Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнениебратко идеята ми беше не да ми казвате на мен начини на тарговиа а да споделим кои каде си е бласкал главата кои какви грешки е допускал какви стратегии е приел и какви е отрекал и защо ги е отрекал до какви изводи е стигнал и такива работи"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЗдраво,Горане,то начините на търгуване ще ти ги кажем,ама ще ти помогне ли,аз се ОПИТВАМ да търгувам по ПА,дано и другите са така добри да споделят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНе знаех,че жиуотните имате принципи
Аз кво да правя да затварям лиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАм ни читеш ли ко си говорихме с Боко преди бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеко видя , бе -- шерни господели го
скрънза
п.с купих на 97 за 17Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДнес бях и къс и дълъгВ момента нямам позиция, въпреки че видях вход, който го обсъдихме по-рано
Принципи
Аз кво да правя да затварям ли"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДнес бях и къс и дълъгВ момента нямам позиция, въпреки че видях вход, който го обсъдихме по-рано
Принципи
сподели го
скрънза
п.с купих на 97 за 17
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИмах от 4098 и го махнах на 4087....Но мисля че правилно постъпваш като бягаш ръчно макар и на малък минус - аз също го правя често ,около nyse-клоуза ....Мисля ,че е рано за корекция и утре сме пак надоле
Афтърмаркета и той нещо се изкълчи"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНе казваш къс ли си дълъг ли сиВ момента нямам позиция, въпреки че видях вход, който го обсъдихме по-рано
Принципи
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЩо бряяяяяяяКо пак напраих
Нъл помагам
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеРеда,май туй големиот нож Прасето го не плаши,той си пада мазохист
Ко пак напраих
Нъл помагам
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеИска,тука бре не го ли разпозна
не мисля ....
поне до колкото чета де , ма Не
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеда,май туй големиот нож Прасето го не плаши,той си пада мазохист
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар