Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЦел преместена на 4359ти или аз,това е въпросът и нека пазара даде отговора...сега( е за това тая игра е толкова велика
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеKАУНОПРАС НА АРТИК НА АРТИК
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Казах ти нейде към 1.47777
ще е посоката.
Мързи ме сега да гледам дали точно там,
но има едни поне 200 пипа нагоре от тук.
Утре на процедирането ще проверя !!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеСтрува ми се, че долара почва мазничко да се плъзга надолу... Златарите, следят го?припарва му на стопчето ми
но не мисля че ще го стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде ни дават ваСледобед сам третинки
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Казах ти нейде към 1.47777
ще е посоката.
Мързи ме сега да гледам дали точно там,
но има едни поне 200 пипа нагоре от тук.
Утре на процедирането ще проверя !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЗа къде бързаш, има време, тая нощ азиатците ще си свършат работата. Ще е неприятно, ако и през деня качва (широко участие на публиката) и случи ли се, ще е индикация за близък връх (?).,няма да дочака ноща.Ако ще катери ще е на импулси,ако е през ноща ,а не сега трябва да охлади малко ентусиазма,демек корекция -иначе импулс на тая сесия.Другия вариант е фалшив пробив и с мръсна газ надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениене съм го окъсил още съм на стендбай,сипах само малко злато в кошничката с надеждата всичкото търговец да се скрие при него от задаващият се апокалипсис и да го прати над 540 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОще едно късо отворих 4438С тези данни трябваше вече да сме на 1.47
Коментар
Коментар