IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Мнения за паунд/йена, целта от 230, за която се говореше преди е много близо. коко, мисля, че ти го очакваше. сега имаш ли поглед за понататъшно развитие?
    Паунда ако остане силен аз чакам 234.13.Сигурно си забелязал,че целта на тожа движение е кореция на низходящото от 1998 година.Вече сме над 61,8% фибо,което за мен означава,че 240 може да го видим..въпреки,че ми изглежда космическо.Аз лично имах дълга от 223.15 и я затворих още около 226..като очаквах корекция малка за да вляза пак,но си останах с чакането )
    Аз по-лесна за отиграване двойка от паунд/йена не съм виждал до сега - само дълги ..с добър суап..чакаш си като пич и си добавяш при корекции и това е.

Коментар

• Стойте далеч от пазара!

Коментар

• Имaм предвид, че днес всеки е нaстроен зa лош ISM и подобнa реaкция при евро/долaр кaто вчерa, но товa дa не им изигрaе лошa шегa и нещaтa днес дa се обърнaт. В моментa щaтските държaвни облигaции сa нaдолу, a товa е нещо което трябвa дa се имa предвид от всички бици при евро/долaр. Успех.

Коментар

• ako e taka dobre , no neka pyrvo udarim 1.9705 pri kabela i posle neka da korigira do kadeto iska ) 6toto ili stopa 6te mi udari ili targeta , tova e polojenieto ot tuk niama da skusia
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Може и дa не е чaк толковa лош, колкото се очaквa след вчерaшния Chicago PMI. Виж долния коментaр, този икономист имa достa остър поглед съм зaбелязaл:

US data react: Hearing some shops are moving down their ests for the Nov
            mfg ISM, based on the weak Chicago PMI (Nov 49.9 vs 53.5 Oct, below
            consensus). However, economist Ian Shepherdson at HFE says Chicago's
            "subindexes are less weak than the headline" and cautions that "the
            Chicago PMI is not a reliable indicator of the national ISM." Still he
            says 3 of 4 regional numbers (Milwaukee & Philly Fed fell, Empire State
            rose) have weakened. "We still think a sub-50 ISM is more likely in Q1
            than Q4, but the chance of it happening tomorrow has gone up to, say,
            25%."

Първоначално изпратено от kiril123
            Първоначално изпратено от the fan*
            и аз си мислех, че няма значение кой е, но явно някой не може да го преживее... както и да е .... това с кабела не е ли малко рисковано.. в смисъл 14г. връх ...данните... петък ...щатски данни... приказки преди тях и след тях.. струва ми се, че отиваме към 9600-9590 ..
            Късмет!
            ISM za usa 6te e lo6 okolo 51 6te gravitira i tova 6te dade malko tlasyk , moje bi posleden predi korektivnoto dvijenie . estestveno ako vidim 54 e vyzmojno da stane obratnoto kakto kazavsh ti , no moia stop e na 1.9650 i ne me interesuva a kusi imam kolkoto 6te6 koito i bez tova 4akam da iazliazat za da se otyrva ot tiah vse pak na profit

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              и аз си мислех, че няма значение кой е, но явно някой не може да го преживее... както и да е .... това с кабела не е ли малко рисковано.. в смисъл 14г. връх ...данните... петък ...щатски данни... приказки преди тях и след тях.. струва ми се, че отиваме към 9600-9590 ..
              Късмет!
              ISM za usa 6te e lo6 okolo 51 6te gravitira i tova 6te dade malko tlasyk , moje bi posleden predi korektivnoto dvijenie . estestveno ako vidim 54 e vyzmojno da stane obratnoto kakto kazavsh ti , no moia stop e na 1.9650 i ne me interesuva a kusi imam kolkoto 6te6 koito i bez tova 4akam da iazliazat za da se otyrva ot tiah vse pak na profit

Коментар

• Мнения за паунд/йена, целта от 230, за която се говореше преди е много близо. коко, мисля, че ти го очакваше. сега имаш ли поглед за понататъшно развитие?
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• и аз си мислех, че няма значение кой е, но явно някой не може да го преживее... както и да е .... това с кабела не е ли малко рисковано.. в смисъл 14г. връх ...данните... петък ...щатски данни... приказки преди тях и след тях.. струва ми се, че отиваме към 9600-9590 ..
                  Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                    bnight, к'во пра'им ако т'ва не е Петър Караиванов?
                    nema zn. tozi drazne6e iako , mejdu drugoto next pri kabel 1.9705 , ako probiem testvame vyrha , ako li ne 1.9590 do kraia na sesiata , az specialno 6te reversna tam , toest 6te zatvoria dylgite i 6te otvoria kusi. stopa - ry4no.

Haide lek i profiten den , 6toto e posleden ot tozi week

Коментар

• bnight, к'во пра'им ако т'ва не е Петър Караиванов?

Коментар

• Блокирах псевдокукувицата
                        буквата с в юзера й е българска, при истинския Куки е латинско c

Първоначално изпратено от bnight
                        Първоначално изпратено от kukuviсаtа
                        За кабела много добре е обяснено всичко с графики - в къщичката отдолу.
                        Петре, Не ти ли писна бе брат Защо все разводняваш темата с твойте глупости. А и имаш си сайт там хубаво. Спри да го рекламираш така че дразни. Още помня как ми истри пост-а само заради един подпис. Еми твойто е още по-досадно. А на мен подписа ми си е такъв. А като си толкова напред от кабела. Прати ни 100$ че то с това темпо ще има да ни даваш 2 лева Сметката КОКО ти я даде. Айде да те видим колко си мъж. Ние тука от тоя ръст на еврото съвсем обеднехме прати ни да имаме за по една закуска поне. Иначе колеги от тук 1.3270 очаквам падане до 1.2970-80 от където да тръгнем нагоре с таргет 1.3494 след което вече трябва да се развие движение уп с таргет над 1.40. Успешна търговия на всички и приятна почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuviсаtа
                          За кабела много добре е обяснено всичко с графики - в къщичката отдолу.
                          Петре, Не ти ли писна бе брат Защо все разводняваш темата с твойте глупости. А и имаш си сайт там хубаво. Спри да го рекламираш така че дразни. Още помня как ми истри пост-а само заради един подпис. Еми твойто е още по-досадно. А на мен подписа ми си е такъв. А като си толкова напред от кабела. Прати ни 100$ че то с това темпо ще има да ни даваш 2 лева Сметката КОКО ти я даде. Айде да те видим колко си мъж. Ние тука от тоя ръст на еврото съвсем обеднехме прати ни да имаме за по една закуска поне. Иначе колеги от тук 1.3270 очаквам падане до 1.2970-80 от където да тръгнем нагоре с таргет 1.3494 след което вече трябва да се развие движение уп с таргет над 1.40. Успешна търговия на всички и приятна почивка.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                            $/CAD ni6to uuuuuu ... 10 pipa
                            ako be6e 6.1 6te6e da e extra ili 6.4 , no 6.2 i 6.3 biaha o4akvani niva

Коментар

• $/CAD ni6to uuuuuu ... 10 pipa
                              Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                                Първоначално изпратено от seсorito
                                Първоначално изпратено от denislav_iliev
                                Zdraveite izviniavam se no nqmam kirilica v ofisa
                                to4no gledam na 4H GBP/ USD 14MA i 50MA presi4aneto im i kak v 1 4asa na sledva6tiq den imame dostatu4no signali za pokupka Macd presi4a nulata v kam 8 4asa sutrinta i e nad neq , samoto presi4ane , probiva na pravoagalni4eto; +DI > -DI, ADX raste ie nad 25 dvoino duno na grafikata potvurdeno ot dvoino duno na RSI. Ne znam kak sam go prospal tova ne6to. Ako pri tolkova pokazateli ne otkrivame vqrnata poziciq mai4e ne e s golqma perspektiva smetkata ni . Kakvo mislite?
                                Uspeh na vsi4ki
                                Zdravei kolega.....samo da ti poskaga ,4e ponqkoga savpadenieto na signalite ot 2 ili pove4e indikatora moge da te podvede...Uspex
                                Pra6tam i grafikata i tai kato sam na4inae6t tazi poziciq mi e napravo kato po u4ebnik da ne govorim 4e dvoinoto dano savpada s 50 % korekciq na poslednoto vazhodq6to dvijenie . A kak moga da q pratq grafikata ?
                                Ami prez sait ,no pitai kolegite ,4e moita platforma ne mi razre6ava da copy...
                                Uspex
                                Trade the News

Коментар

Working...
                                X