IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Едно дълго пак витае тук
    Размина се Спирам за днес. Само QQQ тата ще гледам дали няма да дадат нещо, щото и там ще има пързалка по късно

Коментар

• Едно дълго пак витае тук

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
        Бичетата, ядете ли бой

За днес съм си приготвил следната рецепта:

Рецепта за Телешко печено с чесън

Приготвяне

Обелете чесъна и го счукайте; С остър нож направете прорези в месото и го напълнете с чесъна; Поръсете с розмарина и черния пипер; В голяма тенджера запържете месото в маслото и олиото до кафяво от всички страни; Поръсете със сол и залейте с виното; Засилете огъня толкова, колкото сосът да започне да къкри; Похлупете с капак и оставете на печката около час и половина, докато месото стане крехко; Обръщайте го от време на време; Ако сосът се изпари, долейте му малко топла вода; Сервирайте месото, нарязано на филийки и полято със соса.
        Ей!И аз съм отколешно биче тука!Малко само съм му сърдито на еврото и го пляскам кат непослушно

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          и номер 3 - покупка на 4230 стоп на всичко 4180
          и добре дошли да ви вземете стопа
          давам го без претенции
          успех на всички
          Бичетата, ядете ли бой

За днес съм си приготвил следната рецепта:

Рецепта за Телешко печено с чесън

Приготвяне

Обелете чесъна и го счукайте; С остър нож направете прорези в месото и го напълнете с чесъна; Поръсете с розмарина и черния пипер; В голяма тенджера запържете месото в маслото и олиото до кафяво от всички страни; Поръсете със сол и залейте с виното; Засилете огъня толкова, колкото сосът да започне да къкри; Похлупете с капак и оставете на печката около час и половина, докато месото стане крехко; Обръщайте го от време на време; Ако сосът се изпари, долейте му малко топла вода; Сервирайте месото, нарязано на филийки и полято със соса.

Коментар

• Заформя се пор, който ще даде ниво за къса с двойно по- голям обем. За съжаление ривърсът се получи от по- ниски нива, а основният риск е, да заформят някакъв мазен рейндж по големите графики.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ко е станало с Норвегия??? Да не са решили да влизат в Евросъюза
              Сус бре!Какво е станало с Норвегия?

Коментар

• Време за спам)) Да се надяваме да се изсулят още и индексите))
                Някой да е забелязал че Фицката и Ефчето подозрително липсват

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                  Давай доларе, петък ееееееееедайййй 4160
                  Казах надолуу, не нагоре!
                  Въх напрао го боцнах веее!

Коментар

• Мен една мисъл не ми дава мира -откъде ще тръгнем за 1 цел 1.85-Алъне дай идея!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                      Е то трябва ли да се разбира нещо? Всичко е заради Гърция, спорове, а някой знае ли какво е станало с Норвегия?
                      Ко е станало с Норвегия??? Да не са решили да влизат в Евросъюза

Коментар

• сус бре .... ти беше в правилната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          нищо неразбирате ...
                          Е то трябва ли да се разбира нещо? Всичко е заради Гърция, спорове, а някой знае ли какво е станало с Норвегия?

Коментар

• нищо неразбирате ...

Коментар

• от тук надолу бих казал само едно да живеят пълзящите стоповеееее
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• еааааа бичия ден се провали
                                под 42
                                ще се търси вход да се ревърсва
                                и надоле

Коментар

Working...
                                X