Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение..Четем книжки пък да видим какво ще стане!...
Там май нямаше най-агентурната книжка -> "Технически анализ - нова наука " -Томас Демарк ...Това единственната книга която съм препоръчвал още във фрийзоната - а и само нея тук-таме съм чел...Но ми стига ,засега
...тъй мисля
...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГамбите са ядат, не са лочат бреУууууф
На ермичка си най-вече--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНалочи се с значиУууууф
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеМисли Фицка мисли часовника цъка .........цък цък цък ......Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеХодих да вечерямЗамаявам се сега, доде ми се приспи
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Тука съм бряЧетем книжки пък да видим какво ще стане!
Спарте и аз бутам
Наивник, тя ще издържи но защо да стигаме до тамLast edited by Nekaduren Astrolog; 16.05.2011, 23:36.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕее, може и друго да измислимВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПоне до 6051 няма ли да му издържи сметкатаЧе го питаме, като се весне
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАми скука , Фицката е нощна тая вечер - тъкмо сега се върна от вечерното си плуване и е готов да застъпваЗамаявам се сега, доде ми се приспи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеохх то май докато не влезе нощтната смяна ще е пълна скука ..по-добре да се спи ....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеохх то май докато не влезе нощтната смяна ще е пълна скука ..по-добре да се спи ....
-----------------------------------------------------------------
Чудя се инвестора що не е направил опция " вграждане на клипове ".Оттатък БГ-МАМАта я има и е мноу яко
кат не слагаш линк от тубата ,ами направо ти излиза песента в поста
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеШе му помагаме Спарт, че на @60 бесило си е сложил
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЧака наготово да избутаме пазарЯ до 1.3400Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар