IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С Жоро, ГГГ един голям приятел известен на всички вам и много добър трейдър голям купон с него без да се влияем и коментираме правим анализ 1-1 хехе

http://www.forex-freezone.com/GGG/c-eur.gif
    http://www.forex-freezone.com/GGG/3cb.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Аз нямам много отворени позиции в момента изчистих почти всичко и останах само с къс евродолар цел 1.24, дълъг долар канадец цел 1.18 и къс нзд цел 0.64 Имам няколко индекса ако някой ги играе и тнт може да ми пише лс
      Koko pri kiwito v kakav vremevi diapazon vijda6 64.00

Коментар

• Аз нямам много отворени позиции в момента изчистих почти всичко и останах само с къс евродолар цел 1.24, дълъг долар канадец цел 1.18 и къс нзд цел 0.64 Имам няколко индекса ако някой ги играе и тнт може да ми пише лс

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          От тези нива една къса при нзд/усд със стопче на 0,6733 ? Как ви се вижда ?
          Az imam kasa ot 67.20

Коментар

• От тези нива една къса при нзд/усд със стопче на 0,6733 ? Как ви се вижда ?

Коментар

• Коко аз имам къса от 1.2845 :-) по подобен начин я определих..но само дето беше перфектна..сега седя и чакам

Коментар

• [quote="trade"]
                Първоначално изпратено от kritelin
                Коко АБЦ от тук с цел 1.2790 ? И така да приключваме годината.
                Какво мислиш по въпроса ?[
                Zдравеите в какав порядак брои6 на дневна графика и за6то смята6 4е 6те навлезем в абц корекция благодаря предварително
                trade - na dnevna gi broq.Specialno pri Elliott ne sym mnogo opiten,no mislq,che malkiq reindj ot 13-ti do dnes beshe 4-ta vylna ot 5-ca nagore.
                Ako e taka to 5-tata vylna,koqto beshe impulsna trqbva byrzo da q vyrnem spored men.I ot tuk ABC korekciqta sym q okazal sys slednite celi:
                Spad do 1.2830 pokachvane do 1.2900 i posle spad do 1.2790
                Pak ti kazvam ne me biva mnogo vyv vylnobroeneto
                Uspeh

Коментар

• Здравейтенякой имали къси кад в кросовете с евро и паунд и какво мисли,има ли още нагоре или целите за върхове за момента са достигнати и е време за къси?

Коментар

• ОК няма значение, значи моята идея, сега завършваме В - перфектно е тоест неговото С на В - това С започва от 2475 някъде и виждаме една прекрасна 5 вълнова структура напълно отговаряща на законите на Елиът нещо повече - перфектна като по учебник.
                    Но не това имам в предвид, ако си спомняте казах на Нас че ще обърнем със нов връх над 1.29 казах вероятно 2920-50-80 но не повече от 2985, и това обаче нямах в предвид, а обучението - дотолкова доколкото когато нас каза че надали ще върхим - не че и аз не си мислих нещо такова, но му казах че трябва да върхосаме и за мен вероятно е да направим 2В модел, но ако се абстрахираме от тъпата ми игра отиграване де опитвайки се да ловя връх то да видим как трябва да стане това по учебник.

Забележете това което съм оградил и си припомнете теорията за обръщащ модел - имаме връх нов връх свеща която бие старият връх гледаме къде започва, тя започва както виждате от 2840 - значи по - учебник трябваше да чакаме и сега да сложим лимитиран сел на 2840 - запомнете ловенето нъ върхове е лошо нещо, но вие сте свидетели на един невероятен напредък - доколкото само вчера мечоците щяха да са в играта под 2750 то днес мечоците са в играта под 1.2840. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА НИВО 1.2840 - ПРАВИЛНАТА КЪСА Е ОТ ТАМ целта би трябвало да е на първо време 1.2445

ПП Аз лично ако излезе тази търговия и или докато не излезе няма да отварям позиции в еврото други щот съм една каруца къс със средна цена 2850 и ще имам време когато съм пред компа да пиша глупости - да се правя на тичър хехе.
                    И да си мисля за идеята де за това
                    Успех

Коментар

• Така е това е отли4на система за здрави нерви и яки кесии ина4е аз предпо4итам добавки през фигура без да удвоявам а за удвояване наистина си трябва капитал осве н ако не си намали6 маржина или не работи6 с брокерите предлага6ти игра с центове и 1 долар
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от SPEKO
                        KOKO,

Ще влизаш ли срещу PLN?

Па най-много кво........полските банкери да ни приберат паретата......

ха ха ха

ако стане нещо като в Унгария, бая парета ще изкараме

Да риска е много голям но аз ще продължавам да се интересува, от

USD /PLN

според мен ако долара продължи да пада , здраво както аз очаквам

полската ще поскъмне много и може за за 1,2 години милионери да

станем с мало пари,

ха ха ха

техн сме за бай , но аз не мисля че е времем за бай

СПЕКО ти ме бъркаш с друг колега който предложи това, аз тогава писах че икономиката си им е добре и не бих играл против поляците, честно казано обаче хич не ме интерисува тая двойка на тоя етап
                        Аз ако съм ви "колега"ще ви е срам да се наричате трейдъри.Пълен ламер съм.Сега ходя на първите си курсове по форекс.За злотата специално имам някакъв поглед защото работя с полски фирми от 5-6 години и това ме кара да следя нейния курс ежедневно.Сега се захванах с нея и на форекса,тя взе че се закучи.Чета тук колеги,че коментират Мартингейл.Е аз я подкарах на този принцип.След като ми удари стопа и то дълбок на 100К аз отворих нова позиция за 200К.А да видиме дали могат да го докарат до ниво 1 злота= 1 долар.Иначе мисля,че Мартингейла е много добър за форекс.За Ефрофутбол не става.Там фалита ти е в кърпа вързан с Мартингейл.Аз се прехвърлих от спортните залози към форекс-а,та от там познавам доста хора дето са яли голям "бой" точно с Мартингейл-а.

Коментар

• eur /usd

ина4е сериозен импулс имам задеистван сел от 1.2930 позициите са както следва сел от1.2757,1,2837.1,2930 м даа по добре да откривам две сре6туположни позиции и да добавям в губе6тата xe Мартингеил е добра тактика но не твардия вариант
                          Pip master

Коментар

• [quote="kritelin"]Коко АБЦ от тук с цел 1.2790 ? И така да приключваме годината.
                            Какво мислиш по въпроса ?[
                            Zдравеите в какав порядак брои6 на дневна графика и за6то смята6 4е 6те навлезем в абц корекция благодаря предварително
                            Pip master

Коментар

• глупости , бягам от дългите зщото парят

Коментар

• nass

Е ти там ако отвориш дълга и ще трябва с орлите да ги затваряш тези позиции. Какво сте се изплашили правят подаръци , 34 с топ не могат да го пробият , не тръгнаха да се засилват от 1.20-22 значи просто са обречени на провал , и то в кухия пазар ги правят цифрите , утре някой ще купи 5 долара и трябва да му ги продават на 1.25 , кьорав долар не са намазали днес , индианска работа.Дай индианците като им подарили земята си ние пък долари да им подаряваме , да видим коя ЦБ ще плати за шоуто и от голям страх ще продаде долари и захрани пазара та да го поуплътнят малко , че то така може и след 20мин. да върне. Питах тук там никой не търгува и кой им купи толкова много евро или цели 5 евра днес.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X