имаш мейл, ако съм го запомнил правилно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: k
Първоначално изпратено от IvanПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от Ivanкакто винаги е било ! Не знам, защо си губиш времето с глупости ама... ти си знаеш. Поне те засякох така ако не друго.
В момента не съм в БГ, но се връщам след 10тина дена, и трябва да се видим преди празниците да ударим един лаф.
но ще измислим нещо да се видим.
в европа ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от Ivanкакто винаги е било ! Не знам, защо си губиш времето с глупости ама... ти си знаеш. Поне те засякох така ако не друго.
В момента не съм в БГ, но се връщам след 10тина дена, и трябва да се видим преди празниците да ударим един лаф.
в европа ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от Ivanкакто винаги е било ! Не знам, защо си губиш времето с глупости ама... ти си знаеш. Поне те засякох така ако не друго.
в европа ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivanкакто винаги е било ! Не знам, защо си губиш времето с глупости ама... ти си знаеш. Поне те засякох така ако не друго.
в европа ли си?
Коментар
-
прав си
не съм държал доларова банкнота от 3 години
Visa-та ми обаче си е напълно истинска и редовна.
а това което написа е супер смешно.
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataи още нещо - какво странно има че АЗ съм влязъл на дълга позиция, когато ТИ си бил къс (или каквото и да си бил там).
ти не ми определяш мнението за пазара, поведението на пазара, отварянето и затварянето на позиции. нищо
Ako ne ti se govori ne govori oooo velikii....are stiga skompleksite ok
Zaebi.....
а и не ми се слушат истерични изблици като тези по-горе. ако и пазара познаваш така както ме описа мене, тежко ти. имам лоша новина за теб - ще остана във форума. окей?
.....otnovo...kolega ostani i zad foruma...ok
Smeni si tona i ne se pravi na nevazpitan....slabo me interesuva da li si KUKI ili e tvoq priqtel KUKU ...ti pi6i a az 6te gledam 6tom ne iska6 pari nqma problemi ok.....
A i drugo dosta si egocentri4en kolega....guruto na pazara ufffffff...`Gospodi q kagi ot kolko vreme se zanimava6 ti s tova ,4e po tona si mi mnogo poznat......
A i da poporasnem malko,a.....Ёmoi si toq forum pak...pak moi si e razbraxte li me..Ё
Isteri4en si mi ti ,a ne az....Imai uvagenie na xorata i ne se drag kato u6tipana MOMA....ok
Celuvki
Pak celuvki dano se uspokoi6....
PS Ne sam obraten imam dve deca...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от IvanКукс, къде си бе приятел... не сме се засичали от сума ти време.... радвам се, че още мърдаш Форекса.Иванеее, здрасти бре. Наистина много отдавна беше. Още ли си на онзи мейл?
Мърдам го, сигурен съм че и ти не си се отказал, нали?
Oooo не съм се отказал.... даже от доста отдавна вече ми е и професия ако може така да се кажеВ смисъл че не се занимвам с други неша. Да на същия мейл съм.
супер. ще ти пиша. тъкмо ще обменяме мнения, защото тука е доста "сложно" меко казано
но вероятно ще се поизчисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataи още нещо - какво странно има че АЗ съм влязъл на дълга позиция, когато ТИ си бил къс (или каквото и да си бил там).
ти не ми определяш мнението за пазара, поведението на пазара, отварянето и затварянето на позиции. нищо
Zaebi.....
а и не ми се слушат истерични изблици като тези по-горе. ако и пазара познаваш така както ме описа мене, тежко ти. имам лоша новина за теб - ще остана във форума. окей?
Smeni si tona i ne se pravi na nevazpitan....slabo me interesuva da li si KUKI ili e tvoq priqtel KUKU ...ti pi6i a az 6te gledam 6tom ne iska6 pari nqma problemi ok.....
A i drugo dosta si egocentri4en kolega....guruto na pazara ufffffff...`Gospodi q kagi ot kolko vreme se zanimava6 ti s tova ,4e po tona si mi mnogo poznat......
A i da poporasnem malko,a.....Ёmoi si toq forum pak...pak moi si e razbraxte li me..Ё
Isteri4en si mi ti ,a ne az....Imai uvagenie na xorata i ne se drag kato u6tipana MOMA....ok
Celuvki
Pak celuvki dano se uspokoi6....
PS Ne sam obraten imam dve deca...Trade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от IvanКукс, къде си бе приятел... не сме се засичали от сума ти време.... радвам се, че още мърдаш Форекса.Иванеее, здрасти бре. Наистина много отдавна беше. Още ли си на онзи мейл?
Мърдам го, сигурен съм че и ти не си се отказал, нали?
Oooo не съм се отказал.... даже от доста отдавна вече ми е и професия ако може така да се кажеВ смисъл че не се занимвам с други неша. Да на същия мейл съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataи още нещо - какво странно има че АЗ съм влязъл на дълга позиция, когато ТИ си бил къс (или каквото и да си бил там).
Zaebi.....
CeluvkiTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от U6Кaзaх го преди време и пaк ще го кaжa. Кукувицaтa може дa е успешен форекс трейдър, но кaто отношение и увaжение към другите е все още в първи клaс. Голямa мaния зa величие го тресе и дa, и aз мисля, че се е комплексирaл нещо. От кaкво и зaрaди кaкво, той си знaе. Желaя му успехи и дaно някой ден се сети, че зa дa те увaжaвaт, трябвa и ти дa увaжaвaш другите.
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataи още нещо - какво странно има че АЗ съм влязъл на дълга позиция, когато ТИ си бил къс (или каквото и да си бил там).
Zaebi.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от kukuvicataи още нещо - какво странно има че АЗ съм влязъл на дълга позиция, когато ТИ си бил къс (или каквото и да си бил там).
Zaebi.....
Коментар
Коментар