IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
    10 сделки х 10 пипса = 1 фигурка
    започвай ги тогава
    аз толкоз нерви немам и не мисля че ще имам някога
    успех с фигурното пързаляне .......

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      немат пари и за спекулация горките европейци / всичко им е в византииски дълг / ....загуба на време предполагам ще е днес / 10 пипа нагоре -- 10 пипа надоле / ........лимит на късите на 4247 може да е много ---- 49
      кЪде 1730 БГ тиме --- отново еврото ще е на 4270---65 ........и загуба цял ден
      днеска почивка .......
      успех на всички
      10 сделки х 10 пипса = 1 фигурка
      Анализи EUR/USD

Коментар

• немат пари и за спекулация горките европейци / всичко им е в византииски дълг / ....загуба на време предполагам ще е днес / 10 пипа нагоре -- 10 пипа надоле / ........лимит на късите на 4247 може да е много ---- 49
        кЪде 1730 БГ тиме --- отново еврото ще е на 4270---65 ........и загуба цял ден
        днеска почивка .......
        успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Гадините сега избиват пари от чужденците. Ако не си носиш големия талон на автомобила ти лашкат над 3000 евро глоба. Пак ние ще им плащаме кифтаците!
          Рано или късно ще си вземеме земите до егейското море , а до тогава тая дестинация съм я зачертал Да го ду...т МАЛЯКИ скапани
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            П.П.Ейй,забравих,бре:

САФ да го ду*а!
            Гадините сега избиват пари от чужденците. Ако не си носиш големия талон на автомобила ти лашкат над 3000 евро глоба. Пак ние ще им плащаме кифтаците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Здравейте всички!
              Облаците над комшиите се сгъстяват:

http://dnes.dir.bg/news/gartzi-tegle...a-8731801?nt=4

Лошо,Седларов,лошо!
              Кифтетата не били безплатни!
              П.П.Ейй,забравих,бре:

САФ да го ду*а!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Малко усъвършенствах мартингейла и не помня от кога нямам губещ ден на скалп. Вижте го! С около 1000 лв акаунт може да се ползва във вида в който е постнат. За 3000 лв акаунт всички позиции се умножават по три
                Най сигурно действа когато е имало корекция на тренда на високите графики и цената пак си тръгва по тренда. вход по ПА на 1 мин.. Аз лично го ползвам и срещу тренда при голямо отклонение на цената от ма50, но не го препоръчам. Таргета е даден до нивата на възвръщане на натрупаните загуби от предходни сделки. Оттам нагоре носи печалби.
                Attached Files
                Last edited by 4un4o; 30.05.2011, 10:53.

Коментар

• май тва беше
                  80 добавка на евро / долар стоп 4310 тр 4260 и 4190
                  селл ози 02 и 0694 -- стоп 0740 -----ТР 0550
                  аре успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Ще им назначат ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОР !!!
                    Здравейте всички!
                    Облаците над комшиите се сгъстяват:

http://dnes.dir.bg/news/gartzi-tegle...a-8731801?nt=4

Лошо,Седларов,лошо!
                    Кифтетата не били безплатни!
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ко ще е тва дето си мисля -- озито от тук / 1.0702 / ще се спре и то трудно на 0550 .......ще се види ко ще става ......но тва е по-добрата / за мен / сделка
                      успех на всички

Коментар

• басстта.@85 адд 96 стоп 4340
                        ТР 4190
                        успех на всички

Коментар

08:00. Европейските лидери договарят безпрецедентна чуждестранна интервенция в икономиката на Гърция, която включва както участие в събирането на местни данъци и такси така и получаването на приходи от приватизация на гръцки държавни активи в замяна на нова финансова помощ за Атина. FT

Няма не искам.. , няма недей.....
                          08:25. Гърция. Шокиращите нови условия означават край на националната суверенност. Businessinsider
                          Шъъ.. ми съ.. прайте на хитри.... Бои и евън
                          Ще им назначат ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОР !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Днес е почивен ден в САЩ и Англия и фнимателно с големите стопове, че може да има игли.
                            Фнимателен съм , зяпам от прозореца и глеамм , прав си , банк холидеййй ей добре че написа ........
                            п.с . може и да не дадът 85

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                              абе мноооо мечки бре
                              още малко и от 4285- 4300 селлллллллллллл има нема още 30 мин ,,,,
                              Днес е почивен ден в САЩ и Англия и фнимателно с големите стопове, че може да има игли.

Коментар

• абе мноооо мечки бре
                                още малко и от 4285- 4300 селлллллллллллл има нема още 30 мин ,,,,

Коментар

X