IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• здравейте на всички и успех. Нов сам , но исках да споделя едно мнение с вас .Надявям се да ме коригирате , ако греша .При двойката
    USD?CAD забелязвам , че корекцията се развива в една типична формация - флаг на H1 графика .Според мен при пробив на съпротивата около 1.1405 можем да открием дълга позиция с цел 1.1465- приблизително толкова е дълга дръжката на флага . Ако сме по - рискови играчи дългата позиция може да е от 1.1370 , където е разположена и зоната на подкрепата . И в този случай целта остава 1.1465 , но с по - голям риск .
    Искам да попитам по опитните в бранша , от къде да прочета как да раграничавам различните времеви графики , като на различните виждам различни сигнали за търговия и индикаторите са двупосични .
    Благодаря ви

Коментар

• Re: BunnyGirl

Първоначално изпратено от veselinzlatanov
      Обръщам се към хората, който играят интрадей и BunnyGirl им е сигнал. Бих искал да попитам,
      когато на 30М графика при GBP/USD имаме крос на 5МА и 20МА на 1.85 и сигнала е Бичи,
      къде трябва да е входа: на 1.8475 или на 1.8525. Благодаря и успехи
      1.8525
      No po red prichini ne bih go smetnal za validen.

Коментар

• BunnyGirl

Обръщам се към хората, който играят интрадей и BunnyGirl им е сигнал. Бих искал да попитам,
        когато на 30М графика при GBP/USD имаме крос на 5МА и 20МА на 1.85 и сигнала е Бичи,
        къде трябва да е входа: на 1.8475 или на 1.8525. Благодаря и успехи

Коментар

• Здравей PLP, принципно входа ми е по H4 графика като входа е под дъното на бара направил върхът в случея под 1.1391. Но стоп-а ми ми беше твърде високо за това влезох по малките графики със значително по-плитък стоп. Принципно този номер не е много правилен но ми се стори разумен. След като се влезе така стоповете се местят по върховете на H4 баровете. За това в момента стоп-а ми е 1.1415. Същевремено пазара ми направи рядък подарък давайки удобни нива за къс кабел SELL GBP/USD at 1.8528 stop 1.8606 цел 1.8020.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Здравейте на всички и успешен ден!Бнайт да те попитам за системата ти-входа в канадеца на Н1 е пробив на минимума на бара пробил предишния връх ли е?Благодаря.

Коментар

• Много обичам братята япоци, китайци, австралиици и цялата азиатска паплач. Такъв красив реиндж!! Трябва ми два месеца така да го ситни, и ще ви пратя картичка от Акапулко.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Слагам стоп на нула. Според мен от тук на татък вече трябва да имаме по-сериозно движение надоло в двойката може още днес да видим цифри под 1.1350. Успех.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Някой играе ли USD/CAD ако да вижда ли на Н4 правоъгълника?
                  PLP добро утро, тази седмица съм се концетрирал именно върху тази двойка защото системата ми там казваше да се играе другата сделка за тази седмица беше в паунда но там входа е бил в петък и съм го изпуснал. Колкото до USD/CAD аз лично съм къс от 1.1433 за сега със стоп на 1.1486 но днес мисля да мина на Break Even съвсем скоро при това. Реалният вход по системата е 1.1391 но тъй като така или иначе имах по-добри нива скъсих от там. Според мен е време за подновяване на низходящият тренд. Успех.

Коментар

• Най-после паунд -новозеландец потегли на юг.Ще го посрещна тази седмица около 2,91, надявам се!
                    Успешна търговия, колеги!

Коментар

• Тук съм,но днес не съм се включвал,защото евройената и паундйената са в консолидация и няма интересни движения при тях.
                      При тези два кроса са ми валидни поръчките от миналата седмица-
                      при евройена имам бай на 147.64 и 147.00,като стопа на 146.90 своевременно го отмених,защото се рабра ,че там всъщност се ще се формира бай-зоната,затова сега стопа ми е под тази бай зона,на 146.80,тейкпрофит сложих на 148.32; при паундйена имам една на 216.06,другата не на 215.06,тейк профит на едната сложих на 216.56,на другата 217.06,стопът е на 214.70

Коментар

• señorito

Ако знам само накъде ще се движи , затова съм в двете посоки понеже еврото падна малко от изминалата нощ и затова съм в дълга евро-паунд , от дълго евро така се получава , ако там продължи упорито да пада ще го скъся вече кроса докато пазара ме измъкне а това ще стане без да си давам много труд.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: al4en

Първоначално изпратено от supertrader
                          Първо до 1.27 да разкараме тъпите дълги от снощи ! после може много на юг.
                          ST zdravei tova na kade se dvigi 4e sam v golqmo megdu4asie tezi dni.....
                          kade be6e otpus4ica ili ....Uspex
                          Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от fxmio
                            Хоска, тук ли си ? Май е време за Long Е/J 147.55 с стоп 147.30 .
                            Как мислиш ?
                            az otvorih dulga ve4e stopa mi e na 147.20

Коментар

• Хоска, тук ли си ? Май е време за Long Е/J 147.55 с стоп 147.30 .
                              Как мислиш ?

Коментар

• Netisan

С опцията можеш да промениш тейк.профита и стоп лоса , не можеш да добавиш към позицията примерно ако ти е 0.01 лота -1000 купени евра срещу долари да добавиш още 1000 и позицията ти да стане 2000 , просто ще ти се отвори друга позиция от още 1000. Можеж да затвориш примерно ако е 2000-0,2 лота да затвориш само 0.1 и да ти остане позиция с 0.1. Изобщо саката работа по отношение на търговия , но пък е метасток за форек обаче без пари.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X