If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дед.... , дедук..... бе квот там му викаш може и да не е била засегната у факултето , но уникалния правопис на : ДА ЛИ няма кой да ти го отнеме
да не забравяме , също така и изобилната употреба на рисуваните мутрички
btw, образованието и високото айкю , не са по дефолт гаранция , че съм и умен
навярно колегата, като мен е обикалял кафенета по време на "български" ....масова практика е, т.е. търсенето на уникалност в нас двамата е безпочвено и води до грешни изводи за останалото ниво на грамотността.
За съжаление само със съжаление може да се говори за нашата образователна система. Дано само двамата с "неграмотния" да сме на този хал.
колега,
това горното ми звучи, като "еднакво прости" ..... .... явно метода на дедукция в съжденията не е бил засегнат във факултета ви по "Космонавтика и изучаване нравите на извънземните форми на живот" .... млад сте - попълнете знанията си.
дед.... , дедук..... бе квот там му викаш може и да не е била засегната у факултето , но уникалния правопис на : ДА ЛИ няма кой да ти го отнеме
да не забравяме , също така и изобилната употреба на рисуваните мутрички
btw, образованието и високото айкю , не са по дефолт гаранция , че съм и умен
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
чичо манчо = анонимен комарджия
по правописа те усетих гадино
колега,
това горното ми звучи, като "еднакво прости" ..... .... явно метода на дедукция в съжденията не е бил засегнат във факултета ви по "Космонавтика и изучаване нравите на извънземните форми на живот" .... млад сте - попълнете знанията си.
Red,
да подадеш малко инфо колега ...и ти кат мен на младени, да не си тичал след жувотните?
Ehhhhhhhhh ChichoMancho,ChichoMancho
Добре си ти !!!!
Само на младини си тичал, а аз тегля
хомота още и на старини продължавам
да тичам след жиуотни, и най-вече след
ПРАСЕТА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар