If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основни термини:
Жиуотно - надарен трейдър
Кака - форекс индикатор Moving Average
Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редà фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон
Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП
Формации, ФБ групи и други подобни:
Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ. Някои от тях, но не всички са:
ЧЕРНОПРАС - Фицката
Редà - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редà. Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
Наивник - бръмчи по Найзе и обича да контри ФОРЕКСО
Стамбата - единм от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса.
Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН.
Иската - подвизава се някъде по острова и нещо не мога да му намря пълния ник (IS*)
Друга група е клуба на форекс-милионерите.
Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват:
ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да спечели огромна аудитория и реализира милионите си от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора.
Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис.
Има и други групи но го оставям на Вас!
Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.
Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!
Не знам - принципно надоле, но ще съжалявам ако не качи 45 ниво за да ми обере добавките - ще трябва да добавям по движението - но виж целта ми е под паритета верно къде 2015година но какво от това - принципно ход над 1,50 ще ме учуди а и в интерес на истината и донесе прилични загуби
Успех
винаги си гледал много далече, но кучетата са гладни, сега и веднага
Успехи и пускай някой неща от време на време.
Portugal's GDP figures are very disappointing and confirm a technical recession, keeping a lid on gains in the market.
Не знам - принципно надоле, но ще съжалявам ако не качи 45 ниво за да ми обере добавките - ще трябва да добавям по движението - но виж целта ми е под паритета верно къде 2015година но какво от това - принципно ход над 1,50 ще ме учуди а и в интерес на истината и донесе прилични загуби
Успех
Коментар