Както викаше Бъфет пазара е "глупав". Айде падай ве глупак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPEKOКоко,
Аз съм за 1,41 за Коледа.
Аз преди 1,41 със сериозни средства на пзара не участвам!
Успех
аз мислех че съм чистокръвен Бик, но спрямо теб съм ебати мелеза
хахах
за коя Коледа всъшност говориш ?
като цяло и аз мисля за тези нива но за след няколко месеца...
Коментар
-
Евентуaлно покaчвaне нa евро/долaр по време нa пресконференциятa към 1.3350/70 според мен ще е добрa възможност зa продaжби, тъй кaто очaквaм утре дaнните дa покaжaт по-силнa щaтскa икономикa от очaквaното и долaр дa се покaчи зaрaди зaнижaвaне нa шaнс зa скорошно понижaвaне нa лихвите в щaтите. Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от kokovseki moment do 5 min
Нямам твоя опит и твойте знания, но мафията трябва да е луда на не обезцени долара до коледа. По-неприятно е, ако тръгне да го отслабва след нова година. Тогава бая сълзи ще има! За разходка от 60 пипа надолу не отричам, дори се надявам!
Успех
Uspeh
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokovseki moment do 5 min
Нямам твоя опит и твойте знания, но мафията трябва да е луда на не обезцени долара до коледа. По-неприятно е, ако тръгне да го отслабва след нова година. Тогава бая сълзи ще има! За разходка от 60 пипа надолу не отричам, дори се надявам!
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от Han Krum3.50 %. Пазара не реагира- странно
Виж кaкво ще се случи след кaто Трише зaпочне дa говори е достa по-интересно.
Obiknovennite ewropejci mectajat za silno ewro ... obace silnoto ewro ne mu triabwa na nikogo ... to prosto reze glawi ... otmenih poruckite ...
Коментар
Коментар