IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    хахахха...че кой търси интерес ..от утре ще се прекръстя на зла вещица...хаххаха
    Знаех си , че ще израстеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
      Не будиш интерес с тези умалителни- няма бивни- няма с какво да се спекулира.Виж една Едра слоница...
      хахахха...че кой търси интерес ..от утре ще се прекръстя на зла вещица...хаххаха
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Някой знае ли каква е цената на слоновата кост?

Коментар

Пенчев , аз не помня само инфото от днес ...върни се малко назад и си прочети постовете .....трбва да си сменя ника на женско слонче.....с таз слонска памет ....така ще се впиша в зоологическата градина ..
          Не будиш интерес с тези умалителни- няма бивни- няма с какво да се спекулира.Виж една Едра слоница...

Коментар

Пенчев , аз не помня само инфото от днес ...върни се малко назад и си прочети постовете .....трбва да си сменя ника на женско слонче.....с таз слонска памет ....така ще се впиша в зоологическата градина ..
            Бъркаш се май нещо,миличка,но карай.Пък може и аз да се бъркам,то ЕГН-то не прощава на никого.Та какво съм казал за спиралата?

П.П.Разбрахте ли защо беше тази игла до 4360?
            Last edited by Пенчев; 31.05.2011, 17:42.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Ефче,явно си много влюбена,за никаква спирала не съм говорил днес
              Last edited by ef4e; 31.05.2011, 17:36.
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Дзън дзън стопчета май
                абсолютно валута от години не търгувам обаче много ме изкушава да плъзна една дълга оттук насетне...

Коментар

• Дзън дзън стопчета май

Коментар

на 5М наблюдавате прочутата спирала на Пенчев за обиране на стопове ....
                    Ефче,явно си много влюбена,за никаква спирала не съм говорил днес
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                      КВО стана ве
                      Аз доволен че зех

Коментар

• КВО стана ве
                        Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          2.5 Връзки което по днешния курс е 2 уеба от фурната за Прасчо или половин гърне мед
                          Половин гърне мед има няма 2 кила,
                          т.е. има няма 20-тина лефа.
                          МАЙМУНа е голямо жиуотно и едва
                          ли с 20 лефа за издръжка днеска еденето !!!
                          Сигур са две връзки бананите, но онея
                          големите дето са поне 40-50 кила едната,,,,
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                            Дано снимката само да не е черно-бяла: че тогава си го загазил...
                            А някой знае ли що зема толкова скАпо?

Коментар

• на 5М наблюдавате прочутата спирала на Пенчев за обиране на стопове ....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Верно си е така Абе в крайна сметка - една малко употребявана пура на F4-то За 32 пипа от моите КАКА 89 може да се навие да правя любоф с няква нейна стара снимка
                                Дано снимката само да не е черно-бяла: че тогава си го загазил...

Коментар

Working...
                                X