IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Абе хора, за к'ви 100ms и десети от секундата говорите, когато търгувате с по 1к , 10к или 100к ? И то през бъкети. Това касае скалперите които скчат в пазара с по 10М или 50М ! Въвеждането на 5-ти знак след десетичната запетая е само за да има повече шаване в котировките - нещо като движеща се (жива) стръв за рибетата, та да кълват по-често !!!!
    Въобще не говорим за това, което си изказал.
    Говорим дали на цените, които се виждат има ордери или не
    Понеже овчата мисъл каза, че не било така и E-Bat-Sedefcho го подкрепи. А аз не виждам логиката
    И чакам да се изясни.
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Абе хора, за к'ви 100ms и десети от секундата говорите, когато търгувате с по 1к , 10к или 100к ? И то през бъкети. Това касае скалперите които скчат в пазара с по 10М или 50М ! Въвеждането на 5-ти знак след десетичната запетая е само за да има повече шаване в котировките - нещо като движеща се (жива) стръв за рибетата, та да кълват по-често !!!!

Коментар

• Разбирам те. И преди това написаното разбрах. Но тези изравнявания, с какво се правят, ако не с някакъв обем на съответните цени, за да се получи необходимата котировка, която да е еднаква и за двата терминала ?
        Казваш 100ms, това е 1 десета от секундата. Дори и 5-10 пипса да има разминаване между currenex и EBS , то за да се постигне отново синхронизацията, е необходимо да се влее определен обем. Не става ей така ММ да пусне котировка, то трябва да е задвижена с нещо. Това нещо са съответно сделките.
        Така ли е или не ?

Приятно любуване на красивите създания. Може и после да отговориш, да не те задържам
        Неделя е все пак.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
          ManUtd ти жив ли си ? Да не би да си забравяш паролата и юзърнейма за Инвестор-а
          Мърдам, както вика анонимния, макар че не знам дали е нямал предвид, че съм мърда̀.
          Жив и здрав и ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Много внимателно съм чел какво си писал. Но това не дава отговор, на въпроса ми.
            За Пловдив....няма друг такъв град, тук е вечният айляк, така, че е естествено

Към темата. Цените които виждаме са формирани спрямо ордерите или не ?
            При положение, че цената се движи към ордерите, то тогава получената цена е за да се изпълни някакъв ордер на нея.
            От там и подаваме следващ ордер и в зависимост кой е с по-голямо предимството цената се движи към него. Т.е. цената се движи от ордерите, а пък взависимост от дадената цена подаваме и следващите ордери.
            С мнението си към реда, те разбрах какво казваш, но аз не говоря за разликата в отделните посредници.
            Брех, влязох за един час и ми се взема акъла Ако си спомняш последния път, когато обяснявах за спредове и комисионни пак четеше внимателно, и пак не беше разбрал, докато изведнъж не ти светна

Ще го напиша тогава така : В ритейл сегмента на форекс, търгувате някакви цифри които не знаете от къде идват, не знаете колко (брой ордери) и с какъв обем сделки стоят зад котировките.
            Дори и огромни мрежи като CurrenEx и EBS имат умишлен 100 ms тайм дилей за да изравняват котировки. А 100 ms са ужасно много време. Сега разбираш ли ?

Бягам към жените
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

От това колко по-точно да обясня ? Ако беше чел внимателно темата в която толкова се трудих, сега щеше да е друго.
              Сегментация на пазара по хоризонтала (географски фактор) и по вертикала (големина на учасници) + латентност = пълна лудница.
              Мързелив си ами, само бири пукате из Пловдивско
              Много внимателно съм чел какво си писал. Но това не дава отговор, на въпроса ми.
              За Пловдив....няма друг такъв град, тук е вечният айляк, така, че е естествено

Към темата. Цените които виждаме са формирани спрямо ордерите или не ?
              При положение, че цената се движи към ордерите, то тогава получената цена е за да се изпълни някакъв ордер на нея.
              От там и подаваме следващ ордер и в зависимост кой е с по-голямо предимството цената се движи към него. Т.е. цената се движи от ордерите, а пък взависимост от дадената цена подаваме и следващите ордери.
              С мнението си към реда, те разбрах какво казваш, но аз не говоря за разликата в отделните посредници.

Коментар

• is3584 не те разбрах.
                greedforsuccess ме пита за пояснение на отговор и аз правя, изводите са си ваши.

Излизам да разгледам Варненските жени

Приятен ден на всички !
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Съгласем съм, обаче , ако приемем ,
                  че на минута има да кажем 10 000 сделки
                  и да вземем , че курса се е движел в
                  рамките на 10-тина пипа, то е съвсем
                  реално да има сделки в целия диапазон
                  в тез 10-тина пипа.
                  Това имам предвид.
                  Може и да не съм прав , защото и
                  идея си нямам колко са сделките на
                  минута на реалния пазар
                  О.К. Ще опитам по друг начин.Представи си, че в един географски регион има два брокера (ритейл) и в 00:00:00 часа има сделка между техни клиенти при цена 1.4333/5 и друг географски район в Щатите има други два брокера ( ритейл ) и техните клиенти изтрещят сделки на 1.4335/3 докато обемите на тези сделки не се срещнат някъде през централна мрежа, банка или друг брокер, сделките от Щатите ги НЯМА видими за първия район, има само котировки ( цифри ) по сървърите.

