IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Цел преместена на 4359
    Чакаме си 3 фигури барем бряяяя
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Цел преместена на 4359
      нещата отиват към бой ти или аз,това е въпросът и нека пазара даде отговора...сега( е за това тая игра е толкова велика)

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
        стоп преместен на 4360
        Цел преместена на 4359

Коментар

• стоп преместен на 4360

Коментар

• Следящ 15 пипа на двечките от 4405. Този нов връх не ми харесва никак. Много тегава работа. Взем печалба ако стигне 4380

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              KАУНОПРАС НА АРТИК НА АРТИК
              +++++++++++++++++++++++++++++++++
              Казах ти нейде към 1.47777
              ще е посоката.
              Мързи ме сега да гледам дали точно там,
              но има едни поне 200 пипа нагоре от тук.
              Утре на процедирането ще проверя !!!
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                Струва ми се, че долара почва мазничко да се плъзга надолу... Златарите, следят го?
                аха припарва му на стопчето мино не мисля че ще го стигне

Коментар

• Бря нов връх сте взели Кво да ги прая ся мойте къси. Гледам индексите продължават да им набиват шушоните. Много се триумя

Коментар

• Струва ми се, че долара почва мазничко да се плъзга надолу... Златарите, следят го?
                    Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Реде ни дават ва Следобед сам третинки
                      KАУНОПРАС НА АРТИК НА АРТИК
                      +++++++++++++++++++++++++++++++++
                      Казах ти нейде към 1.47777
                      ще е посоката.
                      Мързи ме сега да гледам дали точно там,
                      но има едни поне 200 пипа нагоре от тук.
                      Утре на процедирането ще проверя !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Дълъг в юродолар от 4445 цел...дългосрочна стоп 4390 че да не вземе да е менте пробив

Коментар

• Реде ни дават ва Следобед сам третинки

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            За къде бързаш, има време, тая нощ азиатците ще си свършат работата. Ще е неприятно, ако и през деня качва (широко участие на публиката) и случи ли се, ще е индикация за близък връх (?).
                            Много натопорчено положението,няма да дочака ноща.Ако ще катери ще е на импулси,ако е през ноща ,а не сега трябва да охлади малко ентусиазма,демек корекция -иначе импулс на тая сесия.Другия вариант е фалшив пробив и с мръсна газ надоле
                            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                              не съм го окъсил още съм на стендбай,сипах само малко злато в кошничката с надеждата всичкото търговец да се скрие при него от задаващият се апокалипсис и да го прати над 540 ...
                              Златен таргет постигнат,чакам да се задържи над 4450 и се заблатвам с дълги пък кото дойде

Коментар

Още едно късо отворих 4438 С тези данни трябваше вече да сме на 1.47
                                За къде бързаш, има време, тая нощ азиатците ще си свършат работата. Ще е неприятно, ако и през деня качва (широко участие на публиката) и случи ли се, ще е индикация за близък връх (?).

Коментар

Working...
                                X