If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Удовлетворението е голямо нали?Сама да свършиш нещо за себе си а да не чакаш на готово
Ами виж аз знам какво е Фибоначи но не знаех че си го кръстил ФЕ така както знам какво е Moving Average а му казвате кака....та за речника питах ....не за същтността ...но ..здраве да е ..то и без това жените трябва да се мъчат повече от мъжете ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Именно. Говорехме за аминокиселини, а хормона на растежа се състои от 191 ам.к Предпочитам синтетичният, тъй като този, който го извличат от трупове, крие опасност от рак.
Точно това, което пиеш брат Somatropin-а е синтетичен хормон на растежа
Именно. Говорехме за аминокиселини, а хормона на растежа се състои от 191 ам.к Предпочитам синтетичният, тъй като този, който го извличат от трупове, крие опасност от рак.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Фицка заинтригува ме
Ей това тука обаче вярно ли е ?
Anti-aging is addressed to both men and women passed their mid 30's Anti-aging addresses how to prevent, slow, or reverse the effects of aging and help people live longer, healthier and happier lives.
Ти сега като си на 36, май толкова беше ако правилно помня, чувстваш ли се подмладен ?
Сериозно питам
При правилна и продължителна употреба ефекта е невероятен. Разбира се трябва да се ползват и определени медикаменти (протектори). Нараства мускулната маса, кожата става по мека, чувстваш повече енергия и др.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Грийди, ако говорим за амино киселини, ето какво ползвам и препоръчвам на активно спортуващите http://www.royaltherapy.com/
Фицка заинтригува ме
Ей това тука обаче вярно ли е ?
Anti-aging is addressed to both men and women passed their mid 30's Anti-aging addresses how to prevent, slow, or reverse the effects of aging and help people live longer, healthier and happier lives.
Ти сега като си на 36, май толкова беше ако правилно помня, чувстваш ли се подмладен ?
Сериозно питам
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар