Първоначално изпратено от ef4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеНе будиш интерес с тези умалителни- няма бивни- няма с какво да се спекулира.Виж една Едра слоница...Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПенчев , аз не помня само инфото от днес ...върни се малко назад и си прочети постовете .....трбва да си сменя ника на женско слонче.....
с таз слонска памет ....така ще се впиша в зоологическата градина ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПенчев , аз не помня само инфото от днес ...върни се малко назад и си прочети постовете .....трбва да си сменя ника на женско слонче.....
Та какво съм казал за спиралата?
П.П.Разбрахте ли защо беше тази игла до 4360?Last edited by Пенчев; 31.05.2011, 17:42.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЕфче,явно си много влюбена,за никаква спирала не съм говорил днестрбва да си сменя ника на женско слонче.....
Last edited by ef4e; 31.05.2011, 17:36.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДзън дзън стопчета майвалута от години не търгувам обаче много ме изкушава да плъзна една дълга оттук насетне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениена 5М наблюдавате прочутата спирала на Пенчев за обиране на стопове ....Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение2.5 Връзки което по днешния курс е 2 уеба от фурната за Прасчо или половин гърне мед
т.е. има няма 20-тина лефа.
МАЙМУНа е голямо жиуотно и едва
ли с 20 лефа за издръжка днеска еденето !!!
Сигур са две връзки бананите, но онея
големите дето са поне 40-50 кила едната,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеДано снимката само да не е черно-бяла
: че тогава си го загазил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВерно си е такаАбе в крайна сметка - една малко употребявана пура на F4-то
За 32 пипа от моите КАКА 89 може да се навие да правя любоф с няква нейна стара снимка
Дано снимката само да не е черно-бяла
: че тогава си го загазил...
Коментар
Коментар