IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Е такова мъртвило не беше и в почивните дни ...айде да обсъдим тенденцийте за утре ..... аз казвам 50/50 или нагоре или надолу.....
    Аз казвам 40/60
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
      Кака иска да е все нагоре.
      Пък ако може и по-навътре да е
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Е такова мъртвило не беше и в почивните дни ...айде да обсъдим тенденцийте за утре ..... аз казвам 50/50 или нагоре или надолу.....
        И двете колежке и двете Ти нямаш ли си цели в пипсове ? Питай конкретно за ценови нива че да ти кажем. А пък и да ти кажем ква файда освен да се кефим на демото че сме познали
        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Кака иска да е все нагоре.

Коментар

• Алън моля ти се кажи що да се притесняваме за депозитите си в гръцките банки ? Имам депозит в евро в гръцка банка и сега се чудя дали ще ми подрежат крилцата заради проблема на гърция

Ти поне имаш опит в банковото дело и си наясно как стоят нещата хохоххх
            В медиите ако имаше повече кадърни хора стреса щеше да е по малък обаче уви. Пълно е с профани дето дуднат небивалици
            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Е такова мъртвило не беше и в почивните дни ...айде да обсъдим тенденцийте за утре ..... аз казвам 50/50 или нагоре или надолу.....
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Мдааа.........
                Клоновете на гръцките банки в България стават все по-рискови за депозантите
                ама днес * Бикове срещу мечки* беше интересно предаване Петре поздравления ако се подпали чергата на комшията да се надяваме ............. свободата на словото е висша форма на демокрация
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Хубав ден... ако приключи на тия или по ниски нива, утре пак ще ядем телешко варено
                  По вероятно е супа от мечи лапи

Коментар

• Хубав ден... ако приключи на тия или по ниски нива, утре пак ще ядем телешко варено
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      уфсътъ на модератор ли се прай
                      това проблем ли е ако е така ?

Алън айде да ме просветлиш що написа такава недообмислена мисъл ? Каква връзка има риска по депозитите със ситуацията в гърция ?

Коментар

Мдааа.........
                        Петьо, е те сега вече те осъдиха... ако им се занимава де

Коментар

Мдааа.........
                          е хубу де тва дет го постна какво значи ?нещо не зацепвам ? че на бг.граждани ще им дават драхми ли ? да не бъркаш нещо ?
                          ПП. тез от БТВ направо ма разцепиха >>>>чак пък до военнен преврат да се стигне в Гречко .....>>>>.то не че не е ставало там де ........
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            Гърците се втурнаха да теглят парите си от банките
                            http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...t_bankite.html

гледайте новините след 10 мин по БТВ могат пък да кажат нещо интересно
                            Мдааа.........
                            Last edited by Eti_; 30.05.2011, 22:26. Причина: Реклама на конкурентни сайтове.

Коментар

• Гърците се втурнаха да теглят парите си от банките
                              http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz...t_bankite.html

гледайте новините след 10 мин по БТВ могат пък да кажат нещо интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                K_ef4e няма ли я днес да каже тя къде го бута
                                Да не са забегнали с онзи черньо да харчат спечелените кинти
                                Добър вечер на всички ! Аз кво да кажа ...днес не работя .вече утре ще се включвам по -активно ...
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X