If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обелете чесъна и го счукайте; С остър нож направете прорези в месото и го напълнете с чесъна; Поръсете с розмарина и черния пипер; В голяма тенджера запържете месото в маслото и олиото до кафяво от всички страни; Поръсете със сол и залейте с виното; Засилете огъня толкова, колкото сосът да започне да къкри; Похлупете с капак и оставете на печката около час и половина, докато месото стане крехко; Обръщайте го от време на време; Ако сосът се изпари, долейте му малко топла вода; Сервирайте месото, нарязано на филийки и полято със соса.
Ей!И аз съм отколешно биче тука!Малко само съм му сърдито на еврото и го пляскам кат непослушно
и номер 3 - покупка на 4230 стоп на всичко 4180
и добре дошли да ви вземете стопа
давам го без претенции
успех на всички
Бичетата, ядете ли бой
За днес съм си приготвил следната рецепта:
Рецепта за Телешко печено с чесън
Приготвяне
Обелете чесъна и го счукайте; С остър нож направете прорези в месото и го напълнете с чесъна; Поръсете с розмарина и черния пипер; В голяма тенджера запържете месото в маслото и олиото до кафяво от всички страни; Поръсете със сол и залейте с виното; Засилете огъня толкова, колкото сосът да започне да къкри; Похлупете с капак и оставете на печката около час и половина, докато месото стане крехко; Обръщайте го от време на време; Ако сосът се изпари, долейте му малко топла вода; Сервирайте месото, нарязано на филийки и полято със соса.
Заформя се пор, който ще даде ниво за къса с двойно по- голям обем. За съжаление ривърсът се получи от по- ниски нива, а основният риск е, да заформят някакъв мазен рейндж по големите графики.
Коментар