IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    KАУНОПРАС НА АРТИК НА АРТИК
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    Казах ти нейде към 1.47777
    ще е посоката.
    Мързи ме сега да гледам дали точно там,
    но има едни поне 200 пипа нагоре от тук.
    Утре на процедирането ще проверя !!!
    Реде ти хубаво беше писал заранта 1,4454 ,ама откъде го измисли сега това 1.47777
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
      Дълъг в юродолар от 4445 цел...дългосрочна стоп 4390 че да не вземе да е менте пробив
      ич биля не беше дългосрочна сори за черния хумор
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Aбе умувам си по сделките напоследък. Долу горе добре влизам. Правя добри разчети на стоповете, ама много рано излизам га съм на печалбаКак да го реша проблемот???

Коментар

• Здравей fickata !

За какво съм ти притрябвал ?
          Видях, че днес си имал терзания към мен

Поздрави !
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Гледаме различни "подкрепи". При мен чак сега се напаснаха време и цена в тази зона и в по- значим период. Предишните подобни събития, които спират спада на тези нива, са от различен порядък (според мен), но и няма сми да задълбаваме чак толкова. Пазарът ще потвърди или опровергае предположенията ни.
            Прав си ,но спокойно може да иде до 43-4310 и да си е в този порядък."
            Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90",това е по важноТам или сменяме порядъка с по-висок или обръщаме.(според мен обръщаме,но трябва потвърждение).
            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
              Тази подкрепа я тества втори път ,на третия няма да я забележи,има шанс за биковете,но като тайминг добре беше днес да се случи.Утре ще е по-ясно.
              Гледаме различни "подкрепи". При мен чак сега се напаснаха време и цена в тази зона и в по- значим период. Предишните подобни събития, които спират спада на тези нива, са от различен порядък (според мен), но и няма сми да задълбаваме чак толкова. Пазарът ще потвърди или опровергае предположенията ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                M15 подкрепата е на 1.4366.

Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90.
                Тази подкрепа я тества втори път ,на третия няма да я забележи,има шанс за биковете,но като тайминг добре беше днес да се случи.Утре ще е по-ясно.
                http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                  Никакво развитие!
                  Напомняш на Тандема
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аз съм един от малкото хора, на които не виси и които не е мамил. Днес доста се е разпорил във всичките си сделки. За 10 години тоя момък така и не се научи да търгува, остана си същия дребен измамник и кокошкарче.

Никакво развитие!
                    Не знам. Нямам и не съм имал вземане даване с него)) А се бъзикам щото всички казват че дължи пари. Може пък да не е истина. Аз го уважавам Петър

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Пари ли ти виси?
                      Аз съм един от малкото хора, на които не виси и които не е мамил. Днес доста се е разпорил във всичките си сделки. За 10 години тоя момък така и не се научи да търгува, остана си същия дребен измамник и кокошкарче.

Никакво развитие!

Коментар

Търси се 1бр. Алън.
                        Пари ли ти виси?

Коментар

• Търси се 1бр. Алън.

Коментар

• Дау дали ще върже 300 точки долница днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев
                              Ухааа,и аз съм навит да се включа.Нямам големи претенции.Искам за себе си длъжността Началник отдел ,,Пласмент"
                              Взехте ми стопа и тръгнахте надоле а Сърдит съм а и бирата се развали

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                                Другия вариант е фалшив пробив и с мръсна газ надоле
                                M15 подкрепата е на 1.4366.

Стоп-ривърсът си остава при затваряне на 4 часа под 1.4285/90.

Коментар

Working...
                                X