IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    тандеме гледай и пълней

http://imageshack.us/f/827/hahn.gif/
    bokogega ето. затворих на 92 заради новините.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      на мен пък в този район ми се наложи да закривам дълга, докато все още имаше нещо положително в нея.
      За мен евро долар тези дни не е удобна двойка, особено за такива влизания, като твоето. Хубаво, че ти е излязло.
      Овча мисъл там от дето си скъсил,стопа къде си го сложил,или няма стоп
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Овчи признанието е нещомного важнооооо Не е пагубно както твърдиш ти Нима всички онези търговци , които са получили признание от световната общност са фалирали Нарастването на сметката, не е ли вид признание за труда, който полагаш Хайде взимай се в ръце и почвай да използваш по предназначение това, което е между раменете ти
        Никой в нищо не желае да те обвинява, но не нахълтвай като Нерон на бял кон. Тук има хора, които търгуват с години и са доказали пред самите себе си, че на то маркет малко от малко им е ясно ко стааа .
        за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
        покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.
        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
          Хич не се засягам. Напротив, поласкан съм (няма ирония).
          Тоя скрипт за превод на шльокавица къде го намери? Или ти е вграден поради неграмотност?
          Всички следващи постове с повече от 20% правописни грешки ще ги игнорирам И мога да броя, за разлика от теб, хлапе !

Едит (щото постовете не са ми цел, но явно на теб са):
          Няма нужда да си икономикс-гуру, форекс милионер или некъфг такъв ПЛЕВЕЙ за да си мод или хАдмин. Обаче тук има достатъчно УМНИ, да не кажа Ентелигентни хора, които не са ти нито по аКълоТ нито по парите.

Ако ще правиш нещо тук, трябва да спечелиш уважението на хората тук. И няма да е просто.

А къде отиде Пешко?

Епа ти него ли разпозна бря

Коментар

не говориа за пари и ниама да говориа за пари. не ме интересува на кой му пука дали знам форекса или не. признание не ми триабва. това вреди не помага. единственото което е от значение е че имате възможност да питате нещо което не разбирате. това е.

Е те това ми хареса.Дай пичиливша системка,от рода на "очилата на диадемка и да въртим по кафетата",Рукито да ни чете,той я знае системата.Това в кръга на шегата,иначе сериозно дай нещо практично,инфо кво да следим,графички,кои да гледаме и т.н.Иначе и аз съм тука да ви науча на нещо което не знаете

Коментар

ти не разбираш нали ? пич къде заби ? кво сравнение си тръгнал да правиш с никнеймове в интернет ? посочи ми едно нешто освен временниа проблем с клавиатурата с което нарушавам изискваниа ниакакви правила етика ил норми на поведение ? гузен негонен биага е работата на повечето пишещи тази вечер. не съм цитирал никнеимове не ми триабва уважение бе човек. не ми триабва признание. ниамам проблем с постовете си. не флуудиа. говориа по темата. знаиа колосално много. ами голиам сам и това е проблем ?
              Овчи признанието е нещомного важнооооо Не е пагубно както твърдиш ти Нима всички онези търговци , които са получили признание от световната общност са фалирали Нарастването на сметката, не е ли вид признание за труда, който полагаш Хайде взимай се в ръце и почвай да използваш по предназначение това, което е между раменете ти
              Никой в нищо не желае да те обвинява, но не нахълтвай като Нерон на бял кон. Тук има хора, които търгуват с години и са доказали пред самите себе си, че на то маркет малко от малко им е ясно ко стааа .
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                на мен пък в този район ми се наложи да закривам дълга, докато все още имаше нещо положително в нея.
                За мен евро долар тези дни не е удобна двойка, особено за такива влизания, като твоето. Хубаво, че ти е излязло.
                разбирам. ако е по ниските фреимове предполагам че е с позициониран вход в зоната на 4580-95 и си клоузнал на 4620-25 ? штом не ти пасва ситуациата на пазара ти си знаеш. почивка

Коментар

питаи за мотива да казвам две нива в зоната на 1.4640-46 и 1.4557-63. от връх на 1.4995 низсходиашта тенденциа. тест на 1.4557-63 слет това на 1.4640-46 двоен връх върху нивото и тест като в учебник и хопааа имаме позициа http://imageshack.us/photo/my-images/197/hah3m.png/

Коментар

ти не разбираш нали ? пич къде заби ? кво сравнение си тръгнал да правиш с никнеймове в интернет ? посочи ми едно нешто освен временниа проблем с клавиатурата с което нарушавам изискваниа ниакакви правила етика ил норми на поведение ? гузен негонен биага е работата на повечето пишещи тази вечер. не съм цитирал никнеимове не ми триабва уважение бе човек. не ми триабва признание. ниамам проблем с постовете си. не флуудиа. говориа по темата. знаиа колосално много. ами голиам сам и това е проблем ?
                    Овчи, обЪркал си сА!
                    Аре съЗ Здраве, събери малко пачки ще ти реша техническиА проблем. За съжаление МЕНТАЛНИЯ не ми е по специАлностА!
                    Махщисвам сА докато не... затворят Жапанките. Можеш да си говориш с мен на Ум ама пръво са СКРИЙ под рака!
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

прав си. първо мислиа за нуждите на тиалото. за машинка ште изкарам обвиниават ме че пиша кавички неграмотно кавички и развалиам атмосферата тук. странно. ако пиша за жени фекалии и поствам снимки на животни дали ште ме приемете ?
                      Представите са ти грешни. Мнооо си конвенционален браточка
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Фицка, вица (от топ10 е)
                        Докарали нов петел в кокошарника. ПетУето се фърлило (хвърлило, Овчи) на кокошките и ги вкарало в Реда вичките. Идва стария петел и му вика "по Уеко, мл;адши, шЪ са умориш"
                        "я, таковата бе дъртак"
                        дъртака: "- ех, младо, младо"
                        Минават няколко дни, и дъртия вижда петУето заФърлено на боклучарника, краката нагоре, човката изпплезена, очите затворени и мухите го обикалят. Една гарга се върти отгоре. Дъртото вика "ех, младо, младо, аз ти казвах да се пазиш, щеше да си жив"
                        Петлето отваря едното око ЛЕКИЧКО и вика "Ей, некрролог, трай и се махай че ако изпусна гаргата ти си наред"

Коментар

Тоя скрипт за превод на шльокавица къде го намери? Или ти е вграден поради неграмотност?
                          Всички следващи постове с повече от 20% правописни грешки ще ги игнорирам И мога да броя, за разлика от теб, хлапе !

Няма нужда да си икономикс-гуру, форекс милионер или некъфг такъв ПЛЕВЕЙ за да си мод или хАдмин. Обаче тук има достатъчно УМНИ, да не кажа Ентелигентни хора, които не са ти нито по аКълоТ нито по парите.

Ако ще правиш нещо тук, трябва да спечелиш уважението на хората тук. И няма да е просто.

А къде отиде Пешко?

Коментар

зашто се засиагаш ? ами да репча са. подплътен сам. лъжа ли ? обиждам ли ниакои персонално ?

А къде отиде Пешко?
                            Last edited by Nekaduren Astrolog; 10.06.2011, 00:03.
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Айдеее,на кой му пука дали знаеш за форекса или не знаеш,парите са си твои,както искаш ша си ги харчиш И кво им се връзваш остави ги да си карат магарето,чат пат им пускай тема за размисъл и си глей кефо Ако пък си от хората,които търсят признание,или пари за управление,объркал си се,признание даваме,ПАРА НЕ
                              не говориа за пари и ниама да говориа за пари. не ме интересува на кой му пука дали знам форекса или не. признание не ми триабва. това вреди не помага. единственото което е от значение е че имате възможност да питате нещо което не разбирате. това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Ам чи след Правец 8 излезнаха йош няколко модела компутри Ил викаш ти гащи си купи дан ти е гол гъзъ и не остана за машинка
                                прав си. първо мислиа за нуждите на тиалото. за машинка ште изкарам обвиниават ме че пиша кавички неграмотно кавички и развалиам атмосферата тук. странно. ако пиша за жени фекалии и поствам снимки на животни дали ште ме приемете ?

Коментар

Working...
                                X