If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз помещението имам предвид. До колкото си спомням там радиацията беше 2000 пъти над допустимата! Ако ще влиза човек то е някой самурай приготвил се за високотехнологично харакири!
Има си предпазни кюстюми
за таквиз неща !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ами аз помещението имам предвид. До колкото си спомням там радиацията беше 2000 пъти над допустимата! Ако ще влиза човек то е някой самурай приготвил се за високотехнологично харакири!
Не знам тва са написали. Влезли при реакторите и щели да бачкат по 10мин.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
моля,колеги помагайте,че не искам да отварям отделна тема..
като си отваряте сметка при чужд брокер какво им пращате за 'proof of residance',че да го приемат.аз им пратих договора си с банката,тия не го приемат за официален документ
успешен ден на всички!
Студен сок ти е отговорил изчерпателно. Вземи си извлечение от банковата сметка, на което да присъства адреса ти. Аз съм ползвал такива от ПИБ и Пощенска.
Това от Пощенска повече допада на брокерите. Искаш справка за IBAN и те ти дават безплатна разпечатка, която върши чудесна работа.
Аз мисля , че ЕЦБ-Трише... Дойче банк и ...се мъчат да задържат еврото , като за момента основна причина за това е високата цена на петрола.Ако не удържат еврото е възможна дестабилизация в Еврозоната.
Коментар