If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй тъй ПРАС
Едно прасе си лежало в калта
правело си балончета и си мърдало УШИТЕ.
Дошло друго и му казало да се преместят
в съседното блато да плашели ЖАБИТЕ.
Първото ПРАС му казало:
--да бе да, сега ще си оставя всичко
++++++++++++++++++++++++++++++
Важи си за тебе ПРАС
Знам го, знам гооооо След малко ще ви зарежа, че са прибрах преди час и полина
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Бачо Реде, кремче съм си зел Не търгувам ама мисля, че можеш споко като цел и @4418 да си поставиш.
Тъй тъй ПРАС
Едно прасе си лежало в калта
правело си балончета и си мърдало УШИТЕ.
Дошло друго и му казало да се преместят
в съседното блато да плашели ЖАБИТЕ.
Първото ПРАС му казало:
--да бе да, сега ще си оставя всичко
++++++++++++++++++++++++++++++
Важи си за тебе ПРАС
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добрю ютрю
АГА не съм лягал бря !!!!
Чакам да видя МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444444444444
Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
Към ПРАС прас имам специално послание !!!
Да не изгорееш на слънцето еййй !!!!
Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото:
- Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин. . . Е, малко неприятности по Коледа. . .
Бачо Реде, кремче съм си зел Не търгувам ама мисля, че можеш споко като цел и @4418 да си поставиш.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Добрю ютрю
АГА не съм лягал бря !!!!
Чакам да видя МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444444444444
Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
Към ПРАС прас имам специално послание !!!
Да не изгорееш на слънцето еййй !!!!
Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото:
- Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин. . . Е, малко неприятности по Коледа. . .
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добрутро!!! Слънчеви, слънчеви колко да са слънчеви. Ей ся пак ще ни запука у Софето. По БТВ-то след малко пак ще разказват за детството на Светиня му. Абе Слънце дет се вика. Дълго 4495/85 за 4544 изиграх аз И отивам на двудневен купон. Кво да се прави - задължение)
за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.
Зарежи туй, ами кажи сега, ти избяга ли или те изтърваха
за един търговец от значение е само и единствено сметката ил сметките му. признанието и похвалите са бреме което тези които са в час избиагват ште нахълтвам както си искам при положение че спазвам правила и норми. това обърква ли те ? ил ви тъпче по егото че идва ниакои и тръби че е най големия вместо да се възползвате от възможноста да научити нешта които са нешто различно от това с което ви промиват мозъците хората с курсове телевизии и сайтове за мрън мрън вие се засиагате лично като нахокани деца. добре. ште смениа тона и ште бъда една от овците в стадото тук ште си говорим благо за животни жени и благинки и ште си чешем егоцентризма
покани тези хора от цитат с червено да си хортуваме.
най-големият си само, докато мен ме няма във форума
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Понеже вчера си говорихме за АКОто, моето в към момента е следното.
завършена корекция тип АБЦ или флаг (оранжевата трасираща- например)
важна за добавката ми бе линията с двете стрелки (на М1 има и др. ) към момента долара се прояви като доброто момче, което познавах от преди .... прегазия.
Коментар