Май не остана двойка с необрани стопове
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеима такава цена в точния час.ти грешиш
Коментар
-
Сцепихте го тоя курс днеска
Един поздрав за майсторите,,, на следобедните БИРИ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=UtKADQnjQmc--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКакво има?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеВ история на сметка пише ,че е достигнат стопа от 38150,ама в този час 14.31 няма такова нещо-беше 38020.Ти виж в този час ,че нямаше такова нещо като 38150,след около 5 минути стана,ама точно тогава-неКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеВ история на сметка пише ,че е достигнат стопа от 38150,ама в този час 14.31 няма такова нещо-беше 38020.Ти виж в този час ,че нямаше такова нещо като 38150,след около 5 минути стана,ама точно тогава-неИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеАз бих попитал бъкета.
Би трябвало да имаш някаква история на сделките? Виж там какво пише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеВ 14.31 ми го взе ,а няма такова ниво,ама айде аз съм новобранка и не разбирам ,но като гледам пак щеше да отиде Благодаря все пак !
Би трябвало да имаш някаква история на сделките? Виж там какво пише.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеНе те бъзикам.
Ако ти е задействан стопа а котировката я няма на графиките никой друг не може да даде обяснение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеБъзикаш ли ме или сериозно?
Ако ти е задействан стопа а котировката я няма на графиките никой друг не може да даде обяснение...
ПП: То вече е все тая де,...Last edited by Nekaduren Astrolog; 21.10.2011, 16:04.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар