Първоначално изпратено от Овча Мисъл
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеГледам да участвам е по-точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеУчастваш как по-точно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДобро утро на всички!
----------
..... и какво е читаво на сделката (означена със синята стрелка).
единственото, което е в нейна полза е фрагмент 4 от схемата т.е. не добре развит сетъп - застъпване, но:
1. от 23 май насам имаше доста такива
2. застъпването не се вписва в моя критерий за чистота на развитие след излизане от сетъп, НО не влиза в конфликт с предходното движение фрагмент 3.
фрагмент 5 пък ми избива тотално мераците за късо, защото се губи честотата на входа.
пиша ги тези работи, както ги усетих тогава. в този район закривах дълга причината е т.4, и то защото ситуацията стана несигурна, а не защото е дошло време за къси.
........ ми общо взето и Тука са хвърлени карти Таро
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеаз пък мисля че нещо търговията ти е дала на '' късо '', занулил си и ся немаш кво да прайш
хващай , стягай се и мобилизирай кво имаш и ко ще го бъде и имаш още сили -- давай напред
иначе от мнооо писане по форуми -- файда йок
нема се плашиш !!
успех
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМного внимание се отделя на това момче с навехнатата мисъл и покрай неговия флууд, се трупат още емоции, които не са от полза.
Стоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.
Спадът все още изглежда незавършен и е игра в центъра, кой ще надделее. И бикове и мечки имат потенциал за голямо еднопосочно движение от тези нива. Първите имат предимството да формират динамиката на по- голям период (дневна), но ако ги кавърнат, ще стане интересно. Основният риск вече е евентуален рейндж на дневна за разлика от такъв на H4 преди.
Според вас какво можем да очакваме през следващата седмица/и?преведено на прст език казаното от теб че бикове и мечки имат еднакъв потенциал означава че си нямаш и на идея за посока. кажи си го тока кво остроумничиш.
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеШалом ИсусеАз бих желал да знам как става оня номер с непорочното зачетие
Мерси в адванс !
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеМоже може, та да си остане девствена до самата бременностВярно е, даже по дискавърито го даваха. Може без е*ан да зачене
Ама що се дърлите с овчата мисъл ?
Човека иска да помогне вие му говорите на въпреки. Бъдете по толерантни де
Овча мисъл продължавай, аз егото си не знам дали съм го надраснал, но хич не ме дразни да казваш че си най-големият. Въпреки че щом твърдиш такова нещо, то е добре да има някаква справка, щото и в лудницата има много наполеоновци, които са свръх убедени, че са наполеоновци, а аз единствените наполеоновци съм ги виждал на живо в магазина с крем брюлеПреди няколко години, като ги пуснаха бяха много вкусни, сега не знам как са.
А и за да си най-големият, трябва да си наясно кои са останалите участници във форума.
Добър вечер !
Не забравяй, че ловеца лесно може да се превърне в плячката на хищника, който е искал да ловиЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениемен ме дъвчат Ман-е .... мен.
аз импулсите не ги гоня, а гледам да участвам в конструирането им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !признавам
и на фейс контрола си най-голям, тоз маймунин не се вкарва лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеfickata написа:
...при мен на едночасова фибо 50 е @43325
а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293
Фици при мен 50 фибо е на 4453 на 1 часов фрейм на спада от 4938-3968 защо се полу4ава тази разлика спрямо теб? отивам да тичам като се върна ще пишаМи щото мойто фибо не е на спада, а на покачването от 23 май
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
fickata написа:
...при мен на едночасова фибо 50 е @43325
а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293
Фици при мен 50 фибо е на 4453 на 1 часов фрейм на спада от 4938-3968 защо се полу4ава тази разлика спрямо теб? отивам да тичам като се върна ще пишаВся Власть Советам
Коментар
-
Къв Дискавъри бре драги ми ГрийдиТи явно не разбираш, че ставаме свидетели на нещо фундаментално уникално
ТУК, В ИНВЕСТОРА ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ ТАЙНИ, СТРОГО ПАЗЕНИ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ ! Ние ще бъдем посветени
П.П. Предлагам всички да ссъберем по някой лев и да наемем охрана от израелските служби, за да осигурят сигурността на Офчету
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеШалом ИсусеАз бих желал да знам как става оня номер с непорочното зачетие
Мерси в адванс !
Вярно е, даже по дискавърито го даваха. Може без е*ан да зачене
Ама що се дърлите с овчата мисъл ?
Човека иска да помогне вие му говорите на въпреки. Бъдете по толерантни де
Овча мисъл продължавай, аз егото си не знам дали съм го надраснал, но хич не ме дразни да казваш че си най-големият. Въпреки че щом твърдиш такова нещо, то е добре да има някаква справка, щото и в лудницата има много наполеоновци, които са свръх убедени, че са наполеоновци, а аз единствените наполеоновци съм ги виждал на живо в магазина с крем брюлеПреди няколко години, като ги пуснаха бяха много вкусни, сега не знам как са.
А и за да си най-големият, трябва да си наясно кои са останалите участници във форума.
Добър вечер !
Не забравяй, че ловеца лесно може да се превърне в плячката на хищника, който е искал да ловиТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеКато гониш само импулси как ще ти остане време.Интересно е какво дъвчеш като ги няма на чарта.
аз импулсите не ги гоня, а гледам да участвам в конструирането им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене е само навехнат обаче. ходих до geneva на доктор и загрубя. излъгах се да карам ски на изкуствен сняг в zermatt и стана произшествие. трябваше да дойда април ил май но сгреших.
питай квот си искаш. най големия сам и нямам тайни за форекса.
сега ще отговоря на другите въпроси към мен от стадото.трябва да се помогне на братята българи да излязат.Аз бих желал да знам как става оня номер с непорочното зачетие
Мерси в адванс !
Коментар
Коментар