IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    E-Bat-Sedefcho,това което знам аз, е че брокера работи на друга платформа. При него се сумират подадените сделки, и на всеки 10 минути се подава една усреднена, +,-100К. По преценка на брокера. Така че се получава един луфт между това което играем ние, и това което стига до пазара. По веригата сигурно има и други звена. Затуй не обичат много скалперите, дето могат да впизат в рамките на тези 10 минути, да реализират някаква печалба и да излязат. Особено по време на новини. Затуй брокера рекотира, спреда стига понякога 10-15 пипа. А има и моменти когато спират търговията.
    Чак пък 10 минути D
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ОФСЪТА страда за изедените егнета
      АГА не ти ли стана ясно от моя разказ
      сабахлен дългия
      Реде, Йовков не би се справил по-добре от теб.
      Доловил си драмата на гадинката. Усетих я.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Така е, тъкмо ти стане интересно и ..... всичко свършва.
        За съжаление Големия Овчи Мозък ни остави без време и ненаучени.

ОФСЪТА страда за изедените егнета
        АГА не ти ли стана ясно от моя разказ
        сабахлен дългия
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
          bgg_red Ритейл сегментите трябва да се позиционират с идеални условия за нас защото истинския, реалния пазар е нещо жестоко.
          Аджеба от къде идват тези идеални условия и изгладени (филтрирани) котировки ?
          От компютрите реде, от там идат.
          E-Bat-Sedefcho,това което знам аз, е че брокера работи на друга платформа. При него се сумират подадените сделки, и на всеки 10 минути се подава една усреднена, +,-100К. По преценка на брокера. Така че се получава един луфт между това което играем ние, и това което стига до пазара. По веригата сигурно има и други звена. Затуй не обичат много скалперите, дето могат да впизат в рамките на тези 10 минути, да реализират някаква печалба и да излязат. Особено по време на новини. Затуй брокера рекотира, спреда стига понякога 10-15 пипа. А има и моменти когато спират търговията.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Искам да разбера какво "големият" мисли, че не си защитава думите, нито с примери, нито с кой знае каква информация.
            Нали е овча мисъл, кво толкова да мисли.
            Големият е голям за да му се кланят, не да обяснява.
            Ако съвсем задълбаете, ще ти каже че всъщност графиката е чертана по оферти, не по сделки, и че съвсем нищо не разбираш, но пък имаш огромен потенциал. Който той ще ти помогне да развиеш.

Коментар

Здрасти Комарджи.
              Ей сега като се смръчи и добитъка ще тръгне да се прибира от къра Да се напои с водица и ще видим, какви ще са изводите
              На мен ми стана много интересно.
              Така е, тъкмо ти стане интересно и ..... всичко свършва.
              За съжаление Големия Овчи Мозък ни остави без време и ненаучени.

последни думи които е чул Големия навярно са тези:
              Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ареее.... не си ми интересен вече.
              Last edited by anonimen komardjia; 12.06.2011, 17:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                ш-шшшт
                остави хората да си говорят.
                да видим до какъв извод ще стигнат.
                емоционално податлив си. имаш голям потенциал. излез от стадото .
                Здрасти Комарджи.
                Ей сега като се смръчи и добитъка ще тръгне да се прибира от къра Да се напои с водица и ще видим, какви ще са изводите
                На мен ми стана много интересно.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  ай пък ся и ти , келеш с келеш къде си тръгнал да задълбаваш .
                  щом ти се казава от най-големИА , значи е така.
                  кви примери , ква информация ?
                  ш-шшшт
                  остави хората да си говорят.
                  да видим до какъв извод ще стигнат.
                  емоционално податлив си. имаш голям потенциал. излез от стадото .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    Здрасти
                    Е как няма да дълбая, като се е отворила дупка, то трябва да се изчовърка, да се почисти и да се запълни. Иначе ще стане инфекция. А пък здравето е на първо място
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

.......
                      Искам да разбера какво "големият" мисли, че не си защитава думите, нито с примери, нито с кой знае каква информация.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                        Грийд, много задълбавате в тая тема, понеже ти си писал, че зад всяка цена от графиката има сделка, Овчия се е хванал за всяка и казва че не е така. Но зад повечето има, така че всеки е относително прав, пък и не виждам голямо значение, освен повод за спам.
                        Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
                        Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.
                        И аз така мисля ManUtd. Благодаря ти много за мнението
                        Като казвам всяка цена, нямам предвид на графиката, която се вижда изобразена в барове, защото там няма как да се види.
                        А на цена, която е светнала в терминала. Именно затова намесих и фючърсите и слипиджа. Там идеално се вижда именно това. В прайс ледъра много добре се наблюдава как се движат цените и какви контракти се търгуват, както и в Л2
                        На форекс цените пак се движат от ордери.
                        Обаче овчата казва, че не било така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Абе хора, за к'ви 100ms и десети от секундата говорите, когато търгувате с по 1к , 10к или 100к ?
                          Ти като единственият банков валутен дилър във форума ще ни обясниш подробно как става пазара при големите батковци в Ройтерсъ.
                          Може и с пояснителен линк.

Коментар

Говорим дали на цените, които се виждат има ордери или не
                            Грийд, много задълбавате в тая тема, понеже ти си писал, че зад всяка цена от графиката има сделка, Овчия се е хванал за всяка и казва че не е така. Но зад повечето има, така че всеки е относително прав, пък и не виждам голямо значение, освен повод за спам.
                            Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
                            Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.

Коментар

• Добър ден на всички Тъи като на ниво ритеил ние нямаме информация дали зад дадена котировка има или не сделка(или пък някакъв върховен централен комп стоящ на върха на пирамидата мести цената дори без пари и сделки ) аз споделям мнението на Бат Седефчо че единствената реалност за нас е тази която представя брокерът ни Графиката идеален пазар с две котировки купува и продава единственото което ни остава поне за мен е правилната интерпретация на графиката от търговеца било ПА, графичен модел, тренд линия ,фибо Аз така смятам Някакви други идеи ?
                              Pip master

Коментар

Въобще не говорим за това, което си изказал.
                                Говорим дали на цените, които се виждат има ордери или не
                                Понеже овчата мисъл каза, че не било така и E-Bat-Sedefcho го подкрепи. А аз не виждам логиката
                                И чакам да се изясни.
                                Мислим , че за сека цена си има ордер
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X