Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеидеалната форма е кръглата. греша ли ?
послепис-пиша отговор за това кое движи спот валутите на форексаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеами да. стадото понеже няма достатъчно пари решава да мултиплицира малката разлика в лихвата през спота на висок ливъридж. интересно нали ?
Коментар
-
ако някой желае да ме адне в фейса нека го направи ще ми е приятноhttp://www.facebook.com/#!/texas.rattttlesnake аз съм онзи дето тъп4е кекс пред аудитоВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениечифутин значи. вече ми е ясно що си толкоз обтекаем .
послепис-пиша отговор за това кое движи спот валутите на форексаЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеползите са големи. трябва само да пораснете малко. когато разбереш кое не е случайно картинката ще ти е ясна. след чарта който сложи написа въпрос-кажи ми защо нивата които сам обозначил са важни. и аз ти отговорих защо. имаше нива определени от периодите за които ти казах. надолу нямаше нищо. това беше опит за тест от твоя страна а не въпрос. на въпросите отговарям кратко точно и разбираемо. не ме тествайте губите си времето. на стадото отговорите и пред лицето му да са пак няма да ги разпознае и види
На въпросите не отговаряш, ясно. Всъщност отбягваш ги.
Тези нива, които аз използвах, нямаха нищо общо с това, което е било преди един месец
Имаха общо единствено с консолидацията на възходящият импулс.
За мен няма случайни неща. Всяка една цена, която е на графиката означава че е имало сключена сделка на нея, съответно и причина за нея.
Това което отговори е крайно недостатъчно.
Та хайде кажи, какво можем да научим от теб ? За втори път те питам и кажи кое ти е великото.
Фицка лека вечер.
Лека и на останалите, беше ми драго.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Овчи, печелиш наградата на Дарвин за недоклатен трол!!!
PS: Не само сме ти написали историята но ще я забравим. Дори няма нужда да ни огряваш с мисълта си.. Тя и без това е ОВЧА!Last edited by Nekaduren Astrolog; 11.06.2011, 23:28.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЦИГАНИН !Абе манго да са машташ от тука !
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеКакво разбираш под фундамент и защо не движи пазара? Ако не той, какво?
Кери трейд във валутни двойки?Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеОк, снощи ми каза да ти дам чарт, и аз качих такъв с обозначените нива, с които работих. Ти ми каза, че си разбирал защо там имало. Нищо повече.
Каза ми да съм погледнел май месец средата. Пак не ми каза, какво да търся. Ако исках сам да намирам отговорите, щях да питам гугъл или юху, да потърся отговор в книга и т.н., както и обикновено правя. Реално всичко досега сам съм го откривал.
Така че съм се научил да мисля.
Но кажи, кое ти е неслучайното, че още не съм разбрал.
Защо си голям и велик ?
И какви са ползите, които можем да извлечем от ерудираната ти личност ?Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеако някой си мисли че фундамента движи спот пазара дълбоко се лъже. изключения имат ниски в ерархията слаболиквидни валути които обикновенно влизат в схеми за кери трейд.
Кери трейд във валутни двойки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеалкохол пия само на два пъти на двете нови години които празнувампитай.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар