IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Shte se pyrzalqme li skoro

Коментар

• дивергенция

Като гледам положителната дивергенция на AO на 30 мин. май теста (ако има такъв) на 1.3087 ще е неуспешен.
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Re: masagor

Първоначално изпратено от supertrader
        Гледаш часовите нали ?
        mda,razkri me ....i na golemite gledam kak se razwiwa,no tezi mi razmisli biaha wuz osnowa na chasowite!
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• masagor

Гледаш часовите нали ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• the fan*

Според мен те трябва да решат бой по еврото и да го смъкнат , ако зависи от мен веднага щях да взема такова решение , като биеш еврото биеш петрола.Не може така всичките анализатори да знаят че петрола сега щял да поскъпне пък после пак да пада , да поскъпва но от 30 долара до 40 после , сега още бой.Там е с пробив на месечна и цели на 44 , ако знаят що е интереси ще го направят така че 44 долара да се пробият , от тях зависи.
            D.Y.F-091066

Коментар

• zdraweite ST i na wsichki ,

eto i moite ochakwania za denia...ewroto mi se struwa che shte goni dneska 3175 ot kudeto go debna da skusia....pri usd/cad puk sum nazwukal buy orderi okolo 1275.
              usd/cad long mi e faworita za dnes,no kakto spomenah ot niwa 1270.
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• ...след около час и половина финансовите министри от еврозоната ще опитат да отговорят на някои от въпросите ти .....

Коментар

• the fan

Не знам?Могат и до 44 да продължат , но могат и до 1.11 мисля че и двете карти все пак са на масата.За тези които не са от ничии фен клуб и търгуват и двете посоки е ясно че пазара се движи по схемата малки и бързи печалби и големи и продължителни загуби , те поне на гърба си са я изпитали.Ако приемем че сега станаха някакви печалби в посока нагоре , то скъсилите се са много малко вече и маже да се продължи и по пътя на големите и продължителни загуби вече.Кажи ми посоката на големите продължителни загуби и си познал дългосрочно как ще се развият събитията.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• JHB

Прав си Европа са натрупали май доста златни резерви , за какво ли са им при това стабилно еуро , може би са решили да печелят от злато и евра? Блеър нещо са го почнали за касата на партията , обаче да знаеш не е чиста тая работа , а нали знаеш нечистите неща лека полека изплуват на повърхността имат това свойство.Наистина е стряскащо че Европа купува злато и помага сигурно с това и на петрола да расте а се оплаква от скъпия петрол.Странна работа?
                    D.Y.F-091066

Коментар

• ..колкото да се успокоят индикаторите.... и пак нагоре вероятно ...докато държи 1.30-1.2980...поне още един опит.. все пак проби годишен рейндж.. идва Коледа...отдавна забравени нива...може да мине като нагорещен нож в масло и през 3230 и 3360..
                      някои не ги устройва текущия курс (Франция)...други, един ден преди "ралито" си казаха, "че нямат грижи" до 1.35 (Германия)...

Коментар

• Първоначално изпратено от sdsd
                        No kato gledam taka shte mine pod 1.3112 i sled tova shte go zasilqt do 1.3075 a moje i poveche
                        дам, и моите наблюдения показват точно такова развитие и противно на очакванията ни и на индикаторите ми пласирах поръчка buy@1.3125 ! Да видим с анти логиката какво ще стане...
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• No kato gledam taka shte mine pod 1.3112 i sled tova shte go zasilqt do 1.3075 a moje i poveche

Коментар

• Mnogo umrq rabotata pri EUR/USD. Yavno Big Brother pak ni gotvi nqkoq tesla. I pak shte ni shibat.

Коментар

• На реал в стс няма шип но ми е интересно имало ли е защото в демото още стои, както и да е успешна търговия аз стискам още това тъпо нзд

Коментар

• В платформата на Евър на реал няма шип.

Коментар

Working...
                                X