеко е много прав за себе си .Наистина Форекса не е за всеки >>>> а за само 5% от нас >>>> въпроса е кой за колко време ще разбере че не е в тези 5%
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Стопът на дългата е при затваряне на 4 часа под 1.4130. При 100 пипса профит ще касирам една част.

Интрадей подкрепата е на 1.4270. Успешен ден и по- малко спам!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                                ......
                                Аз почти никой не познавам от форума.
                                .......
                                Приятно ми е Фицката

.................................................. ...............
                                .................................................. ...............

Ефче, как си слънчице ? Така ако върви, довечера ще се поглезим с това

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X