Коментар

...

Какво става от доставчиците на ликвидност до вашия брокер, си е грижа на брокера дали има или няма ликвидност.
                    За брокера ви е важно да филтрира фиидовете които идват към него и да ги излъчи към вас
                    предполагам знаеш как става
                    без да обясняваш , кажи ни само извода !
                    каква е ползата за нас / просто смъртните мишоци '' домашни търговци / жиуотни / притежаващи жълти стотинки - ----- ако знаем наистина как работи пазара на ниво -- доставчик -брокер ?

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      E-Bat-Sedefcho има идея в това, което казваш, само, че както знаем, като се подаде ордер, той се изпълнява на някаква съществуваща цена. Не подаваш ордера и тогава цената да ти си образува. Първо е цената, после е ордера или бъркам ?
                      Така, че дупки може и да има, и те да са много. От както следя фючърсите, там се вижда това, разпъване на спред, слипидж при определени състояния и въобще не изглежда така както си го изказал. Ясно е че там е централизиран пазар. Ясно ми е това, Но има цена, на която се изпълняват ордерите. И това, че за да има цена, трябва да има ордери, то не значи че цената е случайна. Тя е взависимост от тези ордери, а не ей така генерирана от нищото.
                      Ако пак бъркам, моля просвети ме.
                      Защото колкото и да е децентрализиран този форекс, то просто тази идея че цените които виждаме са ей така от нищото няма логика.

И не съм малко мързелив, много съм
                      От това колко по-точно да обясня ? Ако беше чел внимателно темата в която толкова се трудих, сега щеше да е друго.
                      Сегментация на пазара по хоризонтала (географски фактор) и по вертикала (големина на учасници) + латентност = пълна лудница.
                      Мързелив си ами, само бири пукате из Пловдивско

Коментар

bgg_red Ритейл сегментите трябва да се позиционират с идеални условия за нас защото истинския, реалния пазар е нещо жестоко.
                        Аджеба от къде идват тези идеални условия и изгладени (филтрирани) котировки ?
                        От компютрите реде, от там идат.
                        Съгласем съм, обаче , ако приемем ,
                        че на минута има да кажем 10 000 сделки
                        и да вземем , че курса се е движел в
                        рамките на 10-тина пипа, то е съвсем
                        реално да има сделки в целия диапазон
                        в тез 10-тина пипа.
                        Това имам предвид.
                        Може и да не съм прав , защото и
                        идея си нямам колко са сделките на
                        минута на реалния пазар
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• bgg_red ето, ти си го написал : "Та компа като щрака в известен
                          период от време покриваше
                          целия диапазон. " Именно заради тази латентност има "дупки" . Аз съм го писал не един път това. Вашите котировки идват от брокера ви.
                          За вас те са реалноста, те са сделките, няма друга реалност
                          Какво става от доставчиците на ликвидност до вашия брокер, си е грижа на брокера дали има или няма ликвидност.
                          За брокера ви е важно да филтрира фиидовете които идват към него и да ги излъчи към вас

Коментар

• E-Bat-Sedefcho има идея в това, което казваш, само, че както знаем, като се подаде ордер, той се изпълнява на някаква съществуваща цена. Не подаваш ордера и тогава цената да ти си образува. Първо е цената, после е ордера или бъркам ?
                            Така, че дупки може и да има, и те да са много. От както следя фючърсите, там се вижда това, разпъване на спред, слипидж при определени състояния и въобще не изглежда така както си го изказал. Ясно е че там е централизиран пазар. Ясно ми е това, Но има цена, на която се изпълняват ордерите. И това, че за да има цена, трябва да има ордери, то не значи че цената е случайна. Тя е взависимост от тези ордери, а не ей така генерирана от нищото.
                            Ако пак бъркам, моля просвети ме.
                            Защото колкото и да е децентрализиран този форекс, то просто тази идея че цените които виждаме са ей така от нищото няма логика.

И не съм малко мързелив, много съм

Коментар

• и аз съм на мнение че се покрива цената / или би трябвало да има покритие на всяка котировка / все пак превъртат се такива огромни средства и всичко да е с няколно базови '' цени '' / грубо / -- останалата част от графиката на самотек
                              абе , и друго -- квато и да е истината , какво е толкова важно , как точно става то
                              Има движение -- така или иначе ! само трябва да се хване на тва да се фокусира май е по-важно .......

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Бат Седефчо чадо,
                                то и таз мисъл твойта
                                също не е много убедителна!!!
                                Ако си предсттавим, че сделките на
                                секунда са много то би следвало , че
                                покриват всяка цена, щото са хилиди или
                                десетки хиляди или повече дори.
                                Колко точно не знам.
                                Една време много отдавна
                                имаше едно упражнениице за
                                генериране на случайни числа в
                                рамките на диапазона от 0 до 1
                                Та компа като щрака в известен
                                период от време покриваше
                                целия диапазон.
                                Така си го представям и покриването
                                на всички цени по графиката.
                                Може и да бъркам де,,,,,,,
                                bgg_red Ритейл сегментите трябва да се позиционират с идеални условия за нас защото истинския, реалния пазар е нещо жестоко.
                                Аджеба от къде идват тези идеални условия и изгладени (филтрирани) котировки ?
                                От компютрите реде, от там идат.

Коментар

Working...
                                X