If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен те трябва да решат бой по еврото и да го смъкнат , ако зависи от мен веднага щях да взема такова решение , като биеш еврото биеш петрола.Не може така всичките анализатори да знаят че петрола сега щял да поскъпне пък после пак да пада , да поскъпва но от 30 долара до 40 после , сега още бой.Там е с пробив на месечна и цели на 44 , ако знаят що е интереси ще го направят така че 44 долара да се пробият , от тях зависи.
eto i moite ochakwania za denia...ewroto mi se struwa che shte goni dneska 3175 ot kudeto go debna da skusia....pri usd/cad puk sum nazwukal buy orderi okolo 1275.
usd/cad long mi e faworita za dnes,no kakto spomenah ot niwa 1270.
Не знам?Могат и до 44 да продължат , но могат и до 1.11 мисля че и двете карти все пак са на масата.За тези които не са от ничии фен клуб и търгуват и двете посоки е ясно че пазара се движи по схемата малки и бързи печалби и големи и продължителни загуби , те поне на гърба си са я изпитали.Ако приемем че сега станаха някакви печалби в посока нагоре , то скъсилите се са много малко вече и маже да се продължи и по пътя на големите и продължителни загуби вече.Кажи ми посоката на големите продължителни загуби и си познал дългосрочно как ще се развият събитията.
Прав си Европа са натрупали май доста златни резерви , за какво ли са им при това стабилно еуро , може би са решили да печелят от злато и евра? Блеър нещо са го почнали за касата на партията , обаче да знаеш не е чиста тая работа , а нали знаеш нечистите неща лека полека изплуват на повърхността имат това свойство.Наистина е стряскащо че Европа купува злато и помага сигурно с това и на петрола да расте а се оплаква от скъпия петрол.Странна работа?
..колкото да се успокоят индикаторите.... и пак нагоре вероятно ...докато държи 1.30-1.2980...поне още един опит.. все пак проби годишен рейндж.. идва Коледа...отдавна забравени нива...може да мине като нагорещен нож в масло и през 3230 и 3360..
някои не ги устройва текущия курс (Франция)...други, един ден преди "ралито" си казаха, "че нямат грижи" до 1.35 (Германия)...
No kato gledam taka shte mine pod 1.3112 i sled tova shte go zasilqt do 1.3075 a moje i poveche
дам, и моите наблюдения показват точно такова развитие и противно на очакванията ни и на индикаторите ми пласирах поръчка buy@1.3125 ! Да видим с анти логиката какво ще стане...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар