IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Подобрих късата на 1.3336. Не можах на най-високото, но и така е добре. Стоп на 1.3379. Човек да не напише нещо... всеки гледа да го превари.

Коментар

• Здравейте казвам се Красимир и искам да питам може ли някой да ми каже от каде да си драпна Камарила за МетаТрейдер,ще ви бада благодарен благодаря предварително

Коментар

• Коко,

????

Коментар

• udari mi stopa i zamina da pravi celite mi , taka ne me kefi tozi pazar ) vkarah se v kusa oba4e za6toto dannite ot usa sa dobri i mi se struva 4e 6te patuvame nadolu sled kato udariha i drugote stopove na tezi koito kuso vliazoha , kakto i na tezi koito sa gi slojili nad 1.3330 .

Haide pyk da vidim , mejdu drugoto na 1.3230 6te zatvoria tazi kusa i 6te udylja 4e ne mi se struva lesno probivaemo nivo .
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            Първоначално изпратено от Facts
            Е това 1.3310 също не е за изпускане. Пак съм къс. Обраха нетърпеливите рибки и сега вече може да ходи спокойно под 1.3250.
            абе май е раничко
            Ще изчакам да стане 17:10 и тогава ще подобря позицията от 1.3310 ако е още над 1.3330 и под 1.3370.

Коментар

• Аз влязох с ОСО поръчка при долар/швейцарец и от 1.1939 сложил съм си стопа на нула и чакам сега да видя ..или ще пробием под 1.1900 или от тук тръгваме надолу.
              Не ми дреме вече -> отивам да пия,че имам празник хехе

Коментар

• SANDO

Само повод за обири са слагайте т.п. на каквото е излязло там е истината.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  1.3430 и после надолу.
                  незнам аз ако бях къс стопа щеше да ми е около 1..3370/80.по скоро сме на там.но аз съм аут.не ми се играят новини.мразя ги.
                  Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Koito igrae na 5min GBP/$ i e dalag da popriklopva ve4e...
                    Az nasekox.....otivam na 4astno...
                    ST be6e mnogo gooooooooood....
                    Uspex na vsi4ki )))))))))))))))))))))))))
                    Trade the News

Коментар

• 1.3430 и после надолу.

Коментар

• aз чaкaм 3358 зa късa

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Е това 1.3310 също не е за изпускане. Пак съм къс. Обраха нетърпеливите рибки и сега вече може да ходи спокойно под 1.3250.
                          абе май е раничко
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Е това 1.3310 също не е за изпускане. Пак съм къс. Обраха нетърпеливите рибки и сега вече може да ходи спокойно под 1.3250.

Коментар

• Може ли някои да хрърли пак едно око и да кайе как е.Смалих часовнитсите ( имаше доста критика към тях).добавих някои работи.Ще видите акоискате.
                              http://forextrading.hit.bg/index.html
                              Благодаря предварително
                              http://forextrading.hit.bg/

Коментар

• Добра пачка от кабела стана, аз доволен.
                                Сега ще изчакам 15 минути и ако еврото е под 1.3280 го скъсявам мощно със подобрение на 1.3296 и стоп на 1.3329!

Коментар

Working...
                                X