IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    +5096

Само да добавя Nekaduren Astrolog - на легендарното 1,3333333 ще направи курбан и ще покани всички
    Това ще го вкюча в следващото издание
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Основни термини:

Формации, ФБ групи и други подобни:

Друга група е клуба на форекс-милионерите.

Има и други групи но го оставям на Вас!
      +5096

Само да добавя Nekaduren Astrolog - на легендарното 1,3333333 ще направи курбан и ще покани всички

Коментар

• Трише ли казва пак нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
          аз пък съм го намислил да отиде на 1.33 до два месеца. Има ли и други като мен?
          Има има , но до 2 седмици.

Коментар

• и аз го виждам но по скоро 13333333333333

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
              аз пък съм го намислил да отиде на 1.33 до два месеца. Има ли и други като мен?
              Има и тогава ще си продам доларите от депозита в банката.

Коментар

• аз пък съм го намислил да отиде на 1.33 до два месеца. Има ли и други като мен?
                Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Дръжте го над 1.43,
                  че изтървем ли го надоле
                  става лишо !!!!!!!
                  До 1,41ще пада.Там има съпротива,а после до 1,45 ще качи до 2 седмици. Такива са мойте прогнози и така ще играя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Основни термини:
                    Жиуотно - надарен трейдър
                    Кака - форекс индикатор Moving Average
                    Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
                    Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редà фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
                    Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон
                    Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП

Формации, ФБ групи и други подобни:

Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ. Някои от тях, но не всички са:
                    ЧЕРНОПРАС - Фицката
                    Редà - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
                    Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редà. Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
                    E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
                    Наивник - бръмчи по Найзе и обича да контри ФОРЕКСО
                    Стамбата - единм от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
                    Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса.
                    Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН.
                    Иската - подвизава се някъде по острова и нещо не мога да му намря пълния ник (IS*)

Друга група е клуба на форекс-милионерите.
                    Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват:
                    ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да спечели огромна аудитория и реализира милионите си от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора.
                    Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис.

Има и други групи но го оставям на Вас!

Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.
                    Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                      Не знам - принципно надоле, но ще съжалявам ако не качи 45 ниво за да ми обере добавките - ще трябва да добавям по движението - но виж целта ми е под паритета верно къде 2015година но какво от това - принципно ход над 1,50 ще ме учуди а и в интерес на истината и донесе прилични загуби
                      Успех
                      винаги си гледал много далече, но кучетата са гладни, сега и веднага
                      Успехи и пускай някой неща от време на време.

Portugal's GDP figures are very disappointing and confirm a technical recession, keeping a lid on gains in the market.
                      Last edited by mateosf; 13.05.2011, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                        И след 4279, как си го планирал?
                        Не знам - принципно надоле, но ще съжалявам ако не качи 45 ниво за да ми обере добавките - ще трябва да добавям по движението - но виж целта ми е под паритета верно къде 2015година но какво от това - принципно ход над 1,50 ще ме учуди а и в интерес на истината и донесе прилични загуби
                        Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                          чакай да ми излезе показният скалп пък тогава

хехе
                          И след 4279, как си го планирал?

Коментар

Дръжте го над 1.43,
                            че изтървем ли го надоле
                            става лишо !!!!!!!
                            чакай да ми излезе показният скалп пък тогава

хехе

Коментар

Дръжте го над 1.43,
                              че изтървем ли го надоле
                              става лишо !!!!!!!
                              Е, поисках го амаа не искат

Коментар

• Дръжте го над 1.43,
                                че изтървем ли го надоле
                                става лишо !!!!!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X