Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеРеде, сега вече на ПРАСЕТО му се пише СВИНСКО !!!!!!!!!!!!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа мъжку праси ко да му стане бря
докарваш ли го вече на фигура
като ония предния от по-доле
ПРАСЕШИ Мистър Олимпия ?????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеA на скопено?
Реде, Пенчев, гледайки чарта сега, си мисля следното - 1.4202 на 15 минутна е важното ниво за биковете в краткосрочен план. Сега едва ли ще го тестват, а сутринта е много вероятно да го пробият (т.е. да затвори период под него), след което:
1. 1.4405 хай + ~ седмично затваряне.
2. 1.4405 хай с рязък интрадей ривърс.
Дали и какво точно ще се случи, само времето ще покаже, но в петък вечерта с интерес ще погледна СОТ рипорта и ще имаме вече база за някакви по- дългосрочни планове.
Едно е сигурното - тук спамът винаги се котира добре!
ДАВАЙ СПАМЕЕЕ!!!!аз понятие си нямам
Това подчертаното обезмисля казаното по-горе, навярно видяно в стъкленото кълбо. Аз така правя деАстролога май боб хвърляше
Със здраве БлябляМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениена 5070 зимам КУЛАЧКАТА от РЕДА!!!!
Некъде към 500 пипса наем давам преди ПАЗАРЛЪКА!
може и да се разберем за
ЖЕЛЕЗОТО--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа мъжку праси ко да му стане бря
Реде, Пенчев, гледайки чарта сега, си мисля следното - 1.4202 на 15 минутна е важното ниво за биковете в краткосрочен план. Сега едва ли ще го тестват, а сутринта е много вероятно да го пробият (т.е. да затвори период под него), след което:
1. 1.4405 хай + ~ седмично затваряне.
2. 1.4405 хай с рязък интрадей ривърс.
Дали и какво точно ще се случи, само времето ще покаже, но в петък вечерта с интерес ще погледна СОТ рипорта и ще имаме вече база за някакви по- дългосрочни планове.
Едно е сигурното - тук спамът винаги се котира добре!
ДАВАЙ СПАМЕЕЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениена 5070 зимам КУЛАЧКАТА от РЕДА!!!!
Некъде към 500 пипса наем давам преди ПАЗАРЛЪКА!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеСамо това ни липсваше-свиня-шериф.
Той кмета заради тебе не мой асфалтира ни една улицаЕдин пищов ше ми купите и реда ше остай една кална улица да си прая плаж
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение@5070 и после яко само надолу
Некъде към 500 пипса наем давам преди ПАЗАРЛЪКА!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар