IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Леука нож на всички ХОРА и ЖИУОТНИ !!!!!
    Лека Реда,май живата бира,проговори
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
      братко идеята ми беше не да ми казвате на мен начини на тарговиа а да споделим кои каде си е бласкал главата кои какви грешки е допускал какви стратегии е приел и какви е отрекал и защо ги е отрекал до какви изводи е стигнал и такива работи
      Разбрах те още първият път каква ти е идеята,но,има едно голямо НО,"Совите не са това което са",ако ме разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Здраво,Горане,то начините на търгуване ще ти ги кажем,ама ще ти помогне ли,аз се ОПИТВАМ да търгувам по ПА,дано и другите са така добри да споделят
        братко идеята ми беше не да ми казвате на мен начини на тарговиа а да споделим кои каде си е бласкал главата кои какви грешки е допускал какви стратегии е приел и какви е отрекал и защо ги е отрекал до какви изводи е стигнал и такива работи

Коментар

• Леука нож на всички ХОРА и ЖИУОТНИ !!!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Не знаех,че жиуотните имате принципи
            Аз кво да правя да затварям ли
            Мбааа, нямаме ва, ам на еднъ дъскъ са ми надраскали нещо кат Крумуви закони и ма заплашиха с транжиране, аку не ги спазвам
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Ам ни читеш ли ко си говорихме с Боко преди бре
              тема за реда чета бре

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                ко видя , бе -- шерни го сподели го
                скрънза
                п.с купих на 97 за 17
                Ам ни читеш ли ко си говорихме с Боко преди бре
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Днес бях и къс и дълъг В момента нямам позиция, въпреки че видях вход, който го обсъдихме по-рано Принципи
                  Не знаех,че жиуотните имате принципи
                  Аз кво да правя да затварям ли

Коментар

Днес бях и къс и дълъг В момента нямам позиция, въпреки че видях вход, който го обсъдихме по-рано Принципи
                    ко видя , бе -- шерни го сподели го
                    скрънза
                    п.с купих на 97 за 17

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Имах от 4098 и го махнах на 4087 ....Но мисля че правилно постъпваш като бягаш ръчно макар и на малък минус - аз също го правя често ,около nyse-клоуза ....Мисля ,че е рано за корекция и утре сме пак надоле

Афтърмаркета и той нещо се изкълчи
                      Спарте,тъй и не разбрах за кво си ми обиден

Коментар

Не казваш къс ли си дълъг ли си

Коментар

Що бряяяяяяя Ко пак напраих Нъл помагам
                          Не казваш къс ли си дълъг ли си

Коментар

Реда,май туй големиот нож Прасето го не плаши,той си пада мазохист
                            Що бряяяяяяя Ко пак напраих Нъл помагам

Коментар

Иска,тука бре не го ли разпозна

не мисля ....
                              поне до колкото чета де , ма Не

Коментар

Реда,май туй големиот нож Прасето го не плаши,той си пада мазохист

Коментар

Working...
                                X