Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеДълъг в юродолар от 4445 цел...дългосрочнастоп 4390 че да не вземе да е менте пробив
сори за черния хумор
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеГледаме различни "подкрепи".При мен чак сега се напаснаха време и цена в тази зона и в по- значим период. Предишните подобни събития, които спират спада на тези нива, са от различен порядък (според мен), но и няма сми да задълбаваме чак толкова. Пазарът ще потвърди или опровергае предположенията ни.
Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90",това е по важноТам или сменяме порядъка с по-висок или обръщаме.
(според мен обръщаме,но трябва потвърждение).
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениеТази подкрепа я тества втори път ,на третия няма да я забележи,има шанс за биковете,но като тайминг добре беше днес да се случи.Утре ще е по-ясно.При мен чак сега се напаснаха време и цена в тази зона и в по- значим период. Предишните подобни събития, които спират спада на тези нива, са от различен порядък (според мен), но и няма сми да задълбаваме чак толкова. Пазарът ще потвърди или опровергае предположенията ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеM15 подкрепата е на 1.4366.
Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеАз съм един от малкото хора, на които не виси и които не е мамил.Днес доста се е разпорил във всичките си сделки. За 10 години тоя момък така и не се научи да търгува, остана си същия дребен измамник и кокошкарче.
Никакво развитие!)) А се бъзикам щото всички казват че дължи пари. Може пък да не е истина. Аз го уважавам Петър
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПари ли ти виси?Днес доста се е разпорил във всичките си сделки. За 10 години тоя момък така и не се научи да търгува, остана си същия дребен измамник и кокошкарче.
Никакво развитие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениеДругия вариант е фалшив пробив и с мръсна газ надоле
Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90.
Коментар
Коментар