IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Спарте, пепел ти на езика!
    Но че ми е натопорчено... Натопорчено е.
    Обаче няма да държа позиции насляпо и мисля че ми е по възможностите да се измъкна полусух (или леко влажен).
    Леко...леко....колко да е леко....? Само 14 фигури. Това чисто математически. Не ти зная системата за търгуване, така, че ако си хеджвал с насрещни сделки може и само няколко фигури да си назад.
    Пак казвам, зависи от ММ и начина на търговия който прилагаш. Ти си знаеш. Пожелавам ти сухо измъкване. В

Коментар

• Спарте, пепел ти на езика!
      Но че ми е натопорчено... Натопорчено е.
      Обаче няма да държа позиции насляпо и мисля че ми е по възможностите да се измъкна полусух (или леко влажен).
      Фицка, за "дългосрочните" не ти и трябва да знаеш Аз също не ги харесвам, но по този въпрос дай да говорим... по късно
      Last edited by Nekaduren Astrolog; 28.04.2011, 23:50. Причина: Фицка
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Астролог ти си знаеш На мен тез дългосрочните инвестиции са ми непонятни и не желая дори да ги разбирам

Спарт не съм го срещал тоз екземпляр, ама по земята, какво ли не броди
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          ..Ти верно ли от 1,34 държиш къси ...
          Той пак е добре , не само затова че си признава ! Ти май не си чел темата на Опасния във фрийзоната ...Онзи от 1.1800 държа до 1.5800 ....на 1.60 фалира и еврото се срина
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
            Офф, това е много конспиративно пропагандна тема :
            Ясно Точно така си представям "кухнята".

Наздраве!
            (млъквам, че ми е натопорчено)

Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Астролог, абе винаги ми е бил интересен тоз твоя подпис. Ти верно ли от 1,34 държиш къси

Фицка - да. И не е ДЕМО!
            Акъла идва бавно и болезнено. Понякога остава само болката.
            Last edited by Nekaduren Astrolog; 28.04.2011, 23:36.
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              ....Айде бе SPART, къде се скатаваш ?....
              В БГ-мама --- къде другаде ....Закъде си ме захапал ?

Коментар

Спарте!
                акаунта ми е от Декември. А правилните линии(тия дето ги целя) са на EUR/CHF. На Е/Д не ги докарвам... Виж подписа
                Астролог, абе винаги ми е бил интересен тоз твоя подпис. Ти верно ли от 1,34 държиш къси
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Няма значение откога ти е акаунта . Не би трябвало да имаш проблеми с никоя валутна двойка ,ако дори и на една можеш да определяш правилно линиите .
                  Става дума за правила на анализ -- търговията е отделно ....

.

Коментар

Фицка, това е виц

E-Bat-Sedefcho - номера с осцилаторите/индикаторите и ЦК-то ми е много интересен от чисто.. .да го наречем аналитична гледна точка.

Няма да откривам топлата вода и да правя непобедими стратегии !
                    Интересно ми е защото.. определено има някаква нормализация на курса (като изключим снощи където бяха изпуснали коня в реката) и като знам (т.е. имам опит с подобни разпределени системи) картинката става доста.. крива. Направо хазартна.. но това си е мое мнение. Пък и съм нов, от 10 линии на МТ 1 е правилна
                    Офф, това е много конспиративно пропагандна тема И не става с няколко реда писания.Писал съм тук таме ама трябва да се търси из постовете.

Айде бе SPART, къде се скатаваш ? Захапал съм те на едно друго място ( шега разбира се )

Наздраве !
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Браво !

Ти за "нов " доста разбираш !
                      Спарте!
                      акаунта ми е от Декември. А правилните линии(тия дето ги целя) са на EUR/CHF. На Е/Д не ги докарвам... Виж подписа
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Мдаааа, сега още 4 часа ще го качва 25 пипааа .

Коментар

.... Пък и съм нов, от 10 линии на МТ 1 е правилна ..
                          Браво !

Ти за "нов " доста разбираш !

Коментар

• Фицка, това е виц

E-Bat-Sedefcho - номера с осцилаторите/индикаторите и ЦК-то ми е много интересен от чисто.. .да го наречем аналитична гледна точка.

Няма да откривам топлата вода и да правя непобедими стратегии !
                            Интересно ми е защото.. определено има някаква нормализация на курса (като изключим снощи където бяха изпуснали коня в реката) и като знам (т.е. имам опит с подобни разпределени системи) картинката става доста.. крива. Направо хазартна.. но това си е мое мнение. Пък и съм нов, от 10 линии на МТ 1 е правилна
                            Last edited by Nekaduren Astrolog; 28.04.2011, 23:06. Причина: Допълнение
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Наздраве!
                              Това от предишния пост за осцилаторите е интересно... Би ли пуснал някой линк ако имаш под ръка? Или да пробвам гуглето...

PS: Ей, Прасчо, ще те избягам аз тебе
                              Имам в предвид индикатори. Линк за какво по точно ?

Поздрави !
                              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

......

PS: Ей, Прасчо, ще те избягам аз тебе
                                Извинте пажалуста, ама не разбрах, за какво иде реч.

Коментар

Working...
                                X