Първоначално изпратено от GoDim
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениепредполагам и на него ще му дойде реда ..........деня е дълъг ...
Дълго от 1.40041
Стоп на 1.39888
за едни 40-тина пипа ко даде
Ихааааааааа
Тои само това чакал
Не стана модела--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеАбе кажи ги тези правила, по които определяш локалното дъно. По тези, с които аз работя, локално дъно има когато падне предишния локален връх. Или не е така? Как е при теб?
а ся кажи всичко ли се изпънява / като техника / -- понеделник и петък ......
или има мегдан за друго .....извън анализа
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение1.3880 днес не те знам как така играе6 срещу тренда а тои е очеваден
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениетестнаха --- локалното дъно / 399ХХ / до максегати наглите мечоци ......ейййййййййййй ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениетестнаха --- локалното дъно / 399ХХ / до максегати наглите мечоци ......ейййййййййййй ......
Коментар
-
4023 .....
вече е почти ясно , стягайте се за мин 4075
после 4130 , ко са щедри мечките ......
ПЛП -- ще излязат и двете поръчки / 4025 , 4045 / на приличен профит
ти зяпай графикатаприятно '' мъдруване '' за '' неправилна '' за АНАЛизаторите ---КУРРекция
п.с ,. възможно последно '' дъно '' около 4005-10
тва всичко ..... но не задължително
п.с.3463647 8999 Р -- според мен
успех на всички
Коментар
-
Добро утро хора и животни
Кво се дращите бре, ис3584 е решил така да процедира, плп на теб кво ти пука, че той контри текущият тренд, той и миналата седмица го контри и взе, че му се получи. Остави човека да си действа, както счита за добре.
Пуууу рано рано в понеделник взехте да смърдитеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеОооо велики трейдъре -и ти ще изчезнеш или смениш ника много скоро тогава.Бъди сигурен
благодаря за наставлениятамноо благодарен
успехи ПЛП
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеям шамари от някой реал, не от '' философи '' , има разлика !!
имам и стопове
не виждам смисъл да продължавам с теб / реал--е / ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТи хем ядеш шамари от пазара и пак си високомерен.Хайде малко успокой топката., не от '' философи '' , има разлика !!
имам и стопове
не виждам смисъл да продължавам с теб / реал--е / ........
Коментар
Коментар