Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТака ги виждам аз нещатаДълги GBP/CHF от 1.3905/15 стоп на 1.3860 и цел 1.4070 -> 1.4130
тука е за селл 3950-70 и ТР стопа ти
Коментар
-
Здравейте,аз съм -мрачният предсказател,който продължава да ви върти една и съща песен за двойната рецесия:
http://www.businessinsider.com/european-pmi-2011-6Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеБляБля здрасти
зачетох се и ми стана интересно, как ги определяте тези ревърси "от разстояние" или как се редят "на сляпо" отложени ордери и то от трейдъри отварящи минимум по 3-4 позиции на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениееврото ми се струва че утичанадоле
адд 4430 стоп 4450 на всичко
п.с . само да не ме издокарат кат вчера с тази агресия
успех на всички
ПП: аз докато си чертая - ще мине цялата сесияBuy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеОпределено е по- евтино и има доводи в полза на по- близък стоп. От др страна потенциалът нагоре е доста сериозен и заслужава да се плати малко по- голям стоп.Евентуално.
зачетох се и ми стана интересно, как ги определяте тези ревърси "от разстояние" или как се редят "на сляпо" отложени ордери и то от трейдъри отварящи минимум по 3-4 позиции на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеНе е ли по-логично стоп & ривърс при клоуз под 4360Евентуално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеsell 4445 add 4460 stop 4490 TR 4350
успехи на всичкинадоле
адд 4430 стоп 4450 на всичко
п.с . само да не ме издокарат кат вчера с тази агресия
успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеВ Ис-ката ми беше надеждата, ма и той гледам, че нашортил...
S&R x2 вече при затваряне под 1.4290.
Коментар
Коментар