Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеКака иска да е все нагоре.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ такова мъртвило не беше и в почивните дни ...айде да обсъдим тенденцийте за утре .....
аз казвам 50/50
или нагоре или надолу.....
Ти нямаш ли си цели в пипсове ? Питай конкретно за ценови нива че да ти кажем. А пък и да ти кажем ква файда освен да се кефим на демото че сме познали
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ такова мъртвило не беше и в почивните дни ...айде да обсъдим тенденцийте за утре .....
аз казвам 50/50
или нагоре или надолу.....
Коментар
-
Алън моля ти се кажи що да се притесняваме за депозитите си в гръцките банки ? Имам депозит в евро в гръцка банка и сега се чудя дали ще ми подрежат крилцата заради проблема на гърция
Ти поне имаш опит в банковото дело и си наясно как стоят нещатахохоххх
В медиите ако имаше повече кадърни хора стреса щеше да е по малък обаче уви. Пълно е с профани дето дуднат небивалициЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМдааа.........
Клоновете на гръцките банки в България стават все по-рискови за депозантитепоздравления ако се подпали чергата на комшията да се надяваме ............. свободата на словото е висша форма на демокрация
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеХубав ден... ако приключи на тия или по ниски нива, утре пак ще ядем телешко варено
Коментар
-
Хубав ден... ако приключи на тия или по ниски нива, утре пак ще ядем телешко вареноhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеуфсътъ на модератор ли се прай
Алън айде да ме просветлиш що написа такава недообмислена мисъл ? Каква връзка има риска по депозитите със ситуацията в гърция ?Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Клоновете на гръцките банки в България стават все по-рискови за депозантите
Коментар
-
Клоновете на гръцките банки в България стават все по-рискови за депозантитеда не бъркаш нещо ?
ПП. тез от БТВ направо ма разцепиха >>>>чак пък до военнен преврат да се стигне в Гречко .....>>>>.то не че не е ставало там де ........Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеГърците се втурнаха да теглят парите си от банките
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...t_bankite.html
гледайте новините след 10 мин по БТВ могат пък да кажат нещо интересно
Клоновете на гръцките банки в България стават все по-рискови за депозантите
Коментар
-
Гърците се втурнаха да теглят парите си от банките
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...t_bankite.html
гледайте новините след 10 мин по БТВ могат пък да кажат нещо интересноХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеK_ef4e няма ли я днес да каже тя къде го бута
Да не са забегнали с онзи черньо да харчат спечелените кинтиАз кво да кажа ...днес не работя .вече утре ще се включвам по -активно ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар