IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Тъй тъй ПРАС
    Едно прасе си лежало в калта
    правело си балончета и си мърдало УШИТЕ.
    Дошло друго и му казало да се преместят
    в съседното блато да плашели ЖАБИТЕ.
    Първото ПРАС му казало:
    --да бе да, сега ще си оставя всичко
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    Важи си за тебе ПРАС
    Знам го, знам гооооо След малко ще ви зарежа, че са прибрах преди час и полина
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Бачо Реде, кремче съм си зел Не търгувам ама мисля, че можеш споко като цел и @4418 да си поставиш.
      Тъй тъй ПРАС
      Едно прасе си лежало в калта
      правело си балончета и си мърдало УШИТЕ.
      Дошло друго и му казало да се преместят
      в съседното блато да плашели ЖАБИТЕ.
      Първото ПРАС му казало:
      --да бе да, сега ще си оставя всичко
      ++++++++++++++++++++++++++++++
      Важи си за тебе ПРАС
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• добро утро
        упех на всички

Коментар

• Добро утро и успех на всички МОШЕННИЦИ тук
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Добрю ютрю
            АГА не съм лягал бря !!!!
            Чакам да видя МИТИЧНОТО
            1.44444444444444444444444444444

Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
            +++++++++++++++++++++++++++
            Към ПРАС прас имам специално послание !!!
            Да не изгорееш на слънцето еййй !!!!
            Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото:
            - Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин. . . Е, малко неприятности по Коледа. . .
            Бачо Реде, кремче съм си зел Не търгувам ама мисля, че можеш споко като цел и @4418 да си поставиш.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Я да взема да ви поздравя с едно парче http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Разкършили се бе РЕДЕ
                Добрю ютрю
                АГА не съм лягал бря !!!!
                Чакам да видя МИТИЧНОТО
                1.44444444444444444444444444444

Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
                Към ПРАС прас имам специално послание !!!
                Да не изгорееш на слънцето еййй !!!!
                Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото:
                - Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин. . . Е, малко неприятности по Коледа. . .

Коментар

• Добро утро! Петък ден на майстора, който е на + да затваря трейдъра днес, да не си разваля почивката
                  п.с. днес 1,4420
                  DJ сватба

Коментар

• Добрутро!!! Слънчеви, слънчеви колко да са слънчеви. Ей ся пак ще ни запука у Софето. По БТВ-то след малко пак ще разказват за детството на Светиня му. Абе Слънце дет се вика. Дълго 4495/85 за 4544 изиграх аз И отивам на двудневен купон. Кво да се прави - задължение)

Коментар

• Комърджи, Руки мараба ! Успехи на всички, които търгуват в тез прекрасни слънчеви дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                        за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
                        покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.

Зарежи туй, ами кажи сега, ти избяга ли или те изтърваха

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          с най-големият си само, докато мен ме няма във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                            за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
                            покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.
                            най-големият си само, докато мен ме няма във форума
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

САБАХЛЕН ФИЗАРЯДКАТА РАНО Е !!!!!!!!!
                              Разкършили се бе РЕДЕ
                              ---------------------------

Доброутро на всички!

Понеже вчера си говорихме за АКОто, моето в към момента е следното.

завършена корекция тип АБЦ или флаг (оранжевата трасираща- например)

важна за добавката ми бе линията с двете стрелки (на М1 има и др. ) към момента долара се прояви като доброто момче, което познавах от преди .... прегазия.

Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                                Фукушима, Япония: Хубавите прасета - ябълките ги ядат...

ВЕРНО Е !!!!!!
                                АЙДЕ ЛЕГАЙ, ЛЕГАЙТЕ СИ !!!!!!!
                                САБАХЛЕН ФИЗАРЯДКАТА РАНО Е !!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X