IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Верно ли кабела е офтопик веке?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Това с фалита не е шега работа
      и всички се чудят кво да правят.
      Няма и процедура по излизането
      на страна от Еврозоната, ако евентуално
      решат да излизат де.
      Според мен ще дадат кинти на гръците
      и ще ги натиснат много грубо да
      нямат голям дефицит !!!!
      Така ще е най-ефтино за всички,
      а гръците ще ги ЗАБОЛИ доста
      тоз път
      Вече са заложили срещу еврото и ще спечелят двойно. Веднъж от поевтиняване на дълга си, които все някога ще върнат и втори път от ръста в икономиката. Това и трябва и на Европа. Така, че...... въпроса е кога?

Коментар

• [QUOTE=trade;1059108672]Гриид не се занимаваи с безполезни въпроси щом купуваш или продаваш си търговец и толкоз Дали е спекула или търговия все тая игра на думи[/QUOTE

Не точно. Всеки може да купува и продава, но това не го прави търговец. Търговеца за мен има план за действие, разчел е какво може и какво не може и знае във всеки един момент къде се намира. Другото е игра и разни приказки и много овъртания.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
          Точно така и други ще има по пътя към паритет, но след лятото.
          Това с фалита не е шега работа
          и всички се чудят кво да правят.
          Няма и процедура по излизането
          на страна от Еврозоната, ако евентуално
          решат да излизат де.
          Според мен ще дадат кинти на гръците
          и ще ги натиснат много грубо да
          нямат голям дефицит !!!!
          Така ще е най-ефтино за всички,
          а гръците ще ги ЗАБОЛИ доста
          тоз път
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            На теб ти ги трият, на мен не ми отговарят
            Обаче все пак ми е интересно, ние какви сме.
            И спекулантите как се делят или се разпределят. Имат ли си рангове, въобще какви са критериите.

Напълно съм сериозен.
            Единият ми вика, че ми било рано да излизам от стадото и не отговаря на зададените му въпроси.
            Сега другият го питам нещо елементарно, той ми отговаря на въпрос, който не съм задал

Чунчо, тебе поне винаги съм те смятал за пич, въпреки че като заяждаше анона не беше изобщо градивно, но ти си знаеш.
            Сега те питам, моля те отговори. Другият хубосник се покри, не го прави и ти

Да не решите, че се заяждам. няма такова нещо. Просто си говорим и споделяме. А аз искам да знам и затова питам.

Айде една прогноза, да видим ще излезе ли. Ако петрола продължи във възходяща посока, може да видим още утре 94.50-95.00. Сега е 93.30 по августкия.
            Прогнозата е на база фантазия. Аргументите ще ги запазя да не се обърка някой, че наистина да го купи и да го е яд, ако не стане
            Да ти отговоря за спекулантите щом толкова държиш. Всички са спекуланти, но според мен скалперите са спекуланти които владеят висшия пилотаж. Със сделките си с големи обеми и малки таргети те движат цената непрекъснато в двете посоки, докато дългосрочния спекулант като влезе в позиция влияе само в момента на покупка и после с месеци не оказва влияние на цената докато не реши да затвори позициите. Наясно съм с позицията ти , че скалперите са донори на пазара щом правят 4 губещи на 20 сделки

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Ей тва ми рече кълбото
              е черпя те бира

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Няма да е сега ФАЛИТА !!!!!
                Още имат кинти и ще се ослушват
                до последно като мишки у брашно
                Ще мъчат да отлагат нещата и така
                ще е докогато.....докогато успеят !!!!!
                Ако фалират сега гръците, то няма
                да минат повече от 2-3 месеца и ще
                се изплющи още некое ПРАСЕ !!!!
                Точно така и други ще има по пътя към паритет, но след лятото.

