Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАха !!!
Чакам си 1.42222)) За теб няма значение на покрива ли си или на партера. Ти си си за 5-ия етаж
1.42222
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеEкстра еКак хубаво се източи нагоре с такъв перфектен сетъп, евала тотална
Първата дълга трудно влезе ама втората, като по релси вървеше
Живи и здрави. Приятен уикенд на всички. Аз утре съм пак на работаНа 6-та 7-ма работна събота може и да повярвам на ББ и Дянков че кризата е свършила
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтоп в 90 и сега за никъде. Реда е джилезен сигур още стиска дългото
Чакам си 1.42222--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМаляките пак се разсърдиха. Искат още кифтета да ручат
Greece's government said Friday that a downgrade by Fitch Ratings does not take into account new measures the country will take in the next few days to cut its deficit and reduce its debt burden.Как хубаво се източи нагоре с такъв перфектен сетъп, евала тотална
Първата дълга трудно влезе ама втората, като по релси вървешеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениееф4е виждаш ли корелацията на франка и еврото как хич я няма
Погледни си М30 или Н1 за справка да видиш колко есенциално нещо ти каза Фицката.
А 1.42 защо е толкова кораво ? Върти сучи и все около него. Днеска като го мина като малка гара и викам айде, тва му беше и ей ся пак се опря у негоВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа не изяде Ефчето бреВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа F4-то прасИ и направи нещо. Почвам вече сериозно да се притеснявамМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениееф4е виждаш ли корелацията на франка и еврото как хич я няма
Погледни си М30 или Н1 за справка да видиш колко есенциално нещо ти каза Фицката.
А 1.42 защо е толкова кораво ? Върти сучи и все около него. Днеска като го мина като малка гара и викам айде, тва му беше и ей ся пак се опря у негоМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеЕй, не е истина, тъкмо обърна платната и пазара ме КОНТРИ!
Ще пусна нова версия на РЕЧНИКА ТИЯ ДНИ!!Тази сутрин имах три третинки затворени на + с ударени нулеви стопове, доде ми излезна лимита на четвъртата
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар