IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Бели чаршафи)
    Има,има:
    Attached Files
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Бели чаршафи)
      И после бавно и без паника към гробищата

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Има си предпазни кюстюми
        за таквиз неща !!!
        Бели чаршафи)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ами аз помещението имам предвид. До колкото си спомням там радиацията беше 2000 пъти над допустимата! Ако ще влиза човек то е някой самурай приготвил се за високотехнологично харакири!
          Има си предпазни кюстюми
          за таквиз неща !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ами аз помещението имам предвид. До колкото си спомням там радиацията беше 2000 пъти над допустимата! Ако ще влиза човек то е някой самурай приготвил се за високотехнологично харакири!
            Не знам тва са написали. Влезли при реакторите и щели да бачкат по 10мин.

Коментар

Не бре При реакторите в помещението
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от faaz Разгледай мнение
                моля,колеги помагайте,че не искам да отварям отделна тема..
                като си отваряте сметка при чужд брокер какво им пращате за 'proof of residance',че да го приемат.аз им пратих договора си с банката,тия не го приемат за официален документ
                успешен ден на всички!
                Студен сок ти е отговорил изчерпателно. Вземи си извлечение от банковата сметка, на което да присъства адреса ти. Аз съм ползвал такива от ПИБ и Пощенска.

Това от Пощенска повече допада на брокерите. Искаш справка за IBAN и те ти дават безплатна разпечатка, която върши чудесна работа.

При кой брокер ще си откриваш сметка?

Коментар

• Може би видяхме току що дъното при петрола.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Ей за това говорех Може да съм се изцепил
                    http://www.dnes.bg/world/2011/05/05/...kushima.117882

Коментар

В реакторите няма как да влязат, защото всяка органична материя ще бъде изпържена за 20 минути! А с роботи влизат и оглеждат от 2-3 седмици насам.
                      Не бре При реакторите в помещението, може и да греша ама май казаха че днес влезли за пръв път хора. Ще потърся в нета

Коментар

• EURUSD

Аз мисля , че ЕЦБ-Трише... Дойче банк и ...се мъчат да задържат еврото , като за момента основна причина за това е високата цена на петрола.Ако не удържат еврото е възможна дестабилизация в Еврозоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Йената не стана ли за купуване??????
                          Вече сме на нивата на последната
                          интервенциа,,,,,,,,,,,,,,,
                          И аз това хортувам, ама ме е страх. Много ме нашамариха По добре да си клицам само двете нещица Евро/доларандес и QQQ

Коментар

Днес по БТВ-то на културата казаха че влезли в реакторите.
                            В реакторите няма как да влязат, защото всяка органична материя ще бъде изпържена за 20 минути! А с роботи влизат и оглеждат от 2-3 седмици насам.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аре да я мятаме. Късо 4896 Стоп няма

Коментар

Абе някой следи ли, какво стана с Фукушимата или ни баламосват с Либия и Осама за да забравим за нещо много по-важно?
                                Днес по БТВ-то на културата казаха че влезли в реакторите.

Коментар

Working...
                                X