If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ве,
радвам ти се на словосъчетанието.за първи път виждам такава употреба на 'абстрактен'
а най добре ако не ти е ясна думата , да не я използваш
а за петъка.... ми аз отгодини не търгувам в петък. моята работна седмица е 4 дневна
Преди малко си затворих позициите и почвам с маисторлъка защото петък наистина не е ден за форекс само не ми стана ясно кво му беше на словосъчетанието
Не подценяваи изродите в петък Сега ще се изтропа говорителя на меркел и 2 часа Е/$ ще има аритмия
не ве,
радвам ти се на словосъчетанието.за първи път виждам такава употреба на 'абстрактен'
а най добре ако не ти е ясна думата , да не я използваш
а за петъка.... ми аз отгодини не търгувам в петък. моята работна седмица е 4 дневна
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Еврото вероятно ще продължи да поскъпва спрямо повечето основни валути, след като оптимизма на пазарите се повиши вчера, след като Германският канцлер и Френският президент се съгласиха да поискат от останалите европейски лидери да създадат "гъвкъв и амбициозен" план за справянето с кризата в региона на срещата си през уикенда, като ако не се стигне до решение ще се състои втора среща на 26 октомври. Очакванията са за отпускането на 940 млрд евро (1.3 трилиона долара) в помощ на закъсалите икономики и рекапитализацията на банковият сектор. "Пазарът желае да види някакви решения, за това какво ще се случва с кризата в региона в близко бъдеще и как ще бъде преодоляна тя. Според повечето участници на пазара това е един от последните начини да се справят с кризата с дефицита в ЕС." - споделиха от Westpack Banking Corp. При EURUSD очакваме диагоналната съпротива при 1.3820 да бъде преодоляна и възходящото движение да се отправи към 1.3935.
Коментар