IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PLP

Зле ще му се отрази на еврото невдигането на лихвата , но може все пак да я повишат ЕЦБ е това не е шега работа !Обаче и да я повишат и да не я повишат все тази.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от U6
      Брaво! Продължaвaй с добрaтa рaботa!!!

Чудя се толковa ли е стрaшно някои дa си признaе че от време нa време бъркa зaщото безгрешни хорa нямa. Смешно е когaто някои твърди че всичко му е нa + след кaто поне зa последните сделки е очевидно че не е тaкa.

Първоначално изпратено от VIP
      Първоначално изпратено от sorento
      горе-долу,доколкото разбирам си отворил губеща позиция и не искаш да я стопираш,а избиваш загубата със скалп,но както и да е!спред мен има голяма вероятност да ти излезе,но и обратното не е изключено,да продължаваме напред,ако продължим в тоя дух ще излезе че се заяждам, а не е така.
      позицията определено НЕ смятам че е губеща !
      аз скалп и с нея и без нея практикувам често !
      просто бях отворил от по високи нива, след като падна помислих че ще се качи бързо в моята посока (така видях нещата) , след като не се получи, покрих тази част (втората) на малък + ! иначе си имам отворена дълга и си чакам
      аз съм си написал сделките, а дали те се грешни пражилни и т.н. е повече от очевидно

Коментар

• Здравейте колеги .От 6м съм не реал но все още се мъча да оцелявам .Според вас как ще се отрази решението на ЕЦБ като очакванията са за непроменена лихва .Б лагодаря на всеки който изрази мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
          Първоначално изпратено от kukuvicata
          за мене тука са много удобни входове в дълги на eur/usd и кабела
          съответно
          1.3289 и 1.9685
          със стопове 1.3250 и 1.9635 и цели 1.3365 и 1.9805

ще обновя и блога
          -Zdr ,Kuki izkarai saita na bloga ?
          точно така направих http://kukuvicata.blog.bg/
          сега отивам да проверя защо ми я няма още пицата

Коментар

• http://kukuvicata.blog.bg/
            ето
            че току виж някой казал че се скатавам защото пазара е мръднал 10 пипса
            позициите ми са открити

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
              за мене тука са много удобни входове в дълги на eur/usd и кабела
              съответно
              1.3289 и 1.9685

ще обновя и блога
              -Zdr ,Kuki izkarai saita na bloga ?

Коментар

• Брaво! Продължaвaй с добрaтa рaботa!!!

Чудя се толковa ли е стрaшно някои дa си признaе че от време нa време бъркa зaщото безгрешни хорa нямa. Смешно е когaто някои твърди че всичко му е нa + след кaто поне зa последните сделки е очевидно че не е тaкa.

Първоначално изпратено от VIP
                горе-долу,доколкото разбирам си отворил губеща позиция и не искаш да я стопираш,а избиваш загубата със скалп,но както и да е!спред мен има голяма вероятност да ти излезе,но и обратното не е изключено,да продължаваме напред,ако продължим в тоя дух ще излезе че се заяждам, а не е така.
                просто бях отворил от по високи нива, след като падна помислих че ще се качи бързо в моята посока (така видях нещата) , след като не се получи, покрих тази част (втората) на малък + ! иначе си имам отворена дълга и си чакам

Коментар

• за мене тука са много удобни входове в дълги на eur/usd и кабела
                  съответно
                  1.3289 и 1.9685

ще обновя и блога

Коментар

• ок,късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        форексов,и аз съм дълъг при швеика от същото ниво,стопа ми е на нулата
                        Аз никога не слагам нулеви стопове-чисто математически, 5, 10 или 50 пипа са нерешимо много повече от 0
                        принципно и ти си прав, но не беше дръпнало толкова още,сега и аз ще преместя,та аз мисля 4е ще има някакво up-движение(вълна1) нагоре,което не изключва корекция близка до нулата та мисълта ми е да не се върне да ми прасне стопа и пак да тръгне нагоре-ok?

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Аз никога не слагам нулеви стопове-чисто математически, 5, 10 или 50 пипа са нерешимо много повече от 0
                          има случаи когато отварям за 10-15 писа (нещо като полу скалп хахахха) и слагам стоп на нула, ако трагне още е ок за мен, ако не то поне не глатвам вода

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                            Стамбе,

какво ще кажеш за моите ГОВЕДИ дълги ?
                            Не знам за лимита но посоката и аз я мисля така.Имам дълга в еврото от 1.3290,сега я пуснах но мисля и за обиране на стопове под вчерашното дъно.Не забравяй и ще тази лихва се отигава вече почти 2 седмици и последните вдигания нали се сещаш какво стана.

Коментар

• горе-долу,доколкото разбирам си отворил губеща позиция и не искаш да я стопираш,а избиваш загубата със скалп,но както и да е!спред мен има голяма вероятност да ти излезе,но и обратното не е изключено,да продължаваме напред,ако продължим в тоя дух ще излезе че се заяждам, а не е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento

Коментар

Working...
                                X