IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Докато не дойде ЛЕГЕНДАРНОТО (1.3334) мама ми каза да не си играя с eur/usd

Зимам да млъквам че ще урочасам МЕЧКИТЕ!
    Абе СЛУШАШ ама НЕ ЧУВАШ ЛЕГЕНДАРНОТО е 1.33333333333333333333333333
    Зако дразниш кръстника

По пътя към легендарното да не реши да мине през 1.50
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Аз пък пуснах еднин дълги от ,4166да видим до къде ще ги докарам....стопа е на 0 обаче таргета ми се мержелее
      Аре, да се направя на гоУем: 1.4244
      И после надолу, ЕЙ!
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

И на мен каза същото .... и аз слушам
        Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Ми щом признаваш ПРАСЧО ,
          значи ми дължиш РИЗА и ти !!!!!!
          Пък така ще правиш всеки ден,
          Няма да пречиш, ще се храниш
          обилно и ще си лежиш в,,, ти си знаеш къде
          Неааш прублеми , ама с те ношки ризница повече ке ти оди

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Аз пък пуснах еднин дълги от ,4166да видим до къде ще ги докарам....стопа е на 0 обаче таргета ми се мержелее
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Реде, да продължава така както този месец и ризи и грардероП ще има!

PS: Поздрав за БЕЛОГВАРДЕЕЦА:http://www.youtube.com/watch?v=oWx9b0gbI_U
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Как си ва кръстник Видиш ли, цял ден мълча, дан ти преча
                Ми щом признаваш ПРАСЧО ,
                значи ми дължиш РИЗА и ти !!!!!!
                Пък така ще правиш всеки ден,
                Няма да пречиш, ще се храниш
                обилно и ще си лежиш в,,, ти си знаеш къде
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Астролог, като сядам да търгувам, преглеждам 3 двойки - евро, кабел и швейк. Преценям при коя има най-добра възможност за вход и зарязвам останалите 2. Ако възможността при евро и кабел е =, избирам кабела, тъй като в повечето случаи по-бързо достига целта, пък я сум нервен и не обичам мноо да чекам

Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    имаш,
                    че си се родил, че си позволяваш да заговаряш негово сиятелство без позволение, че си прасе и те така
                    Мерси, подобно !

Коментар

Ами аз се ориентирам.. Поне си мисля де
                      Виж eur/chf и usd/chf спрямо eur/usd
                      Астролог, като сядам да търгувам, преглеждам 3 двойки - евро, кабел и швейк. Преценям при коя има най-добра възможност за вход и зарязвам останалите 2. Ако възможността при евро и кабел е =, избирам кабела, тъй като в повечето случаи по-бързо достига целта, пък я сум нервен и не обичам мноо да чекам

Коментар

Е та аз ква вина имам, че е комърджия
                        имаш,
                        че си се родил, че си позволяваш да заговаряш негово сиятелство без позволение, че си прасе и те така
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ами аз се ориентирам.. Поне си мисля де
                          Виж eur/chf и usd/chf спрямо eur/usd
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ти с нищо. профито с гъза напред се е раждало.
                            а и като му знам стила на търговия днес цял ден е контрил през 20-ина пипа с 10 пипови стопове и надежда да хване 300-400 пипа кяр
                            Е та аз ква вина имам, че е комърджия

Коментар

Фицка, в такива дни направо корелациите ги махат от плей-листата Пазар
                              Когато бях малко трейдърче-нюню ( т.е. преди да стана НАЙ–ГОУМЕИЯТ ) се опитвах да ги вкарам в стратегията си, но като почнаха печалбите да покриват загубите и ги засилих КУРелациите у кошчето

Коментар

• ....

не случайно регулаторите се точат толкова с тези capital revew
                                подготвят се за криза номер 2 и искат да са сигурни че корпорациите ще издържат на удара

преди кризата през 2008ма сигурно са знаели че ще стигнат до QE за да спасяват банките но тогава са си мислели че чрез QE също така ще успеят да възстановят икономиката и доверието на потребителя така сякаш нищо не е станало

това обаче не се случва и при евентуален дабъл дип в никакъв случай няма да си потворят грешката свързана печатане и наливане на пари
                                за да не я повторят оба4е е необходим достатъчно капитал за да се покрие риска

Коментар

Working...
                                X