Обмислям да скъсявам от 3790 та може да влизате на дълги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя четох статия, че Бернанке казал на американските МАСКАРИ да го духат, което е правилноДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе бъди толкова сигурен Очаквам по някое време да изтръскат някоя добра новина и след това чак всички сме на долеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНо май правилата ти са много "локумджийски" и затва се люшкаш от една крайност , към друга
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТренда е надолеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе виждам нищо. Стопове шъ дъ съ билЕ. Дълго 2250
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение.... Аз съм писал в старата насдакс-ка тема...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва не значи че си свършил нещо Затворени в 3766. +33 пипа.
Нагъл МАМУН !!!!!
Следващия път като не ти
удържа стопа тогава ще говориш така !!!
Сега нали взе +33 и пак недоволен МАМУН !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБраво бре - супер !
Инак размера няма значение - важното е да има добра лубрикация ...Акаунтите дето ги гледам са малки - единият е почнал с 500 долара и кара трета година подред между 60 и 90 % .
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениенякой има ли мнение за златотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение..Аз направих година и имам 130%....
Инак размера няма значение - важното е да има добра лубрикация ...Акаунтите дето ги гледам са малки - единият е почнал с 500 долара и кара трета година подред между 60 и 90 % .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУН,
стопа ти беше правилен ,
а лимита ти беше грешен.
Аз ти обещях да ти пазя стопа,
но не мога да ти приместя лимита
Коментар
Коментар