Първоначално изпратено от Овча Мисъл
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениена мен пък в този район ми се наложи да закривам дълга, докато все още имаше нещо положително в нея.
За мен евро долар тези дни не е удобна двойка, особено за такива влизания, като твоето. Хубаво, че ти е излязло."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОвчи признанието е нещомного важноооооНе е пагубно както твърдиш ти
Нима всички онези търговци , които са получили признание от световната общност са фалирали
Нарастването на сметката, не е ли вид признание за труда, който полагаш
Хайде взимай се в ръце и почвай да използваш по предназначение това, което е между раменете ти
Никой в нищо не желае да те обвинява, но не нахълтвай като Нерон на бял кон. Тук има хора, които търгуват с години и са доказали пред самите себе си, че на то маркет малко от малко им е ясно ко стааа .за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват
ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия
вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук
ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеХич не се засягам. Напротив, поласкан съм (няма ирония).
Тоя скрипт за превод на шльокавица къде го намери? Или ти е вграден поради неграмотност?
Всички следващи постове с повече от 20% правописни грешки ще ги игнорирамИ мога да броя, за разлика от теб, хлапе !
Едит (щото постовете не са ми цел, но явно на теб са):
Няма нужда да си икономикс-гуру, форекс милионер или некъфг такъв ПЛЕВЕЙ за да си мод или хАдмин. Обаче тук има достатъчно УМНИ, да не кажа Ентелигентни хора, които не са ти нито по аКълоТ нито по парите.
Ако ще правиш нещо тук, трябва да спечелиш уважението на хората тук. И няма да е просто.
А къде отиде Пешко?
Епа ти него ли разпозна бря"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене говориа за пари и ниама да говориа за пари. не ме интересува на кой му пука дали знам форекса или не. признание не ми триабва. това вреди не помага. единственото което е от значение е че имате възможност да питате нещо което не разбирате. това е.
Е те това ми хареса.Дай пичиливша системка,от рода на "очилата на диадемка и да въртим по кафетата",Рукито да ни чете,той я знае системата
.Това в кръга на шегата,иначе сериозно дай нещо практично,инфо кво да следим,графички,кои да гледаме и т.н.Иначе и аз съм тука да ви науча на нещо което не знаете
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениети не разбираш нали ? пич къде заби ? кво сравнение си тръгнал да правиш с никнеймове в интернет ? посочи ми едно нешто освен временниа проблем с клавиатурата с което нарушавам изискваниа ниакакви правила етика ил норми на поведение ? гузен негонен биага е работата на повечето пишещи тази вечер. не съм цитирал никнеимовене ми триабва уважение бе човек. не ми триабва признание. ниамам проблем с постовете си. не флуудиа. говориа по темата. знаиа колосално много. ами голиам сам и това е
проблем ?
Не е пагубно както твърдиш ти
Нима всички онези търговци , които са получили признание от световната общност са фалирали
Нарастването на сметката, не е ли вид признание за труда, който полагаш
Хайде взимай се в ръце и почвай да използваш по предназначение това, което е между раменете ти
Никой в нищо не желае да те обвинява, но не нахълтвай като Нерон на бял кон. Тук има хора, които търгуват с години и са доказали пред самите себе си, че на то маркет малко от малко им е ясно ко стааа .Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениена мен пък в този район ми се наложи да закривам дълга, докато все още имаше нещо положително в нея.
За мен евро долар тези дни не е удобна двойка, особено за такива влизания, като твоето. Хубаво, че ти е излязло.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениепитаи за мотива да казвамдве нива в зоната на 1.4640-46 и 1.4557-63. от връх на 1.4995 низсходиашта тенденциа. тест на 1.4557-63 слет това на 1.4640-46 двоен връх върху нивото и тест като в учебник и хопааа имаме позициа http://imageshack.us/photo/my-images/197/hah3m.png/
За мен евро долар тези дни не е удобна двойка, особено за такива влизания, като твоето. Хубаво, че ти е излязло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениети не разбираш нали ? пич къде заби ? кво сравнение си тръгнал да правиш с никнеймове в интернет ? посочи ми едно нешто освен временниа проблем с клавиатурата с което нарушавам изискваниа ниакакви правила етика ил норми на поведение ? гузен негонен биага е работата на повечето пишещи тази вечер. не съм цитирал никнеимовене ми триабва уважение бе човек. не ми триабва признание. ниамам проблем с постовете си. не флуудиа. говориа по темата. знаиа колосално много. ами голиам сам и това е
проблем ?
Аре съЗ Здраве, събери малко пачки ще ти реша техническиА проблем. За съжаление МЕНТАЛНИЯ не ми е по специАлностА!
Махщисвам сА докато не... затворят Жапанките. Можеш да си говориш с мен на Ум ама пръво са СКРИЙ под рака!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеправ си. първо мислиа за нуждите на тиалото. за машинка ште изкарамобвиниават ме че пиша кавички неграмотно кавички и развалиам атмосферата тук. странно. ако пиша за жени фекалии и поствам снимки на животни дали ште ме приемете ?
Мнооо си конвенционален браточка
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеФицка, вица (от топ10 е)
Докарали нов петел в кокошарника. ПетУето се фърлило (хвърлило, Овчи) на кокошките и ги вкарало в Реда вичките. Идва стария петел и му вика "по Уеко, мл;адши, шЪ са умориш"
"я, таковата бе дъртак"
дъртака: "- ех, младо, младо"
Минават няколко дни, и дъртия вижда петУето заФърлено на боклучарника, краката нагоре, човката изпплезена, очите затворени и мухите го обикалят. Една гарга се върти отгоре. Дъртото вика "ех, младо, младо, аз ти казвах да се пазиш, щеше да си жив"
Петлето отваря едното око ЛЕКИЧКО и вика "Ей, некрролог, трай и се махай че ако изпусна гаргата ти си наред"Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеХич не се засягам. Напротив, поласкан съм (няма ирония).
Тоя скрипт за превод на шльокавица къде го намери? Или ти е вграден поради неграмотност?
Всички следващи постове с повече от 20% правописни грешки ще ги игнорирамИ мога да броя, за разлика от теб, хлапе !
Няма нужда да си икономикс-гуру, форекс милионер или некъфг такъв ПЛЕВЕЙ за да си мод или хАдмин. Обаче тук има достатъчно УМНИ, да не кажа Ентелигентни хора, които не са ти нито по аКълоТ нито по парите.
Ако ще правиш нещо тук, трябва да спечелиш уважението на хората тук. И няма да е просто.
А къде отиде Пешко?не ми триабва уважение бе човек. не ми триабва признание. ниамам проблем с постовете си. не флуудиа. говориа по темата. знаиа колосално много. ами голиам сам и това е
проблем ?
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениезашто се засиагаш ? ами да репча са. подплътен сам. лъжа ли ? обиждам ли ниакои персонално ?
А къде отиде Пешко?Last edited by Nekaduren Astrolog; 10.06.2011, 00:03.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеАйдеее,на кой му пука дали знаеш за форекса или не знаеш,парите са си твои,както искаш ша си ги харчишИ кво им се връзваш остави ги да си карат магарето,чат пат им пускай тема за размисъл и си глей кефо
Ако пък си от хората,които търсят признание,или пари за управление
,объркал си се,признание даваме,ПАРА НЕ
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАм чи след Правец 8 излезнаха йош няколко модела компутри
Ил викаш ти гащи си купи дан ти е гол гъзъ и не остана за машинка
обвиниават ме че пиша кавички неграмотно кавички и развалиам атмосферата тук. странно. ако пиша за жени фекалии и поствам снимки на животни дали ште ме приемете ?
Коментар
Коментар