IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    ти имаш потенциял.
    За какво, за флуудване ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Гледам да участвам е по-точно.
      Е, то с гледане става ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Участваш как по-точно?
        Гледам да участвам е по-точно.

Коментар

Добро утро на всички!

----------

..... и какво е читаво на сделката (означена със синята стрелка).
          единственото, което е в нейна полза е фрагмент 4 от схемата т.е. не добре развит сетъп - застъпване, но:
          1. от 23 май насам имаше доста такива
          2. застъпването не се вписва в моя критерий за чистота на развитие след излизане от сетъп, НО не влиза в конфликт с предходното движение фрагмент 3.

фрагмент 5 пък ми избива тотално мераците за късо, защото се губи честотата на входа.

пиша ги тези работи, както ги усетих тогава. в този район закривах дълга причината е т.4, и то защото ситуацията стана несигурна, а не защото е дошло време за къси.

........ ми общо взето и Тука са хвърлени карти Таро

аз зная на къде се движи стадото постояно. преди да пуснеш чарта си преди два дена ти казах че си с вход при 1.4580-95 и си клоузнал на 1.4620-25. греша ли ? отговори за да ти отговоря.
          Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          аз пък мисля че нещо търговията ти е дала на '' късо '' , занулил си и ся немаш кво да прайш
          хващай , стягай се и мобилизирай кво имаш и ко ще го бъде и имаш още сили -- давай напред
          иначе от мнооо писане по форуми -- файда йок
          нема се плашиш !!
          успех
          не си мисли. ще сгрешиш.имам кво да правя.докато оздравея ще помогна на вас братя българи да излезете от стадото. нямам страх имам много сили. възползвайте се. благодаря за пожеланието.аз ссъщо ти отправям пожелание за успех. ще ти е нужен.
          Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Много внимание се отделя на това момче с навехнатата мисъл и покрай неговия флууд, се трупат още емоции, които не са от полза.

Стоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.

Спадът все още изглежда незавършен и е игра в центъра, кой ще надделее. И бикове и мечки имат потенциал за голямо еднопосочно движение от тези нива. Първите имат предимството да формират динамиката на по- голям период (дневна), но ако ги кавърнат, ще стане интересно. Основният риск вече е евентуален рейндж на дневна за разлика от такъв на H4 преди.

Според вас какво можем да очакваме през следващата седмица/и?
          ти имаш потенциял. но трябва да се трудиш още доста.правилно говориш че сте емоционални натури. типичен характер за стадото.ако моите точни постове са флууд вашите кви са ? внимавай кво ще отговориш. говори на съфорумците кратко ясно и разбираемо. кавърнат клоузове по 4 часа и риск са няква неосъзната идея в главата ти и имат значение само за теб. не да ги пишеш за съфорумците преведено на прст език казаното от теб че бикове и мечки имат еднакъв потенциал означава че си нямаш и на идея за посока. кажи си го тока кво остроумничиш.
          Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Шалом Исусе Аз бих желал да знам как става оня номер с непорочното зачетие Мерси в адванс !
          שלום כבשים מן העדראתה יודע מי הוא ישו?
          Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Може може, та да си остане девствена до самата бременност Вярно е, даже по дискавърито го даваха. Може без е*ан да зачене

Ама що се дърлите с овчата мисъл ?
          Човека иска да помогне вие му говорите на въпреки. Бъдете по толерантни де

Овча мисъл продължавай, аз егото си не знам дали съм го надраснал, но хич не ме дразни да казваш че си най-големият. Въпреки че щом твърдиш такова нещо, то е добре да има някаква справка, щото и в лудницата има много наполеоновци, които са свръх убедени, че са наполеоновци, а аз единствените наполеоновци съм ги виждал на живо в магазина с крем брюле Преди няколко години, като ги пуснаха бяха много вкусни, сега не знам как са.
          А и за да си най-големият, трябва да си наясно кои са останалите участници във форума.
          Добър вечер !

Не забравяй, че ловеца лесно може да се превърне в плячката на хищника, който е искал да лови
          на теб ще отговоря кратко. Cognoscetis eos factis
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• най-интересното е че и обратно да го проектирам не от върхът а от спада при 3968 50% фибо е пак на същото ниво при мен на графиката 4453
            Вся Власть Советам

Коментар

мен ме дъвчат Ман-е .... мен.
              аз импулсите не ги гоня, а гледам да участвам в конструирането им.
              Участваш как по-точно?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
                най -голямата свиня си признавам
                и на фейс контрола си най-голям , тоз маймунин не се вкарва лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  fickata написа:
                  ...при мен на едночасова фибо 50 е @43325
                  а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293

Фици при мен 50 фибо е на 4453 на 1 часов фрейм на спада от 4938-3968 защо се полу4ава тази разлика спрямо теб? отивам да тичам като се върна ще пиша
                  Ми щото мойто фибо не е на спада, а на покачването от 23 май
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• fickata написа:
                    ...при мен на едночасова фибо 50 е @43325
                    а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293

Фици при мен 50 фибо е на 4453 на 1 часов фрейм на спада от 4938-3968 защо се полу4ава тази разлика спрямо теб? отивам да тичам като се върна ще пиша
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Къв Дискавъри бре драги ми Грийди Ти явно не разбираш, че ставаме свидетели на нещо фундаментално уникално ТУК, В ИНВЕСТОРА ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ ТАЙНИ, СТРОГО ПАЗЕНИ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ ! Ние ще бъдем посветени

П.П. Предлагам всички да ссъберем по някой лев и да наемем охрана от израелските служби, за да осигурят сигурността на Офчету

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
                        За теб не съм се и съмнявал
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Шалом Исусе Аз бих желал да знам как става оня номер с непорочното зачетие Мерси в адванс !
                          Може може, та да си остане девствена до самата бременност Вярно е, даже по дискавърито го даваха. Може без е*ан да зачене

Ама що се дърлите с овчата мисъл ?
                          Човека иска да помогне вие му говорите на въпреки. Бъдете по толерантни де

Овча мисъл продължавай, аз егото си не знам дали съм го надраснал, но хич не ме дразни да казваш че си най-големият. Въпреки че щом твърдиш такова нещо, то е добре да има някаква справка, щото и в лудницата има много наполеоновци, които са свръх убедени, че са наполеоновци, а аз единствените наполеоновци съм ги виждал на живо в магазина с крем брюле Преди няколко години, като ги пуснаха бяха много вкусни, сега не знам как са.
                          А и за да си най-големият, трябва да си наясно кои са останалите участници във форума.
                          Добър вечер !

Не забравяй, че ловеца лесно може да се превърне в плячката на хищника, който е искал да лови
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Като гониш само импулси как ще ти остане време.Интересно е какво дъвчеш като ги няма на чарта.
                            мен ме дъвчат Ман-е .... мен.
                            аз импулсите не ги гоня, а гледам да участвам в конструирането им.

Коментар

• АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                                не е само навехнат обаче. ходих до geneva на доктор и загрубя. излъгах се да карам ски на изкуствен сняг в zermatt и стана произшествие. трябваше да дойда април ил май но сгреших.
                                питай квот си искаш. най големия сам и нямам тайни за форекса.
                                сега ще отговоря на другите въпроси към мен от стадото.трябва да се помогне на братята българи да излязат.

Коментар

Working...
                                X