If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся четох статия, че Бернанке казал на американските МАСКАРИ да го духат, което е правилно
Не забравяи че днес се събират финансовите министри на ЕС да затоплят седалките за 23ти и не се знае дали некои нема да се изплющи неподготвен а да не забравяме че и говорителя на меркел им да компенсира за последното си изсиране
Писал си , ама аз съм тук отскоро и не съм чел . Добре че обясни сега ....Но май правилата ти са много "локумджийски" и затва се люшкаш от една крайност , към друга . Няма значение - важно е резултатите да се затвърждават-положителните имам предвид .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Инак размера няма значение - важното е да има добра лубрикация ...Акаунтите дето ги гледам са малки - единият е почнал с 500 долара и кара трета година подред между 60 и 90 % .
Абееее, не ми обяснявай че размера няма значение. Колко пъти съм получавал сърцетуп с 6 цифрен акаунт Включително и възможностите за грешки са много по -големи. Аз съм писал в старата насдакс-ка тема за най-бързо изкараните ми 1600 долара. Търгувах обикновено 100-200 акции и 1-2 контракта опции и минита. До един щастлив ден, когато по грешка изпържих 200 контракта опции върху НАСДАК 100. Видях някво странно движение в акаунта си и се светнах веднага кво съм направил. Обаче вместо да ги продам веднага на квато и да е цена, лаком гъз ги пуснах през 10 цента. В следващите няколко секунди минаха и повече никога нямаше такава цена до експирейшъна след около 4-5 дни Загубата ми щеше да бъде до 60 000 долара от тази грешка
Инак размера няма значение - важното е да има добра лубрикация ...Акаунтите дето ги гледам са малки - единият е почнал с 500 долара и кара трета година подред между 60 и 90 % .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар