IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дами и Господа , имам въпрос !

Това нещо http://www.freestockcharts.com/ под XP SP3 работи ли ? От доста време не мога да инсталирам

ПС : http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Z...eature=related
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
      Така с голямо удоволствие съм готов не само да ти отговоря на въпроса, но дори да ти дам и един безплатен урок, слушай сега внимателно -

Федералният Резерв на САЩ е Централната Банка на САЩ, която провежда Американста МОНЕТАРНА ПОЛИТИКА чрез 4 основни инструмента за регулиране на Паричното Обръщение в Американската Икономика -

1. Покупко-Продажба на U.S. Federal Government Treasury Securities (Bills = 1 year maturity, Notes = 1-10 years maturity, Bonds = over 10 years maturity).

2. Определяне на Основния Лихвен Процент - Federal Fund Rates

3. Определяне на Процента на Банковите Резерви

4. Отдаване на Банков Заем на Частни Банки при Discount Window

Така сега след като изброихме 4-те Инструмента чрез които Федералният Резерв на САЩ осъществяват своята Монетарна Политика, то е важно да подчертаем че МОНЕТАРНАТА ПОЛИТИКА определя Количеството на Парите в Обръщение !

Следователно има 2 Вида Монетарна Политика - Експанзивна и Свиваща.

1. Федералният Резерв на САЩ извършва Експанзивна Монетарна Политика чрез Намаляване на Federal Fund Rates, Покупка на U.S. Federal Government Treasury Securities, Намаляване на Процента на Банковите Резерви и Отпускане на Кредити на Частните Банки при Discount Window

(За да се приложат последните 3 инструмента е НЕОБХОДИМО да се Произведат нови Пари и да се пуснат в Обръщение)
      Ефекта е бъдеща ИНФЛАЦИЯ + Девалвация на Национална Валута !

2. Федералният Резерв на САЩ извършва Свиваща Монетарна Политика чрез Увеличаване на Federal Fund Rates, Продажба на U.S. Federal Government Treasury Securities на ЧАСТНИ ИНВЕСТИТОРИ, Увеличаване на Процента на Банковите Резерви и НЕ-Отпускане на Кредити на Частните Банки при Discount Window

(За да се приложи в Действие Инструмент номер-2, който съм изброил - Продажбата на U.S. Federal Government Treasury Securities на ЧАСТНИ ИНВЕСТИТОРИ задължително Условие е да се ВДИГНЕ нивата на Federal Fund Rates, за да може да станат Атрактивна Инвестиция за Частните Инвеститори!!!)

Когато Федералният Резерв на САЩ продава U.S. Federal Government Treasury Securities и получава обратно своите напечатани Долари, то тези Долари се Унищожават и по този начин намалява Количеството на парите в обръщение.
      Ефекта е бъдеща Икономическа Рецесия + Ревалвация на Националната Валута !
      това което си написал го знам
      въпросът ми вчера беше съвсем друг
      и отговор ми беше даден

но благодаря че си се потрудил да ми пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Са заради тоя тъпунгер верно ше направи W накрая...
        дали ще е дабъл Ю , или трипъл Ю ......
        не мисля че този път ще '' намаже '' долара с поскъпване с/у всички останали валути ! като сеив хевън
        мисля си ---направо че ще се разпродаде--- при вече явни доказателства за нещо такова
        абе септември ще се види , ся сичко мисли за красиви острови

Коментар

• еййй запънаха се бичета на 4255-60
          проблем
          взех малко да не съм валаТ

Коментар

• добавих на 4276 стоп на всичко 4320
            ТР вече 4230 и има възможност за 4150 / ко ще е 200 пипов мечи бар

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              Добро утро !Успешен ден на всички !Фицка толкова бяхме ангажирани вчера че не успяхме да обсъдим колата ..аз си промених решението щото тази ми ходи повече нали ?
              п.п.мисля и за теб...тук ще има място за двамата ....

Искам да съм шофьор

Коментар

• Играчи, държите ли още дългите $/йена? Нещо ми подксазва, че им иде времето...
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Е** го и в Бернанкето, прецака Дау мръсника, тъкмо се бяхме върнали в историята за растежа,,, Са заради тоя тъпунгер верно ше направи W накрая...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    аре селл 4312 адд 4340 стоп 4370 тр 4242
                    успех на всички
                    Направо го изкърти
                    DJ сватба

Коментар

• аре селл 4312 адд 4340 стоп 4370 тр 4242
                      успех на всички

Коментар

Добро утро !Успешен ден на всички !Фицка толкова бяхме ангажирани вчера че не успяхме да обсъдим колата ..аз си промених решението щото тази ми ходи повече нали ?
                        За таз ше трябва и шофъор слънчице Па мене малко ме е срам пред други хора....
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• добро утро
                          успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Ф4е, кво виждаш през тези очила??
                            Виж сега ситуацията е различна ...туй да не е форекс да трялва да гледам ..тука може и на автопилот ...
                            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Ф4е, кво виждаш през тези очила??

Коментар

• Добро утро !Успешен ден на всички !Фицка толкова бяхме ангажирани вчера че не успяхме да обсъдим колата ..аз си промених решението щото тази ми ходи повече нали ?
                                Attached Files
                                Last edited by ef4e; 23.06.2011, 09:29.
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X