IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    http://www.megabolsa.com/divisas/fxcharts.php

Това достатъчно ли е ?
    Уф, малко съм тъп
    Това го разбирам, че през саксо банк може да се търгува двойката долар/евро така ли?
    Бенча уж са им партньори, пък аз на моята платформа нямам такава двойка
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Вдъхвам кураж на долараците ....За тях всеки 50 пипсов откат е обръщане на тренда
      Спарте що винаги се напрягаш когато стане въпрос за обръщане,то рано или късно ще обърне,да не си избичил на фул,с голем таргет,и да ставаш милионерче скоро време а?
      П.П.То Етито,май нещо ми е обидена,не ме послуша с късата ся щеше да е доволна
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Абе, я кажете тука умните глави, дали според вас има значение дали се търгува двойката евро/долар или долар/ евро, защото според моята елементарна математика има значение и то много голямо
        Това пък поражда следващия ми въпрос ако не съм в някаква заблуда.
        Защо няма двойка долар/евро на форекса?
        Стана ми интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Обменни курсове за периода от 01.02.1997 до 01.04.1997
          Период USD
          (за\курс)
          03.02.1997г 1021.9
          04.02.1997г 1637.8
          05.02.1997 г 1637.8
          06.02.1997 г 1637.8
          07.02.1997 г 2608.4
          10.02.1997 г 2608.4
          11.02.1997 г 2608.4
          12.02.1997 г 2936.7
          13.02.1997г 2936.7
          14.02.1997г 2936.7

избери си някой от тези
          http://www.bnb.bg/Statistics/StExter...&type=MS-Excel
          Last edited by Ебльо Еблев; 03.05.2011, 00:54.
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Абе, я кажете тука умните глави, дали според вас има значение дали се търгува двойката евро/долар или долар/ евро, защото според моята елементарна математика има значение и то много голямо
            http://www.megabolsa.com/divisas/fxcharts.php

Това достатъчно ли е ?
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• E-Бат-Седефчо, ако си тук все още, имам едно питане. На месечна на JForex има ли гап и ако не защо при мен го има ?
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Лимитът за дълга на САЩ ще бъде достигнат на 16 май

Идва QE 3 и BGN=USD

Коментар

• Абе, я кажете тука умните глави, дали според вас има значение дали се търгува двойката евро/долар или долар/ евро, защото според моята елементарна математика има значение и то много голямо
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Добър да ви е вечерът!!! Рейнджите ли или се уплашихте в 4890)

Коментар

Вдъхвам кураж на долараците ....За тях всеки 50 пипсов откат е обръщане на тренда
                      в случая ще е 100 пипсов отката от връха 1,4901 или гответе се за старт нагоре преди 1,4801 или дълги преди затварянето от последната седмица 1,48062 >>>>>> стопа на 1,4757>>>>.да се пробвам пак за четвърти път
                      Last edited by Ебльо Еблев; 03.05.2011, 00:05.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                        След 800 дни fickata Или : Когато му дойде времето.

Поздрави !
                        Привет Е-Бат-Седефчо ! Нямам толкова време, че съм си закачил календара на маите.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• След 800 дни fickata Или : Когато му дойде времето.

Поздрави !
                          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Миналият ден си говорихме нещо .... Но все някога и обръщане ще стане. Кога ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              ....
                              Ей на заради тебе, пак се размечтах и почнах да мисля, като ИНВЕСТИТОР....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Момичета ако има тук, набирам ги за Форекс Маркетс Ескорт! С две думи, ще ги обучим за истински форексджийки , стига да са ми послушни и предани!
                                Стига бре Дохторе ша та осъдят за сутеньорство и ша си първия Дохтор сутеньор в света

Коментар

Working...
                                X