Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОФСЪТА страда за изедените егнета
АГА не ти ли стана ясно от моя разказ
сабахлен дългия
Доловил си драмата на гадинката. Усетих я.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеТака е, тъкмо ти стане интересно и ..... всичко свършва.
За съжаление Големия Овчи Мозък ни остави без време и ненаучени.
АГА не ти ли стана ясно от моя разказ
сабахлен дългия--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеbgg_red Ритейл сегментите трябва да се позиционират с идеални условия за нас защото истинския, реалния пазар е нещо жестоко.
Аджеба от къде идват тези идеални условия и изгладени (филтрирани) котировки ?
От компютрите реде, от там идат.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИскам да разбера какво "големият" мисли, че не си защитава думите, нито с примери, нито с кой знае каква информация.
Големият е голям за да му се кланят, не да обяснява.
Ако съвсем задълбаете, ще ти каже че всъщност графиката е чертана по оферти, не по сделки, и че съвсем нищо не разбираш, но пък имаш огромен потенциал. Който той ще ти помогне да развиеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЗдрасти Комарджи.
Ей сега като се смръчи и добитъка ще тръгне да се прибира от къраДа се напои с водица и ще видим, какви ще са изводите
На мен ми стана много интересно.
За съжаление Големия Овчи Мозък ни остави без време и ненаучени.
последни думи които е чул Големия навярно са тези:
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеареее.... не си ми интересен вече.Last edited by anonimen komardjia; 12.06.2011, 17:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеш-шшшт
остави хората да си говорят.
да видим до какъв извод ще стигнат.
емоционално податлив си. имаш голям потенциал. излез от стадото .
Ей сега като се смръчи и добитъка ще тръгне да се прибира от къраДа се напои с водица и ще видим, какви ще са изводите
На мен ми стана много интересно.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеай пък ся и ти , келеш с келешкъде си тръгнал да задълбаваш .
щом ти се казава от най-големИА , значи е така.
кви примери , ква информация ?
остави хората да си говорят.
да видим до какъв извод ще стигнат.
емоционално податлив си. имаш голям потенциал. излез от стадото .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеай пък ся и ти , келеш с келешкъде си тръгнал да задълбаваш .
кви примери , ква информация ?Здрасти
Е как няма да дълбая, като се е отворила дупка, то трябва да се изчовърка, да се почисти и да се запълни. Иначе ще стане инфекция. А пък здравето е на първо мястоТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение.......
Искам да разбера какво "големият" мисли, че не си защитава думите, нито с примери, нито с кой знае каква информация.къде си тръгнал да задълбаваш .
кви примери , ква информация ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеГрийд, много задълбавате в тая тема, понеже ти си писал, че зад всяка цена от графиката има сделка, Овчия се е хванал за всяка и казва че не е така. Но зад повечето има, така че всеки е относително прав, пък и не виждам голямо значение, освен повод за спам.
Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.
Като казвам всяка цена, нямам предвид на графиката, която се вижда изобразена в барове, защото там няма как да се види.
А на цена, която е светнала в терминала. Именно затова намесих и фючърсите и слипиджа. Там идеално се вижда именно това. В прайс ледъра много добре се наблюдава как се движат цените и какви контракти се търгуват, както и в Л2
На форекс цените пак се движат от ордери.
Обаче овчата казва, че не било така.
Искам да разбера какво "големият" мисли, че не си защитава думите, нито с примери, нито с кой знае каква информация.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАбе хора, за к'ви 100ms и десети от секундата говорите, когато търгувате с по 1к , 10к или 100к ?
Може и с пояснителен линк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеГоворим дали на цените, които се виждат има ордери или не
Графиката се изчертава по настоящи оферти в даден момент, но пък всяка промяна в офертите в 90% от случаите се дължи на сделка на предходната, така че - не врат, ами шия.
Някой педант може да се хване да класифицира и разликата в графики по бид и аск при ъп и даун движение и връзката им със сключените сделки. Пак безсмислена задача.
Коментар
-
Добър ден на всички Тъи като на ниво ритеил ние нямаме информация дали зад дадена котировка има или не сделка(или пък някакъв върховен централен комп стоящ на върха на пирамидата мести цената дори без пари и сделки ) аз споделям мнението на Бат Седефчо че единствената реалност за нас е тази която представя брокерът ни Графиката идеален пазар с две котировки купува и продава единственото което ни остава поне за мен е правилната интерпретация на графиката от търговеца било ПА, графичен модел, тренд линия ,фибо Аз така смятам Някакви други идеи ?Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВъобще не говорим за това, което си изказал.
Говорим дали на цените, които се виждат има ордери или не
Понеже овчата мисъл каза, че не било така и E-Bat-Sedefcho го подкрепи. А аз не виждам логиката
И чакам да се изясни.
Коментар
Коментар