IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    Абе кажи ги тези правила, по които определяш локалното дъно. По тези, с които аз работя, локално дъно има когато падне предишния локален връх. Или не е така? Как е при теб?
    Т.е. дори на М5 е необходимо цената да мине над 1,4031 за да обявим 1,3996 за локално дъно. За пет минутки.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      предполагам и на него ще му дойде реда ..........деня е дълъг ...
      РЕДА е стоп на късите!!!
      Дълго от 1.40041
      Стоп на 1.39888
      за едни 40-тина пипа ко даде
      Ихааааааааа
      Тои само това чакал
      Не стана модела
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Абе кажи ги тези правила, по които определяш локалното дъно. По тези, с които аз работя, локално дъно има когато падне предишния локален връх. Или не е така? Как е при теб?
        прав си Георги , но е понеделник ......
        а ся кажи всичко ли се изпънява / като техника / -- понеделник и петък ......
        или има мегдан за друго .....извън анализа

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          1.3880 днес не те знам как така играе6 срещу тренда а тои е очеваден
          предполагам и на него ще му дойде реда ..........деня е дълъг ...

Коментар

тестнаха --- локалното дъно / 399ХХ / до макс егати наглите мечоци ......ейййййййййййй ......

Коментар

тестнаха --- локалното дъно / 399ХХ / до макс егати наглите мечоци ......ейййййййййййй ......
              1.3880 днес не те знам как така играе6 срещу тренда а тои е очеваден

Коментар

• тестнаха --- локалното дъно / 399ХХ / до макс егати наглите мечоци ......ейййййййййййй ......

Коментар

• Порът даде ниво за къса, рискът си остава да заформи рейндж по големите графики. Довечера ще кажа стопа (нивото за дълга х2).

Коментар

• 4023 .....
                    вече е почти ясно , стягайте се за мин 4075
                    после 4130 , ко са щедри мечките ......
                    ПЛП -- ще излязат и двете поръчки / 4025 , 4045 / на приличен профит
                    ти зяпай графиката приятно '' мъдруване '' за '' неправилна '' за АНАЛизаторите ---КУРРекция
                    п.с ,. възможно последно '' дъно '' около 4005-10
                    тва всичко ..... но не задължително
                    п.с.3463647 8999 Р -- според мен
                    успех на всички

Коментар

• Що се драпате тук. Кво толкожа има да делите? Едни евраци и едни долари Аз го окъсих от 4060 и не затворих на големия кенеф. Вземам тук едни 40 пипса и му слагам лимит сел от 1.4050 и 1.41. След обяд ще видим кво става

Коментар

• greedforsuccess чадо, да не ти пука!!!
                        Остави ги да си правят каквото искат,
                        пък да става каквото ще става.
                        И ОСТАВИ ЖИВОТНИТЕ НА МИРА !!!!!!
                        Тъкмо ги няма
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добро утро хора и животни
                          Кво се дращите бре, ис3584 е решил така да процедира, плп на теб кво ти пука, че той контри текущият тренд, той и миналата седмица го контри и взе, че му се получи. Остави човека да си действа, както счита за добре.
                          Пуууу рано рано в понеделник взехте да смърдите
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Оооо велики трейдъре -и ти ще изчезнеш или смениш ника много скоро тогава.Бъди сигурен
                            вземи да АНАЛизираш -- нещо кЪде 41ХХ , спестих ти 3-5 часа
                            благодаря за наставленията мноо благодарен
                            успехи ПЛП

Коментар

ям шамари от някой реал , не от '' философи '' , има разлика !!
                              имам и стопове
                              не виждам смисъл да продължавам с теб / реал--е / ........
                              Оооо велики трейдъре -и ти ще изчезнеш или смениш ника много скоро тогава.Бъди сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Ти хем ядеш шамари от пазара и пак си високомерен.Хайде малко успокой топката.
                                ям шамари от някой реал , не от '' философи '' , има разлика !!
                                имам и стопове
                                не виждам смисъл да продължавам с теб / реал--е / ........

Коментар

Working...
                                X