IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Руки, буриш
    Аре поздрав за Рукито: http://www.youtube.com/watch?v=XqYp1jpzKCk
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
      идеалната форма е кръглата. греша ли ?

послепис-пиша отговор за това кое движи спот валутите на форекса
      грешка.когато става дума за обтекаемост не е. ако си умен сам ще разбереш коя е
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ами да. стадото понеже няма достатъчно пари решава да мултиплицира малката разлика в лихвата през спота на висок ливъридж. интересно нали ?
        Ти на това ли викаш кери трейд, или ми обясняваш какво стадото разбира под тоя термин?

Коментар

• ако някой желае да ме адне в фейса нека го направи ще ми е приятноhttp://www.facebook.com/#!/texas.rattttlesnake аз съм онзи дето тъп4е кекс пред аудито
          Вся Власть Советам

Коментар

• Почвам да съм предубеден че на ТИКВЕСТОРА не му стигат силите да модерира тук.

PS: Като разправях че модовете са МЕНТАЛНО НЕФЕРТИЛНИ бе баннахте! А сега к'во праим?
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              чифутин значи. вече ми е ясно що си толкоз обтекаем .
              идеалната форма е кръглата. греша ли ?

послепис-пиша отговор за това кое движи спот валутите на форекса
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

ползите са големи. трябва само да пораснете малко. когато разбереш кое не е случайно картинката ще ти е ясна. след чарта който сложи написа въпрос-кажи ми защо нивата които сам обозначил са важни. и аз ти отговорих защо. имаше нива определени от периодите за които ти казах. надолу нямаше нищо. това беше опит за тест от твоя страна а не въпрос. на въпросите отговарям кратко точно и разбираемо. не ме тествайте губите си времето. на стадото отговорите и пред лицето му да са пак няма да ги разпознае и види
                Беше си въпрос от моя страна.
                На въпросите не отговаряш, ясно. Всъщност отбягваш ги.
                Тези нива, които аз използвах, нямаха нищо общо с това, което е било преди един месец
                Имаха общо единствено с консолидацията на възходящият импулс.
                За мен няма случайни неща. Всяка една цена, която е на графиката означава че е имало сключена сделка на нея, съответно и причина за нея.
                Това което отговори е крайно недостатъчно.

Та хайде кажи, какво можем да научим от теб ? За втори път те питам и кажи кое ти е великото.

Фицка лека вечер.
                Лека и на останалите, беше ми драго.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Овчи, печелиш наградата на Дарвин за недоклатен трол !!!

PS: Не само сме ти написали историята но ще я забравим. Дори няма нужда да ни огряваш с мисълта си.. Тя и без това е ОВЧА!
                  Last edited by Nekaduren Astrolog; 11.06.2011, 23:28.
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    ЦИГАНИН ! Абе манго да са машташ от тука !
                    мислиш ли че това е обида ? ако ти си българин а аз циганин то тогава имам по древна история. ще се махна ако съфорумците ме помолят не ако ми нареждат
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                      Какво разбираш под фундамент и защо не движи пазара? Ако не той, какво?
                      Кери трейд във валутни двойки?
                      ами да. стадото понеже няма достатъчно пари решава да мултиплицира малката разлика в лихвата през спота на висок ливъридж. интересно нали ?

Коментар

• Фицка разбрах от къде идват разликите при 50 % фибо мен фибо е от 4938 - 3968 при теб е 46хх -39хх
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Манго, ако утре си тука пак та подкарвам Лека, колеги !
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            Ок, снощи ми каза да ти дам чарт, и аз качих такъв с обозначените нива, с които работих. Ти ми каза, че си разбирал защо там имало. Нищо повече.
                            Каза ми да съм погледнел май месец средата. Пак не ми каза, какво да търся. Ако исках сам да намирам отговорите, щях да питам гугъл или юху, да потърся отговор в книга и т.н., както и обикновено правя. Реално всичко досега сам съм го откривал.
                            Така че съм се научил да мисля.
                            Но кажи, кое ти е неслучайното, че още не съм разбрал.
                            Защо си голям и велик ?
                            И какви са ползите, които можем да извлечем от ерудираната ти личност ?
                            ползите са големи. трябва само да пораснете малко. когато разбереш кое не е случайно картинката ще ти е ясна. след чарта който сложи написа въпрос-кажи ми защо нивата които сам обозначил са важни. и аз ти отговорих защо. имаше нива определени от периодите за които ти казах. надолу нямаше нищо. това беше опит за тест от твоя страна а не въпрос. на въпросите отговарям кратко точно и разбираемо. не ме тествайте губите си времето. на стадото отговорите и пред лицето му да са пак няма да ги разпознае и види

Коментар

ако някой си мисли че фундамента движи спот пазара дълбоко се лъже. изключения имат ниски в ерархията слаболиквидни валути които обикновенно влизат в схеми за кери трейд.
                              Какво разбираш под фундамент и защо не движи пазара? Ако не той, какво?
                              Кери трейд във валутни двойки?

Коментар

алкохол пия само на два пъти на двете нови години които празнувам питай.
                                чифутин значи. вече ми е ясно що си толкоз обтекаем .
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X