IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще търся да го продавам аз. При тези данни 10 пипонека само

Коментар

• тихо тихо ще ми хване и еврото купи от 1.41 таргет 20 пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
        Поне кофти данните за US да бутнат малко пазара, че стана скучно
        Много ма изненадоха
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Поне кофти данните за US да бутнат малко пазара, че стана скучно
          Buy now, think later !

Коментар

• айде USD/CHF мина ФЕ-то и надолу който иска да скъсява до другото ФЕ...
            а може и изобщо да не ме слушате кво говоря .... ...че ...то коли знам аз ...
            Last edited by ef4e; 25.05.2011, 15:37.
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              ....туй още не е доказано не почива на официални доказателства ....
              А сега де Забрави ли как по 2-3 минути.... дето... а
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Аааа почакай, аз бавно свършвам ..
                ....туй още не е доказано не почива на официални доказателства ....
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Ами чакаме тез "ФЕ"-та да са свършат ....
                  сиреч железа ....
                  Аааа почакай, аз бавно свършвам ..

Коментар

Ко чакаме ся Новини
                    Ами чакаме тез "ФЕ"-та да са свършат ....
                    сиреч железа ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Българска народна поговорка:

Умря циганката,дето те хвалеше,та почна да се хвалиш сам.
                      Аз имах на предвид, че съм от първата група бре
                      Ма щом ти ма слагаш у фторътъ, хубу

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
                        ша ми хване маи ордера при иената имам купи от 81.95 пак за 20 пипа профит успех
                        аре готово изпални ми се иената сега да жидим еурото успех и щастие на всички

Коментар

Хубу го е рекъл Катоня Сигур мене е гледал
                          Българска народна поговорка:

Умря циганката,дето те хвалеше,та почна да се хвалиш сам.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

може да се показва печалбатавъв в пунктове и вторична валута ..десен клик на мишката върху сделата и после печалба ..там си избираш ...предполагав същото е и за приключените сделки ....
                            Еееее изучи са туй русото бреее

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Катон:

Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
                              Хубу го е рекъл Катоня Сигур мене е гледал

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                                Аз имам въпрос:

Може ли печалбата в история на сметка да се показва в пипсове ? и как не, че не мога да смятам, но би било удобно

За МТ4 става въпрос

май не може
                                може да се показва печалбатавъв в пунктове и вторична валута ..десен клик на мишката върху сделата и после печалба ..там си избираш ...предполагав същото е и за приключените сделки ....

Коментар

Working...
                                X