IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Тъй като една част от вас може да не успее да изтълкува предния ми пост, ще опитам да помогна.

Застраховането на CDS от американски застрахователи и банки е важно, защото при обявен фалит на Гърция, те трябва да набавят кеш/ликвидност, за да изплащат обезщетения. Този кеш ще е ДОЛАРИ. Ще започнат продажби на злато, нефт, суровини, позиции на долара спрямо други валути.. и всичко това, съчетано с повишения риск.
    Пак казвам - разглеждам най-лошия сценарий, но по-добре е да сме подготвени за него.
    Напълно съгласен! Хамериканците надигнаха глас че се притесняват сериозно вече.
    Разпродажбите смятам да стартираха и някой ще излязат не само сухи от таз работа а и доста на кяр

is3584-ка забелязъл съм че имаш добро чуство за хумор и не виждам що хвърляш толкова емоции залудо в негатив.
    Затварям сергията и отивам да боцкам морна бира. почивайте щот в понеделник боя продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Иска ти що са дърлиш с Мечо Пух ? Момчето не е дало повод за такова отношение, а и не е от тези дето го заслужават. Виж мен да ме подхванеш, можем да се млатим кат английски хулигани Ама недей, щот съм кат питбул, болка не изпитвам и сам ше си губиш времето
      с теб не ми се разправя мноо кастриш пухчо не се сеща още
      скапаното евро ще затваря надоле

Коментар

• Кросов, предполагам вече разбираш, че вчера не съм се заяждал.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          ПРАСЧО чадо,
          извинявай , че вечерях и ме нямаше.
          Щом спазваш регламента значи
          МОЖЕ !!!!!
          Някой мой роднина ли изяде пак Не са нарани ва Аз млатя карпуза и козе сирене, че мнооо топло Днес май беше към 40
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Брях мамка му и мечка. Потя се кат прасе. Ебаси жегата
            МАЙМУН прави като ПРАСЕТО !!!!!
            Мажеш се с КАЛ и изтърпяваш
            всякакви жеги !!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ам ток каза 18 аз затва питам

РЕДЕЕЕЕЕЕ МОЖЕ ЛИ ВААААААААААААА
              ПРАСЧО чадо,
              извинявай , че вечерях и ме нямаше.
              Щом спазваш регламента значи
              МОЖЕ !!!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Тъй като една част от вас може да не успее да изтълкува предния ми пост, ще опитам да помогна.

Застраховането на CDS от американски застрахователи и банки е важно, защото при обявен фалит на Гърция, те трябва да набавят кеш/ликвидност, за да изплащат обезщетения. Този кеш ще е ДОЛАРИ. Ще започнат продажби на злато, нефт, суровини, позиции на долара спрямо други валути.. и всичко това, съчетано с повишения риск.
                Пак казвам - разглеждам най-лошия сценарий, но по-добре е да сме подготвени за него.
                Last edited by anon6706; 24.06.2011, 19:38.

Коментар

Чао от мен пичове. Тази жега не се търпи. Излизам да търся сгодна сянка и бира. Ако ми докарате ябълките до 54.51 ще съм ви баш благодарен Ако не - здраве
                  Кога ше черпиш една баничка ва
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Иска ти що са дърлиш с Мечо Пух ? Момчето не е дало повод за такова отношение, а и не е от тези дето го заслужават. Виж мен да ме подхванеш, можем да се млатим кат английски хулигани Ама недей, щот съм кат питбул, болка не изпитвам и сам ше си губиш времето

Коментар

• Чао от мен пичове. Тази жега не се търпи. Излизам да търся сгодна сянка и бира. Ако ми докарате ябълките до 54.51 ще съм ви баш благодарен Ако не - здраве

Коментар

• Продължавам на темата CDS и рисковете по света от евентуален фалит на Гърция. Проблемите няма да са само в Европа....
                        Опитвам се да събера информация за най-лошия сценарий.

London investment bankers named the American insurer AIG as an additional seller of CDS. It had to be nationalised during the financial crisis, because it had sold default insurance on U.S. mortgage bonds. The burden would have led to the collapse of the once largest insurer in the world. Before the financial crisis, AIG is said to have insured a large amount of sovereign credit risk. If there is still a major insurance positions on Greece, then the American government would have a strong interest in preventing a default of the country.
                        Even if it just concerns market rumours with the Greek banks and AIG, the examples illustrate the weakness of the CDS market. The protection is sold by banks or insurers, which themselves have only limited capital resources. As a general rule, they also have a much lower credit rating than the countries whose default they are insuring. The insurance provided by CDS may turn out to have been a bubble.

Коментар

Чакай поне 1900 да стане
                          Ам ток каза 18 аз затва питам

РЕДЕЕЕЕЕЕ МОЖЕ ЛИ ВААААААААААААА

Коментар

Бачо Реде, 18.20 е при мене Мога ли да драсна некой ред
                            Чакай поне 1900 да стане

Коментар

• Бачо Реде, 18.20 е при мене Мога ли да драсна некой ред

Коментар

• Кво се драпате бря?

Песньовка

http://vbox7.com/play:cf77c37f

Коментар

Working...
                                X