Коментар

• trade и аз така знам

Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Айде една прогноза, да видим ще излезе ли. Ако петрола продължи във възходяща посока, може да видим още утре 94.50-95.00. Сега е 93.30 по августкия.
                  Прогнозата е на база фантазия. Аргументите ще ги запазя да не се обърка някой, че наистина да го купи и да го е яд, ако не стане
                  Така, цената стигна 93.84, в момента е на 93.74. Който желае може да прибере част от позиция.
                  Разбира се ако се е излъгал да го купи. Все пак беше в посока на цената не обратното и нямаше да може да последват оплаквания
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Това с приказките за фалит вече не върши работа. Аз очаквам истински фалит тези дни и много стръмно слизане до 1.35 може и за един ден. Предишния финансов министър не беше съгласен с фалита и го премахнаха....... Папандрео го оставиха за да понесе цялата вина и без това е пътник.
                    Няма да е сега ФАЛИТА !!!!!
                    Още имат кинти и ще се ослушват
                    до последно като мишки у брашно
                    Ще мъчат да отлагат нещата и така
                    ще е докогато.....докогато успеят !!!!!
                    Ако фалират сега гръците, то няма
                    да минат повече от 2-3 месеца и ще
                    се изплющи още некое ПРАСЕ !!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Гриид не се занимаваи с безполезни въпроси щом купуваш или продаваш си търговец и толкоз Дали е спекула или търговия все тая игра на думи
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        ко се пробие тренд линията сега на 4330 , при мен клони към над 45 и кусур
                        има Фед в сряда , тва е кофти / от една страна / от друга -- почне ли да затваря нагоре след сряда ........да му мислят късаците
                        Ей тва ми рече кълбото
                        Attached Files
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

По-надолу казах, че кабелът се ослушва за дълга и поста ми бе изтрит с причина СПАМ
                          сигурно си мисли че кабел е думичка с лошо звучене или възможна двойна употреба ........
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

...... Аз очаквам истински фалит тези дни и много стръмно слизане до 1.35 може и за един ден.
                            Е ти ще си Фундаменталист
                            радикален , при тва
                            ден , година храни а

Коментар

По-надолу казах, че кабелът се ослушва за дълга и поста ми бе изтрит с причина СПАМ

ГОУЕМА СИ ЕТИИИИ, ГОУЕМАААААААА
                              На теб ти ги трият, на мен не ми отговарят
                              Обаче все пак ми е интересно, ние какви сме.
                              И спекулантите как се делят или се разпределят. Имат ли си рангове, въобще какви са критериите.

Напълно съм сериозен.
                              Единият ми вика, че ми било рано да излизам от стадото и не отговаря на зададените му въпроси.
                              Сега другият го питам нещо елементарно, той ми отговаря на въпрос, който не съм задал

Чунчо, тебе поне винаги съм те смятал за пич, въпреки че като заяждаше анона не беше изобщо градивно, но ти си знаеш.
                              Сега те питам, моля те отговори. Другият хубосник се покри, не го прави и ти

Да не решите, че се заяждам. няма такова нещо. Просто си говорим и споделяме. А аз искам да знам и затова питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Какъв ФА може да се прави в условията на валутна война? Долара се обезцени и Европейците веднага изиграха театралната постановка с фалита на Гърция. Задаваш ли си въпроса защо точно в петък долара се обезцени отново? Според мен и големите играчи не смеят да задържат големи количества доларови активи в потрфейлите си и в петък бързат да си приберат печалбите. А това е така защото долара е много рисков актив в момента. Каква е логиката швейцарския франк да направи 100 фигури срещу долара. Швейцария са един файтон хора като нация . Съпоставим ли е БВП на двете държави и икономическата мощ? И какво движи този фундамент от 100 фигури спад?
                                Това с приказките за фалит вече не върши работа. Аз очаквам истински фалит тези дни и много стръмно слизане до 1.35 може и за един ден. Предишния финансов министър не беше съгласен с фалита и го премахнаха....... Папандрео го оставиха за да понесе цялата вина и без това е пътник.

Коментар

Working...
                                X